Izmir Egepol Dr.Cemil Kaymaz a giden var mi??

Teşekkür ederim canim bendr hamilelegimden beri cemil beye gidiyorum gayet memnunum bi problem yok. Allah isterse bayramdan önce bebegimi kucagima alicam fakat dogum stresi basladi. Nasil olcak ne bitcek diye. Sezeryan istiyorum ayrica. Tedirginim korkuyorum :/

Cevabım biraz geç oldu belkide bebişini sağlıkla kucağına almışsındır ben doğum yapalı 4 ay olucak Bebek'le uğraşmaktan fırsat kalmıyor kendi isteğimle sezeryan oldum çünkü normal doğuma kendimi ruh olarak hazır hissetmedim şuanda hiç bir sıkıntım yok zaten ertesi gün çok rahat hareket edebiliyordum sadece sütün gelmesi 2-3 günü bulabiliyor

Yol tatlim daha doğum yapmadim. Allah izin verirse arife günü olucak. Umarim bendede bir sknti olmaz. Sezeryani istiyorum korkuyorumda. Bakalim haftaya yasicam hepsiji :)

Merhaba. Bende Dr. Cemil Kaymaz'a gidiyorum. 27. haftamdayım. doktorumdan çok memnunum. evet biraz soğuk gözüküyor ama muayenesi detaylı oluyor diğer doktorlara göre uzun bile sürüyor. Yolun yarısını geçmiş olmama rağmen doktor beyin numarası bende hala yok öle bi güven veriyor ki kötü bişi düşünmüyorsun zaten. Allah korusunda kimsenin basına vermesin. Benim sorum doktor bey sezeryanı isteğe bağlı yapıyor mu? Ben sezeryan istiyorum. Konuyu da açamıyorum daha erken diye.

Canim bende cemil beyle ilk başta normal diye konusmustum ama zaman gectikce korkmaya basladim suan. 37+6 dayim ve sezeryan istedigimi söyledim. Ve sezeryanla doğum yapicam. Nasil dogum istiyorsan söyle ona göre yapiyor dogumu. Ilk numarasini banada vermemisti ben istedim. Istersen numarasini sana yollayabilirim.

aslında iki doğum şeklinden de korkuyorum ama ikiside her türlü kesilip dikiş olduğu için sezeryan bana daha mantıklı geliyor. sezeryan gününü kaçıncı haftada belirliyor? aslında sevinirim verirsen gittiğimde unutuyorum numarasını almayı.

bişi daha sorucam senin sezeryan olacağına göre çatı muayenesi yapmadı değil mi? Onu da istemiyorum hiç

Yok canim cati muayenesi olmadim sezeryan istedigim.icin. 37 yada 38 haftada aliyor bebegi benim 38a+4 de dogumum olacak. Ozelden numarasini yolluyorum sana.

Şimdiden hayırlı doğumlar Canım ikinizede ameliyathane ekibi çok rahatlıyor emin olun benim bebeğim kilo almaya devam ediyordu son haftalarda her halükarda sezeryan olucaktı o sancıyı çekmek istemedim açıkçası normal doğumdan yanaydı cemil bey ama ben sezeryan istedim şükürler olsun hiç bi sıkıntı yaşamadım doğum sonrası ilk ayağa kalkarken biraz Can'ınız acıcak o da çok az bütün gece dolaştım ben bebeğimi 6 gün sonra kucağıma alabildim küvoz olayımız oldu yaş akciğer den dolayı ama Cemil bey o durumda bile çok moral verdi çok ağlamıştım hastaneden eli boş çıkmak Allah kimseye yaşatmasın ... Ben 38+6 da girdim doğuma karar vermekte çok zorlandım

Teşekkür ederim canim. Allah sana ve bebegine uzun ömürler versin. Icimi rahatlattin gerçekten ama yinede heyecan korku var tabi. :)

Amin canım benim sanada bebeğine ve ailene sağlıklı Mutlu ömürler versin tabi ki de heyecan olucak ne güzel bir heyecandı tarifi mümkün değil ilk sesini duyduğunda gösterdiklerinde hala bakıyorum Allah'ın bir mucizesi şükürler olsun

Herkese merhaba sirf doktora yorum yazmak icin uye oldum nedenini sorarsaniz bebegimi kucagima alalali 7 ay oldu hergun once Allah a sonra Cemil beye sukur ediyorum benim hamileligimin 5.ayinda rahim agzim acildi bunuda okadar yogunlugun icinde Cemil Bey farketti normalde olcum yapmasa farketmezdi bende muhtemelen erken dogum yapip bebegimi kaybederdim kotu yorum yazmislarya aslinda doktorun kotu oldugundan degil hastanenin yogun oldugundan herkesle oturup sohbet edecek degil.5.aydan sonra herturlu paranoyama saygi gosterdi cunku hergun bebegimi kaybetme korkusu yasadim birdaha dogum yaparsam yine ona giderim ama bilmiyorum o bu durumdan memnun kalir mi zor bi hamileyim cunku :)ben kendisini tavsiye ederim gerisi size kalmis hastanede dogum kismina gelicek olursam ben memnun kaldim surekli dogum oldugundan kendilerini gelistirmisler.Bebek dogduktan bir gun sonra yine cocuk doktoru muayenesini yapiyor hastaneyide tavsiye ederim.Herkes hayirlisinla bebegini saglikla kucagina almasi dilegiyle

canımmm doktorum benim okurken gözlerim doldu. birazcık havalı ama olsun o kadar. bende mesleğimde iyi bildiğim şeylerde onun kadar havalı olmasam da havalıyım. ağladım yazdıklarınızı okurken. evlatlarınızı sağlıkla mutlulukla büyütün. sevgilerr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…