merhabalar bebeğin belkide doğmuştur hayırlı olsun. cemil beyden memnun musun merak ettim hiç hakkında yoruma dek gelmedimMerhabalar ben dr cemil bey e giden var mi?? Simdilik memnunum da sezeryan dogum dusunuyrm ona sezeryan yaptiran var mi acaba???
ben 3 yıl önce tanıştım cemil hocamla ikiz bebeklere hamileydim ama ters giden bişeyler oldu kendi doktorum farketme di zor du gerçi farkedilme si ama cemil hocam farketti beni mustan izmire gönderdi ege universitesindeki proflar bile nasıl farkettigini anlamadilar çok geç kalmıştım cocuklarim öldü yine hamile kaldım yine ikiz her daim cemil hocam yanimdaydi hep ilgilendi 26 haftalikken açılma oldu diğer doktorlar gerek görmez onaylamazken sevk etti yine beni 5 hafta yattım tam donanimli bi hastaneye o yogunlugunda hep arardi sevk edildiği m hastanedeki doktorlar gevşek davrandı ama o hep talimat verdi bana bende uydum kaç ilaç kullandigimi düzenli yemek menulerimi diyetlerimi hatırlamak bile zor ama 31 haftalik doğan kizlarim onun sayesinde hayatta entube olmadan nefes aldılar verdiği ilaçlar sayesinde allah bin kere razi olsun şimdi izmir deyim oda burda yine hamile kalsam proflara asla gitmem o varken fazla konuşmaz biliyorum seviyeli dir ama bu sessizliği herseyin yolunda olmasından yolu açılsın mutlu olsun diye hep dua ediyorumBen gidiyorum hamileligimin basindan beri onun hastasiyim gayet memnunum suan 7 aylik hamileyim dogumumuda ins o girecek..
Merhabalar ben dr cemil bey e giden var mi?? Simdilik memnunum da sezeryan dogum dusunuyrm ona sezeryan yaptiran var mi acaba???
cem büyüktosun yada Ayşen güçlüyu önerebilirim oradaki Ebeler bile en iyi kadın dogumcunun cem bey olduğunu söylediler ve dediklerinden daha iyiydiBende cemil beye gidiyorum ama banada çok ilgisiz geliyor sanırım başka bir doktora gideceğim siz hangi doktora gidiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?