İzmir Egepol Hastanesine giden var m?

Hastane yine 1500tl kendi doğum ücretini alıyo doktorunuzda kaç para istiyosa doğum için onu alıyo
Benim de duydugum mesai saatleri icindeyse normal dogum kendi doktorumuz giriyor. Mesai saatleri disindaysa nobetci doktor giriyormus.
Hastane politikasina gore ekstra ucret vs alamiyormus doktorlar.
Sezeryan ise kendi doktorun.

Ben cem beyden çooook memnunum. Yarın doğumum var ve cem bey girecek. Iyiki cem Bey'le karşılaşmışım hiç korkum tedirginliğim yok şuan. Ona sonsuz güveniyorum.

Ben cem beyden çooook memnunum. Yarın doğumum var ve cem bey girecek. Iyiki cem Bey'le karşılaşmışım hiç korkum tedirginliğim yok şuan. Ona sonsuz güveniyorum.
Allah hayirli kurtarsin darisi bizlere insallah..
Evladinla saglikli omurler nasip olsun

Bu arada bende Cem Beye gidiyorum cok memnunum..

Benim de duydugum mesai saatleri icindeyse normal dogum kendi doktorumuz giriyor. Mesai saatleri disindaysa nobetci doktor giriyormus.
Hastane politikasina gore ekstra ucret vs alamiyormus doktorlar.
Sezeryan ise kendi doktorun.

Doktorun egepolde çalışıyosa zaten hastanenin belirlediği ücreti alıyo sadece dışardan egepolle anlaşmalı doktorun gelirse hastane+doktoruna para ödüyosn bu tüm özel muayanesi olup sgk ile anlaşması olan hastanlerde doğum yaptıran doktorlarda geçerli.. Egepole özgü bişy değil yani..

Meleğimi kucağıma aldım. Çok şükür. Allah herkese nasip etsin. Şimdi Yanımda uyuyor harika bir duygu

merhaba,rabbim analı babalı büyütsün inşallah tebrik ederim. benim de doğuma az kaldı gittim gezdim egepolu beğendim ama senin tecrübelerin çok taze sen anlatır mısın bebişinden fırsat bulunca nasıldı? bir de ben özel fotoğrafçı götürmek istediğimi söyledim ama ameliyathaneye giremez bizim kend, fotoğrafçımız var dediler. senin çekildi mi? nasıl beğendin mi?

Hemşireler ebeler ameliyathanedekiler herkes çok ilgiliydi. Odaları temizdi sürekli temizlemek için geliyorlardı. Ben genel anestezi ile dogum Yaptım o Yüzden doğumda fotoğraf cekılmedım. Sonra odaya gelıp resmımızı cektıler ama almayı unuttum resımlerı fırsat bulup da gidemedim daha o Yüzden Fotoğraflar için bir yorumda bulunamayacağım.

Merhabalar bende genel anestezi ile doğum yapıcam allah nasip ederse deneyimleriniz nasldı doğumdan snra ne kadr sürede ayıldınız. Ayılırken ağrı sancınız oldu mu genelde gnel anestezi ile doğum yapanlar geç uyanr ağrıyla uyanır diyolar korkuyrum ama bnm epidural olma gibi bi şansm yok malesef genel anestezi olmalıyım.. Yardımcı olrsanz çok sevinirim..

Merhaba. Genel anesteziden sonra ayılmam hiç sorun olmadı. Ama ağrım oldu morfin verdiler öyle odama aldılar. Kesilen bölgem hiç acımadı. Yapıştırma oldu Dikiş yapılmadı.sadece rahimin eski Şekline Dönmesi ayağa kalkmamı zorladı. 10 gün boyunca yattım. Ama bu kişiye göre değişir. Belkide sen daha erken toparlarsın kendini. Genel anesteziden ve sonrasındaki Ağrı'dan hiç korkma çünkü hemen Ağrı kesici iğneyle rahatlıyorsun.

Ç

Çok tesekkür ederîm Allahın izniyle ocakta doğumum hemen gelsin o günler istiyorumm Sizede bebişinizle sağlıklı huzurlu mutlu günler yıllar dilerimmm

Ç

Çok tesekkür ederîm Allahın izniyle ocakta doğumum hemen gelsin o günler istiyorumm Sizede bebişinizle sağlıklı huzurlu mutlu günler yıllar dilerimmm
Ben teşekkür ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

bayanlar son zamanlarda dılek hnma gıden warmııı

doğum öncesi hiç bir sıkıntı yaşamadım.bulantı kusma hiçbir şey olmadı.kilo alımı 22 kilo oldu. Doğuma girdik 3750 kilo bir erkek bebeğimiz oldu. Dr hakan müdahale edemedi çocuk sıkıştı ve 25 dakika oksijensiz kaldı. Şimdi 3 yaşında yürüyemeyen bir engelli çocugum var. Ayrıca doğum öncesi garip şakalar yapıyordu. Ben tavsiye etmiyorum.

Çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Allah tez zamanda şifasını versin inşallah. Doktorunuz Hakan sabırlı mıydı?

Dilek Alihanoğlu ' na gidenler yok mu acaba???
canım ben bır kere gıttım sadece cok ıyı ve guler yuzluydu fakat ıcerde cok fazla tutmuyor cok kalabalık oldugu ıcın acele edıyor gıbı geldı bana. hastane desen baslı basına fıyasko otoparkı yok kalabalık

Teşekkürler cvp için, ben izmirde öncelikle normal doğumu destekleyen sezeryanı ikinci planda tutan bayan bir doktor bulamadım da hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…