- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
Benim de duydugum mesai saatleri icindeyse normal dogum kendi doktorumuz giriyor. Mesai saatleri disindaysa nobetci doktor giriyormus.Hastane yine 1500tl kendi doğum ücretini alıyo doktorunuzda kaç para istiyosa doğum için onu alıyo
Allah hayirli kurtarsinBen cem beyden çooook memnunum. Yarın doğumum var ve cem bey girecek. Iyiki cem Bey'le karşılaşmışım hiç korkum tedirginliğim yok şuan. Ona sonsuz güveniyorum.
Benim de duydugum mesai saatleri icindeyse normal dogum kendi doktorumuz giriyor. Mesai saatleri disindaysa nobetci doktor giriyormus.
Hastane politikasina gore ekstra ucret vs alamiyormus doktorlar.
Sezeryan ise kendi doktorun.
Meleğimi kucağıma aldım. Çok şükür. Allah herkese nasip etsin. Şimdi Yanımda uyuyor harika bir duygu
Meleğimi kucağıma aldım. Çok şükür. Allah herkese nasip etsin. Şimdi Yanımda uyuyor harika bir duygu
Hemşireler ebeler ameliyathanedekiler herkes çok ilgiliydi. Odaları temizdi sürekli temizlemek için geliyorlardı. Ben genel anestezi ile dogum Yaptım o Yüzden doğumda fotoğraf cekılmedım. Sonra odaya gelıp resmımızı cektıler ama almayı unuttum resımlerı fırsat bulup da gidemedim daha o Yüzden Fotoğraflar için bir yorumda bulunamayacağım.
Merhaba. Genel anesteziden sonra ayılmam hiç sorun olmadı. Ama ağrım oldu morfin verdiler öyle odama aldılar. Kesilen bölgem hiç acımadı. Yapıştırma oldu Dikiş yapılmadı.sadece rahimin eski Şekline Dönmesi ayağa kalkmamı zorladı. 10 gün boyunca yattım. Ama bu kişiye göre değişir. Belkide sen daha erken toparlarsın kendini. Genel anesteziden ve sonrasındaki Ağrı'dan hiç korkma çünkü hemen Ağrı kesici iğneyle rahatlıyorsun.Merhabalar bende genel anestezi ile doğum yapıcam allah nasip ederse deneyimleriniz nasldı doğumdan snra ne kadr sürede ayıldınız. Ayılırken ağrı sancınız oldu mu genelde gnel anestezi ile doğum yapanlar geç uyanr ağrıyla uyanır diyolar korkuyrum ama bnm epidural olma gibi bi şansm yok malesef genel anestezi olmalıyım.. Yardımcı olrsanz çok sevinirim..
Merhaba. Genel anesteziden sonra ayılmam hiç sorun olmadı. Ama ağrım oldu morfin verdiler öyle odama aldılar. Kesilen bölgem hiç acımadı. Yapıştırma oldu Dikiş yapılmadı.sadece rahimin eski Şekline Dönmesi ayağa kalkmamı zorladı. 10 gün boyunca yattım. Ama bu kişiye göre değişir. Belkide sen daha erken toparlarsın kendini. Genel anesteziden ve sonrasındaki Ağrı'dan hiç korkma çünkü hemen Ağrı kesici iğneyle rahatlıyorsun.
Ben teşekkür ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinÇ
Çok tesekkür ederîm Allahın izniyle ocakta doğumum hemen gelsin o günler istiyorummSizede bebişinizle sağlıklı huzurlu mutlu günler yıllar dilerimmm
bayanlar son zamanlarda dılek hnma gıden warmııı
Çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Allah tez zamanda şifasını versin inşallah. Doktorunuz Hakan sabırlı mıydı?doğum öncesi hiç bir sıkıntı yaşamadım.bulantı kusma hiçbir şey olmadı.kilo alımı 22 kilo oldu. Doğuma girdik 3750 kilo bir erkek bebeğimiz oldu. Dr hakan müdahale edemedi çocuk sıkıştı ve 25 dakika oksijensiz kaldı. Şimdi 3 yaşında yürüyemeyen bir engelli çocugum var. Ayrıca doğum öncesi garip şakalar yapıyordu. Ben tavsiye etmiyorum.
Dilek Alihanoğlu ' na gidenler yok mu acaba???bayanlar son zamanlarda dılek hnma gıden warmııı
canım ben bır kere gıttım sadece cok ıyı ve guler yuzluydu fakat ıcerde cok fazla tutmuyor cok kalabalık oldugu ıcın acele edıyor gıbı geldı bana. hastane desen baslı basına fıyasko otoparkı yok kalabalıkDilek Alihanoğlu ' na gidenler yok mu acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?