herkese çok tşkrler hamile olanları Allah bir avazda urtarsın bebek isteyenlere Rabbim bir an evvel bebek versin benim suyum gelince rahimde açılmada olmamış mecburi sezeryan oldum yani aslında ben korkağın tekiyim genel anestezi istiyodum anestezi uzmanı geldi odadayken herşeyi anlattı bebek için tehlikesi çok büyükmüş genel anestezinin onun için epidral oldum ama inanki arkadaşlar ben başımda bekleyen görevlinişn başının etini yedim miğdem bulanıyo diye adam beni 15 dakikalığına uyutmuş bebeğimin ağlama sesi ile uyandım tam karnımdan çıkarılma sırasında çok güzel bir duygu hemen sana getiriyorlar ve görebiliyorsun yavrunu ben fotoğraf makinası vermiştim her resim var 1 1 çekmişler inanın unutlmuycak çok güzel anlar epidrali tavsiye ediyorum herkese tekrar merak edenlere yazıyorum zorunlu sezeryan epidralli 607 tl Allah herkesi bir an evvel kurtarsın...
herkese çok tşkrler hamile olanları Allah bir avazda urtarsın bebek isteyenlere Rabbim bir an evvel bebek versin benim suyum gelince rahimde açılmada olmamış mecburi sezeryan oldum yani aslında ben korkağın tekiyim genel anestezi istiyodum anestezi uzmanı geldi odadayken herşeyi anlattı bebek için tehlikesi çok büyükmüş genel anestezinin onun için epidral oldum ama inanki arkadaşlar ben başımda bekleyen görevlinişn başının etini yedim miğdem bulanıyo diye adam beni 15 dakikalığına uyutmuş bebeğimin ağlama sesi ile uyandım tam karnımdan çıkarılma sırasında çok güzel bir duygu hemen sana getiriyorlar ve görebiliyorsun yavrunu ben fotoğraf makinası vermiştim her resim var 1 1 çekmişler inanın unutlmuycak çok güzel anlar epidrali tavsiye ediyorum herkese tekrar merak edenlere yazıyorum zorunlu sezeryan epidralli 607 tl Allah herkesi bir an evvel kurtarsın...
amin cnm inşallah seninde güzel haberlerini alırız..doktor çok iyiymiş Allah ında izniyle sende bebeişini alırsın kucağına
arakadaşlar pazartesi ilk muayene gökalp beyde bendeydi sabah bir kalktık yum geliyor direk doğuma gittim şookk vallahi 36 hafta 2 günlükmüş minik prensim açılmada olmadığı için maecburi sezeryan oldum kadro harika hiç tereddütbile etmeyin inanınki ağlayarak girdim ameliyata gülerek çıktım hastane konforu süper doktorum bir lokum hemşirelerin takibi 5 yıldız ve ücret 607 tl gibi bir rakam ödemiş eşim mecburi sezeyan 1 gece oda ve refakatçi ücreti bilgi vermek istedim size ama prensim birazsabırsız erken gelince kilosu biraz düşük geldi fakat sağlık durumu çok iyi 2.355 gr fındık kurdum darısı sizlerin başına takipteyim yazılarınızı...
canım tebrikler ne güzel sdarısı bizlere inşalah bakalım biz görebilcekmiyiz o günleri bizde anne olacakmıyız hayırlısı artık bende gökalp beye gidiyorum bebek tedavisi oluyorum inşallah bigün bende sizler gibi anne olurum ben ve benim gibi bebek özlemi çeken herkes annelik duygusunu tadarız canım:1hug:
ayy ne güzel Allah korusun onu ömür boyu inşallah kokla onu bizim için oldumu..
ama ben hala genel istiyorum o cesareti bulamıyorum kendimde...pek ödlek gördüm kendimi bilmiyorumkismile darısı bizlerin başına :Saruboceq:
teeee ademle havvadan bu yana ürediğimizi düşünürsen çok da korkulcak birşey olmadığını hissedersin kolay doğumlar...
aaay ne güzel minik erkekine erkenden kavuşmuşsun. küvezde yatırmadıktan sonra erken gelmesinin bir önemi yok. güle güle koklaaa
tez zamanda senin de güzel haberlerini alırız inşallah
teeee ademle havvadan bu yana ürediğimizi düşünürsen çok da korkulcak birşey olmadığını hissedersin kolay doğumlar...
Canım tebrik ederim doğumun çok güzel geçmiş senin adına ve bebişin adına çok sevindim demekki aneztesi doktoru uzman.Ben ilk doğumumu karataşta oldu inan biraz hissetmiştim doğumda şimdi çok korkuyorum sezeryandan onun için genel aneztesi istiyorum ama senin gibi doğum yapanları okuyunca cesaret buluyorum Allah yardım etsin artık dayancaz acımızda olsa ama Gökalp beye çok güveniyorum önce Allaha sonra Gökalp beye, odalar nasıl canım tek kişilikmi gerçi benim doğumum 9 mayısta dedi doktor ek bina bitcekmiş orası komple doğum bölümü olcakmış hayırlısı herşeyden önemli olam hijyen olması Allah hepimizi kurtasın (amin)
çok tşkrler canım iyi dilerklerin için zaten genel anesteziyi kimse onaylamıyor bebeğine direk ilaç gidiyomuş o yüzden epidral için korkudan ödüm patlıyodu inan ki ama anestezi uzmanı o kadar uzmanki işinde seni cesaretlendiriyor yaptıklarını 1 1 anlatarak uyguluyor sende bir şey hissetmiyorsun bile hani diyorlar ya doğumdan sonra epidralin acıları oluyor diye turp gibiyim ne ağrı ne sızı var allah bir avazda kurtarsın odalara gelince odalar çift kişilik ama ben o gün gittiğim gün beni 1 tane tek kişilik oda varmış beni o tek kişilik odaya aldılar şans nasip işi yani odalar yazıları okumaya devam edicem aklınıza takılan soru olursa cevaplarım byee...
çok tşkrler canım iyi dilerklerin için zaten genel anesteziyi kimse onaylamıyor bebeğine direk ilaç gidiyomuş o yüzden epidral için korkudan ödüm patlıyodu inan ki ama anestezi uzmanı o kadar uzmanki işinde seni cesaretlendiriyor yaptıklarını 1 1 anlatarak uyguluyor sende bir şey hissetmiyorsun bile hani diyorlar ya doğumdan sonra epidralin acıları oluyor diye turp gibiyim ne ağrı ne sızı var allah bir avazda kurtarsın odalara gelince odalar çift kişilik ama ben o gün gittiğim gün beni 1 tane tek kişilik oda varmış beni o tek kişilik odaya aldılar şans nasip işi yani odalar yazıları okumaya devam edicem aklınıza takılan soru olursa cevaplarım byee...
kaydirigubbakcemile3ay cnm ya bnm 2. doğumum olcak zaten ilkinde başıma gelmeyen kalmadı ondan korkum yoksa hepi topu 15 dk lık bi durum Allah hepimizi kurtarsın normal doğum olsa belki bukadar tereddütlü olmam aslında çok rahattım hemde acayip ama şu fatma hanımın konusu biraz gerdi okadar..sonra ilk doğumum da bişey olursa korkusu yoktu hiç herşeyin üsstünde biterslik olursa kızım ne olur ..öyle saçma sapan şeyler işte belkide artık hormonlar tavan yaptı...:CüvCüv:
kaydirigubbakcemile3ay cnm ya bnm 2. doğumum olcak zaten ilkinde başıma gelmeyen kalmadı ondan korkum yoksa hepi topu 15 dk lık bi durum Allah hepimizi kurtarsın normal doğum olsa belki bukadar tereddütlü olmam aslında çok rahattım hemde acayip ama şu fatma hanımın konusu biraz gerdi okadar..sonra ilk doğumum da bişey olursa korkusu yoktu hiç herşeyin üsstünde biterslik olursa kızım ne olur ..öyle saçma sapan şeyler işte belkide artık hormonlar tavan yaptı...:CüvCüv:
amin canım sağolasın inşallah bende burada hamileyim diye yazacağım gün gelir :1hug:[/QU
Allah büyük inş. sizde yaşarsınız bu günleri hiç bir zaman ümüdinizi kaybetmeyin yüce rabbim hiç ummadığınız anda büyük duyguyu yaşatır sizede en güzel haberleri sizden almamız dileğiyle unutmadan doğuma girince sizin için dua etcem allahım inş. kabul eder
(amin)
ben sordum doğum özel bir durum olduğu için odalar boş ise iki kişilik bile tek kişi yatırıyoruz dediler. elimizden geldiğince doğumlar tek kişi kalıyor dediler yada sabahtan öğlene çıkıcak hasta oluyormuş o zaman iki kişi oluyor ama gece yalnız kalıyorsunuz yine dediler. ben özel olara oda ücretini ödesem dedim. oda dolu olmazsa zaten özel odadasınız ama dolu olursada iki kişil bie tek yatırmaya çalışıyoruz yoğunluğa kalabalığa bağlı dediler. şans meselesi yani arkadaşlar
kaydirigubbakcemile3
cnm aslında pek panik yapma ikinci doğumun bazı şeyleri bende yaşadım allah yardım eder seni çok iyi anlıyorum doğumuna az kaldı tadını çıkar hamileliğin inş. doğum yaptıktan sonra tekrar paylaşırız duygularını inş. bize moral verirsin o korkan kişi sen değilmişsin gibi allah güç kuvvvet ve sabır veriyor inan buna sende hiç korkma artık senin adına hayırlı doğumlar diliyorum allah yardımcın olsun.Unutmadan doktorun içinde endişe etme sonuçta ilk doğumu değil sürekli iyi şeyler düşün kendini motive et cnm doğum içinde epudural düşün bence genel anezteside çok ağrı oluyormuş doğumdan sonra ben vazgeçtim genel aneztezi olmaktan kendimi hazırlamya başlıyorum epudural için allah yardımıcımız olsun allah herkezi kurtarsın bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
şafak saymaya başladık artık ama durmuycak heralde oğlum erken gelcek gibi doğuyor içime hayırlısı ile olsunda ama artık benimde sabrım kalmadı bebeşimi bir an önce sağlıklı bir şekilde kucağıma almak istiyorum
ya günler yaklaştıkça yalancı ağrılarda çoğalıyo buda hep insana sanki daha erken olcakmış hissi veriyo inşallah öyle bişey olmazda vaktinde olur doğumun cnm ...bende hep öyle sanıyodum bende kısmetse haftaya bu gece heyecandan yerimde duramıyo olucam..perşembe günü olucak pazartesi saatini öğrencem felan zaten yine bilgilendiririm sizleri..senin ne zaman ne kadarlık oldu bebişin ..
ayy çok az kalmış senin dualarım seninle allah yardımcın olsun sen kurtulunca inş. paylaşırız duygularını sancılarım gerçekten çoğalmaya başladı erken olma ihtimalimde çok var ilk doğumumda hiç böyle yaşamadım ikinci erkek diye çok değişik geçiyor hamileliğim inş. gününde olur bekleriz nisan sonu gibi benim doğum herşey yolunda giderse inş. ama hazırlandım artık herşeye hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?