izmir egepol hastanesi dr gökalp tokaç 'a gidenler ?

25.01.2013 tarıhınde dr Gökalp Tokaç ıle Sezeryan dogum yaptım , kendısı muhtesem bır dr , 10 yıl once bır sezeryanım var ben hep ıyı gectı derdım takı bu sezeryanı olana dek hastaneden ertesı gun taburcu oldum evde sadece vermıdon ve antıbıyotık kullandım ılk dogumda sabah aksam agrı kesıcı ıgne vuruluyordum kı ona ragmen agrılarım oluyordu 30 gun kanamam surmustu bu dogumda kanama da 4*5 gun surdu , oda drun ne kadar ıyı bır amelıyat yaptıgının gostergesıymıs, amelıyathanede drum benı kapıda karsıladı sagolsun moral verdı anestezı dru ve ekıbı 10 numara 1 an olsun benı yalnız bırakmadı sakalastık herseyı anlattı cok sevecen ve ılgılıydı , hemsıre ve hastabakıcılardan cok memnun kalmadım dogumda benım ıcın tek - buydu
gokalp beye ve anestezı ekıbıne cok tesekkur edıyorum

mrb bebeğini güle güle büyüt

12 kasımda gökalp beye ilk randevuma gittim kendisi herşeyi detaylı bir şekilde anlattı, güler yüzlü ilgili bir doktora benziyor
bir sonraki randevuyu 1 ay sonraya verdi, 13 aralığa aldım randevuyu randevu konusunda şuan için bir sıkıntı yaşamadım
doğumu da kendisinde yapmayı düşünüyorum nasipse

Son düzenleme:
benden sonra bu konuya mesaj yazan olmamış
gökalp beydeki ikinci randevuma da gittim
ayrıntılı ultrasonu kaçıncı haftalarda yapıyor
benim bir sonraki randevum 20.hasftamda o tarihte gittiğimde yaparmı acaba yada ayrıntılı ultrason için ogün randevu alabilirmiyim yoksa muayene deki gibi 1 ay sonraya falan mı veriyorlar bu konu ile ilgili bilgi verebilecek varsa sevinirim

yanlış hatırlamıyorsam 22 veya 28 haftalar arasıydı ....ben yaptırmadım ...doktor randevuya gidince kagıt yazıyor sana alt kata iniyorsun orda kayıt yaptırıyorsun..bir hafta sonraya vermişlerdi bana.istediğim güne..ancak yaptıran arkadaşlarım memnun kalmamışlardı. bunu da araştır bence.renkli olmadığını söyledi arkadaşlarım.ultrason çıktılarını da gordüm renksiz fotokopi gibi.başka bir yerde araştır...kaliteli olsun...sevgiler..

Arkadaşlar dr ve hastane hakkında bilgilerinizi , yorumlarınızı bekliyoruz.

Çok teşekkür ederim bu detaylı bilgi için
ücreti ne kadar acaba

ben egepolde gökalp beye gidiyorum bişey merak ettim ben doğuma eşiminde girmesini istiyorum o ana benimle beraber şahit olmasını istiyorum ama bi bilginiz varmı acaba girebiliyomu eşler doğuma yardımcı olursanız cok sevinirim şimdiden teşekkürler

Merhaba,
Öncelikle Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bende şimdi Dr umu değiştiricem ve özellikle Gökalp Bey tavsiye edildiği için onu araştırıyorum ama aynı senin gibi eşimin doğuma girmesini istiyorum..
Acaba bunu Dr unla görüştünüz mü? tam olarak ne diyorlar söyleyebilir misin?
Teşekkürleri

her kontrole gittiğimde sormayı unutuyorum ama bu sefer gidince sormayı düşünüyorum öğrendiğimde sizide bilgilendiririm :)

3 nisan'da ikinci dogumumu yaptım egepolde. Ilki de oradaydi ve yine memnun ayrildim. Bu kez doktorum Bülent Bey'di. Kendisi cok iyi bir dr ama ayni zamanda insani yönü de cok iyi. Esler doguma giremiyor ve dogum ucreti 1310 lira.

gökalp tokaç ı şiddetle tavsiye ediyorum hayatımda gördüğüm en pozitif doktor egepolde hastane olarak rahat ve temiz bi hastane

bende Gökalp beye gidiyorum kendisinden ve doktorluğundan çok memnun kaldım cinsiyeti ile ilgili yorum yaptığında,
12 haftalıktım merakım Gökalp beyin kız deyipte erkek yada erkek değipte kız çıkan yani cinsiyet konusunda şaşırdığı varmı.lütfen yazın.

Arkadaşlar konuyu yeniden açayım dedim ben Gökalp beye gidiyordum sonra ayrıntılİda Prof. Sabahattin altinyurta gittim çok kararsız kaldım Gökalp beyde doğum yapan varmı ona ulasamamak kafamda soru işareti yaratıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…