afet istersen sen de gökalp beyi deneyebilirsin. egepol güzel bir hastane ayrıca yenı dogan yogun bakımı da mevcut. gçkalp bey de iyi bir doktor. biraz yoğun gerçi ama ben bir dene derim. onun dışında yine gidebileceğin çınarlı , ege sağlık , karataş , şifa hastaneleri var araştırıp sormak lazım..
ya aynen...bende çok memnun kaldım ama işte hem ulaşamamak hemde gece olabilecek bir doğumda olmaması biraz düşündürüyor. gerçekten yoğunluğuna rağmen ilgisi alakası çok iyi ve çok ta iyi bir doktor. umarım herşey yolunda gider.. burada detayları öğrendikçe haberleşeceğiz artık :)
dr yogunsa mesela bır sonrakı randevunzuda suzaman gel deyınce dr o tarıhte bulabılıyomusunuz aynı dra ordakı hakan sabırlıyıda arkadasım cok methettı bend eonu düünüyorum tabı henüz hamıle degılım esperanzaa sen kordon klınıge gıdyodun orayı bıraktınmı
Bende gökalp beye gidiyorm,,tamam çok ii çok hoş myhabbeti güzel ama çok yoğun herkese aynı şekilde davrandığını düşünüyorum.cep telefonunu vermiyor,verse bile açmıyormuş ben pazartesi oradaydım sordumm bi durum olursa napcaz die hastaneyi ararsınız falan dio,.ama insan daha fazla güven istiyor..egepol de çok yoğunn amannn bilmiyorum ben şuan hem egepole hem de karataşa gidiyorum,.pazartesi seçim yapacaktım ama yapamadım çünkü gökalp bey kızın olacak dedi karataştaki ahmet kılyar oğlun oluorr dedii???? O yüzden hala ikisine de devam ediyorum..ama ahmet beye sürekli ulaşabildiğim için %51 ahmet kılyara devam edecek gibi duruyorumm,.
aynı durumdan ben de muzdaribim cnm.. çok iyi bir dr ama yoğun olması kötü işte, ulaşamıyorum ben de kendisine. aynı şekilde ben de hem gökalp beye hem de farklı bir dra daha devam edip doğuma yakın son kararımı vermeyi düşünüyorum zaten 2 buçuk ay kaldı doğumumagökalp beyden bir sonraki randevumu 1 buçuk ay sonraya alabildim düşün yani...
slm,, fiyatlarla ilgili görüştünmü peki ve hastane nasıl temiz mi?bende geçtiğimiz salı günü Gökalp beye gittim randevuyu çok zor almıştım memnun kaldım kendisinden çok ilgili bir doktor tek sıkıntım randevu alamamak((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?