İzmir Egepol Hastanesine giden var m?

bu ücretler herkes için mi devlet güvenceliler için mi??

sağlıklı kolay doğum dilerim hepinize...
SGK lılar için canım.

Benim randevum gökalp beyle 09.45 teydi. belkide karşılaşmışızdır.Yüce rabbim inşallah hiçbir kucağı boş bırakmaz canım. sende en kısa zamanda kavuşursun meleğine inş

amin canım benim randevum 13 30daydı karşılaşmamışıktır sen erken gelmişin ben öğlen geldim rabbim sanada doğumun kolay olması için yardım etsin canım sağ salim doğumun gerçekleşir inşalah bebeğinin cinsiyeti nedir?

Amin canım dileklerin için.oğlum olacak inş.Allah herşeyi gönlüne göre versin.

Arkadaşlar merhaba Egepolde doğum yapan arkadaşlar bebek doğduktan sonra camakenli bebek giydirme odası varmı acaba karataşta bebek doğduktan sonra camekenden gösteriyorlar kordonunu keserken kızımda hatıra olarak kaldı fotorafları inş. Egepoldede vardır heyecandan gidince unutuyorum sormayı bir türlü gelmiyor aklıma allah herkeze yardım etsin hayırlı,sağlıklı doğumlar diliyorum herkeze

teşekkürler canım...

sanırım yok çünkü olsa söylerlerdi doğum ile ilgili konuşmaya gittiğinizde karataşta birde başka bir özel hastane var konakta onlarda var. doğum için konuştuğunuzda hemen söylüyorşar camekan var bebek orada giydiriliyor diye.

Sağol cnm bencede yok ama yeni yapılan bölüm sadece doğum olcakmış inş. orda olur bekleyenler için dışarda iyi heyecan oluyor sağlıklı olsunda herşeyden önce önemlisi bebişlerimiz olmasada önemli değil artık :dance:

Arkadaşlar kuusuum adlı kullanıcı arkadaştan haberiniz varmı bu hafta doğumu olcaktı inş. hayırlı haberlerini bir an önce alırız allah yardım etsin hepimize

Amin canım dileklerin için.oğlum olacak inş.Allah herşeyi gönlüne göre versin.

Allah herkesin gönlüne göre versin canım ne güzel oğlun olcakmış bende severim oğlanları çünkü bizde oğlan yok biz 4 kızız ama sağlıklı olsunda ne olursa olsun canım rabbim sana ve bebeğine sağlık versin uzun ömürler versin canım:1hug:

Duaların için çok saol arkadaşım.Benim bir oğlum daha vardı kız bekliyodum nasipte iki oğlan annesi olmak varmış.Çok şükür.Ama ben ilk oğlumdan sonra çocuğa tövbe etmiştim inşallah abisine benzemez beni üzmez bu bebeğim:)Anlayacağın süpriz bebek.

Son düzenleme:
selam kızlar bu salı 18.45 de oğluşum dünyaya geldi epidurel sezeryan ile doğdu oldukça sağlıklı ama ben pek toparlanamadım haber vereyim diye girdim bikaç gün sonra ayrıntılı olarak yazarım XXXMMM arkadaşım ve marak eden bütün arkadaşlarıma teşekür ederim darısı sizlerin başına ...

ayrıca zelihacım yazmışsın ama ben daha yeni gördüm olsun bitanem gelmiş kadar oldun çok memenun oldum ama üzüldümde...görüşemedik..sevgiler cnm

selam canım güle güle büyüt bebeğini sağlıkla bende salı günü egepoldeydim 13.30 daydı randevum gökalp beyde bak birbirimizi tanıyor olsaydık görüşürdük canım çok sevindim oğlunun adını ne koydunuz?darısı bizlerin başına artık hayırlısıyla ayyy ne tatlıdır şimdi mis gibi kokuyordur benim için koklarmısın ?canım :1hugpuyorumnanaktan

Tebrik ederim çok sevindim senin ve bebeğinin adına allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin doğumununda çok iyi geçtiğine sevindim toparlandıktan sonra bize bilgi verirsen seviniriz darısı bize inş. tekrar tebrik ederim a.s.

gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.

arkadaşlar birşey öğrenmek istiyorum henüz hamile değilim ama Allahın izniyle olucak birgün. doğum ücretlerini öğrenirmisiniz benim için ama hiç bir sigorta şirketine bağlı olmadan ne ssk ne bağkur ne özel sigorta anlatabilmişimdir umarım şimdiden teşekkürler doğumumu türkiyede izmirli olduğum için izmirde yapmak istediğim için soruyorum..

merhaba hiç bir sağlık güvencesi olmadan doğum ücreti 2500 tl demişlerdi bana sezeryan doğum için egepol hastanesi

kızlar bu arada benim doğuma gittiğim günden bigün önce zam geldi..biz zamlı olarak 700 lira ödedik.epidural sezeryan ile bir gece,refekatçı parası felan dahil,işte olabilecek bi aksilikte küvez parası felan da bu paraya dahil ek bi ücret yok yani..şansıma bende tek kişilik odadaydım..çok rahattı yani..belki yeni bölüm yapılınca refekatçı sınırı olmaz...ben eşiminde kalmasını istedim ama annemide istedim eşim 10 a kadar kalabildi..çünkü genelde odalar iki kişilik eğer odalar tek kişiliğe düşerse böyle bişey olur.iyide olur..ama bütün personelden çok hemde çok memnun kaldım hepsi süperlerdi hepsine tekrar tekrar teşekkür ederim doktorumdan ameliyathanedeki personele,ebelerinden hemşirelerine,temizlik görevlilerine kadar hepsine çok teşekkür ederim..ya bide deyinmeden edemiycem ameliyat esnasında başımdan ayrılmayan,her kendimi kötü hissettiğimde beni rahatlatan ismini öğrenmediğime pişman olduğum görevliyede çok teşekkür ederim..

Valla senin iyi yorumlarını okudukca içim rahatladı doğum ücretine pek zam gelmemiş 50 tl. falan oda çok iyi.Gerçekten kendime güven geldi yazdıklarını okuyunca çok sevindim çok şanslıymışsın inş. benim ve diğer doğum yapcak arkadaşlarında seninki gibi iyi geçer haftaya kontrolüm var artık doğum yaklaştıkca heyecan artmaya başladı allah yardımcımız olsun bebişinle sağlıklı günler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…