Izmir Egepol Dr.Cemil Kaymaz a giden var mi??

nocebo

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2013
6
20
18
Merhabalar ben dr cemil bey e giden var mi?? Simdilik memnunum da sezeryan dogum dusunuyrm ona sezeryan yaptiran var mi acaba???

Merhabalar ben dr cemil bey e giden var mi?? Simdilik memnunum da sezeryan dogum dusunuyrm ona sezeryan yaptiran var mi acaba???
merhabalar bebeğin belkide doğmuştur hayırlı olsun. cemil beyden memnun musun merak ettim hiç hakkında yoruma dek gelmedim

Ben gidiyorum hamileligimin basindan beri onun hastasiyim gayet memnunum suan 7 aylik hamileyim dogumumuda ins o girecek..

Ben gidiyorum hamileligimin basindan beri onun hastasiyim gayet memnunum suan 7 aylik hamileyim dogumumuda ins o girecek..
ben 3 yıl önce tanıştım cemil hocamla ikiz bebeklere hamileydim ama ters giden bişeyler oldu kendi doktorum farketme di zor du gerçi farkedilme si ama cemil hocam farketti beni mustan izmire gönderdi ege universitesindeki proflar bile nasıl farkettigini anlamadilar çok geç kalmıştım cocuklarim öldü yine hamile kaldım yine ikiz her daim cemil hocam yanimdaydi hep ilgilendi 26 haftalikken açılma oldu diğer doktorlar gerek görmez onaylamazken sevk etti yine beni 5 hafta yattım tam donanimli bi hastaneye o yogunlugunda hep arardi sevk edildiği m hastanedeki doktorlar gevşek davrandı ama o hep talimat verdi bana bende uydum kaç ilaç kullandigimi düzenli yemek menulerimi diyetlerimi hatırlamak bile zor ama 31 haftalik doğan kizlarim onun sayesinde hayatta entube olmadan nefes aldılar verdiği ilaçlar sayesinde allah bin kere razi olsun şimdi izmir deyim oda burda yine hamile kalsam proflara asla gitmem o varken fazla konuşmaz biliyorum seviyeli dir ama bu sessizliği herseyin yolunda olmasından yolu açılsın mutlu olsun diye hep dua ediyorum

Bende ikizlerimi dogurdum cemil hocamla.cok memnunum kesinlikle cok dikkatli bir dr.

Hayatım boyunca böyle ilgisiz alakasız bi doktor görmedim. Yeni 8 yılda insan hiç mi bişey katmaz kendine

Bende cemil beye gidiyorum ama banada çok ilgisiz geliyor sanırım başka bir doktora gideceğim siz hangi doktora gidiyorsunuz

Saka gibi heliyor bana olumsuz yorumlar.ben 2 tane prof gittim cemil bey kadar memnun kalmadim.nezamam telefonla arasam ulasirim.ulasamazsam mutlaka geri doner.gerek arar gerek.msj atar.ben ikizlere hamileyim ve cok bilgili bir dr.bence egepolun en iyi kadin dogum dr diyebilirim size cok ilgili.ben o hastanede baska dr ada gitmistim hatta en meshuruna.egepol deyince hep o ismi soyluuorlardi.randevu almak bile cok zor ona.gittim bir kere ne aradiginda ulasabiliyorsu ne ilgili.alaka var.cemil beye bosuna kotu yorum yazmayin bence gercekten iyi dr.okadar yogunlukta adam gene ilgili davraniyor.

Aksine bende cok memnunum.nezaman arasam ulasirim.ikizlere hamileuim ben.herseyi anlatiyorda.siz ne gibi olumsuzluk aldinizki

Siz ikiz annesi olacağınız için doğumunuz muhtemel sezeryan olacak ve Cemil bey girecek ben normal doğum yapmak istiyorum inşallah ama egepolde nöbetçi doktorun girme durumunun da olması beni düşündürüyor Cemil beye rastgele gittim yani tavsiye üzerine değil çok bilgilendirme yapmıyor ancak ben sorarsam söylüyor ne bir kilo ölçümü ne bir tansiyon ölçümü yaptı muayeneleri de çok kısa sürüyor ayrıca bir sıkıntı olduğunda arayabilirsin diye bir numara dahi vermedi bunlar beni düşündürdü o yüzden başka doktora gideceğim siz memnun olabilirsiniz tabi tercih meselesi Allah sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin

Bende cemil beye gidiyorum ama banada çok ilgisiz geliyor sanırım başka bir doktora gideceğim siz hangi doktora gidiyorsunuz
cem büyüktosun yada Ayşen güçlüyu önerebilirim oradaki Ebeler bile en iyi kadın dogumcunun cem bey olduğunu söylediler ve dediklerinden daha iyiydi

Arkadaşlar ben cemil beyden ikizlerimi doğurdum.telefonla pat diye ulaşamıyorsun acil bir durum yoksa özellikle yani akşam 6 dsn sonra geri dönüyor.iyi efendi ayrıntılı inceleme yapanda bir dr.soğukkanlıdır biraz.

Bende egepole Cemil beye gidiyorum. 15 haftalik hamileyim yaklasik 3 defa gittim ve memnunum. Ne sorduysam ne dediysem hepsine güzelce cevap verdi. Pek fazla konuskan bi insan değil ama hersey yolunda demesi bile beni rahatlatiyor. Sorun olsa söyler zaten. Herkese tavsiye ederim :)

Arkadaslar gittiginiz dr hastane dr u.ozel muayanesine gidipte sizinle yarim saat sohbet edemez tabikide.sabah 9 aksam 5 calisiyor orasi.okadar hasta ve yogunluk varken herkezle nasil uzun sure ilgilensin.tercih meselesi tabikide.ben gittigimden beri ne sorsam cewaplar.nezaman msj ceksem geriye doner.isi varsa musayit degilse ve cok onemli bir konuda degilse musayit oldugunda geriye donuyor.ama onemli birsey varsa arar konusur mutlaka.ben her gittigimde tansiyonumu olcer tum.konteolumu yapar.cok detayci bikere en ince ayrintisina kadar inceler.ben memnunum.o hastanede normal dogum istiyorsaniz.kim nobetciyse ona denk gelirsiniz.benim aldigim duyumlara gore cemil bey o hastanenin en iyi dr larindan biriymis.oylede bence.gokalpe bin basar

Kizlar merhaba. Egepol hastanesinde doktor cemil kaymaz da dogum yapan var mi?

Evet Canım ben 15 martta egepol de Cemil bey doğumu gerçekleştirdi gayet memnun kaldım ayrıca istediğim Zaman'da ulaşabiliyordum aşağı yukarı telefonda bile yarım saat sorularımı cevaplıyordu tesadüfen gitmeme rağmen iyi ki gitmişim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…