IZMIR Ege Üniverstesi hastalar varmi

oradaki tüm doktorlar alanında başarılı bence.ben ege tavmergeni tavsiye ederim.ben çok memnun kaldım kendisinden.

arkadaslar

7 denemeyi birde orda denemek istiyoruz.

Bilgilerinizi anlata bilirmisiniz?

Hangi doktoru tavsiye edersiniz?

Sag olun kizlar

slm canım bence said yüce bilgine tüp bebek denemesini yaptırmanı tavsiye ederim.pire gibi adam muay.var ama özel ege tüp ile anlaşmalı özel olunca banada 7 milyar fiyat çıkardı.ona yaptırmaktan vazgeçtim.irenbede yaptırdın mı?peki

arkadaslar

7 denemeyi birde orda denemek istiyoruz.

bilgilerinizi anlata bilirmisiniz?

hangi doktoru tavsiye edersiniz?

sag olun kizlar

canım ben ege ünv. tedaviye başladım şuan herşey yolunda gidiyor. bu aarada doktor adı almakla uğraşma çünkü hocaların hiçbiri orada hasta bakmıyor. seninle uzmanlar ilgileniyor ama kötü değil snuçta hocaların denetiminde oluyor hayati kararları hocalar yani konsey veriyor. ücret olarakta sadece 1000 lira tutuyortabi ilaçlar hariç vesağlık güvencen varsa. sonuç olarak özellere oranla fiyatı uygun ve ben kendi adıma şimdilik negatif bir tutumla karşılaşmadım bence görüşmende yarar var. bol şanslar diliyorum.

Arkadaslar Ege de raporsuz yaptiran var mi? benim esimin sigorta suresi 5 yil domadigi icin rapor gecerli olmuyor......
Raporsuz maliyeti ne oluyor bilen varsa yazabilirmi?

Arkadaslar Ege de raporsuz yaptiran var mi? benim esimin sigorta suresi 5 yil domadigi icin rapor gecerli olmuyor......
Raporsuz maliyeti ne oluyor bilen varsa yazabilirmi?

ilaçlar hariç 2700 tüp bebek..ilaçlar hariç
canım ben rapor tarihim gelmemişti yaptırmak istedim ocakta 2700 dediler özelde yaptırdım
raporlu olunca 1000 tl
allah yardımcın olsun..

Son düzenleme:
Ben varım. 1 aylık kızım şimdi mışıl mışıl uyuyor :)
Ege üni.de tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Poliklinik hastası olarak uzman dr.lar işlem ve tedavileri yapıyor. Tabii hocaların denetiminde.
Hamilelik elde edildikten sonra ben Ege hanımla hamileliğimi sürdürdüm ama son ayda Ege hanım parttime hastanede çalışmaktan vazgeçmiş, mecburen başka dr.la son ayımızı tamamladık. Şimdiki durum nedir bir bilgim yok.
ılk denememiz düşükle sonuçlandı maalesef. ıkinci denememizde kızımı kucağıma aldım Allah'a şükürler olsun. ınşallah Rabbim isteyen herkese nasib etsin anne oılmayı.

bende varım. ilk denememi kasım ayında ege hnm.la yaptık. tutmadı ama 4dondurulmuşum var. şimdi onlarla tekrar tedaviyeyim.uzman dr.lar muayene ediyor ama ege hnm gibi prof.ların denetiminden geçiyor herşey. hepimiz için hayırlısı olsun.

Back
X