canım verdiğin bilgi için sağol açıkçası benımde kafam karışıktı bende bi yakınımdan duymuştumsı senın dedgını soyledı bende acaba drdan dra degişiyomu die duşundum sanırım ole değil...... pekı doğumdan sonra kalacağın odayı gördunmu... nasıl??
Canım cevap verdiğin için çok teşekkürler. Zaten en gıcık olduğum şeyde lafları ağızlarından kerpetenle almak. Şimdi ikilemde kaldım ya sen egepolde yaptırdın demi bu olayı? Yani gözden kaçırdıkları bir şey yok demi? Özel gibi değildir illaki ama biraz araştırma yaptık en uygun fiyatlı yerler 250 liradan başlıyor yani arkadaşlarımızın demesine göre gerçi sağlık bu her türlü verilir.
ne demek cnm elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum çünkü ben de aynı zamanlardan geçtim
insan herşeyin cevabını istiyor ama maalesef
özelde devam ettiğim doktorum detaylı ya da 4 boyutlu ultrasona gerek yok
ben zaten en ince ayrıntısına kadar kontrol ediyorum demişti
ama ben gene de dayanamadım ya eksik varsa ya birşeyi gözden kaçırdıysa diye
hakan beyden memnun kalmadığım tek konu 4 boyutlu ultrason çünkü 18. haftamdan itibaren sordum
ne zaman gitmem gerek geç kalmak istemiyorum diye çünkü benim özel durumum vardı 16. haftamda amniyosentez yaptırdım
ve bilmesine rağmen bana doğru düzgün şu haftada gideceksin demedisonuç geç kaldım ve bunu ultrasondan çıkarken söylediler
yani parayı aldıktan sonra ne kalp ne böbrek ne de beyin incelemesi sadece aaa bebek göstermiyor yüzünü git çikolata ye gel yiyip geldim hala göstermiyor eee yapacak birşey yok çıkınca görürsünüz :) zaten doktorun ultrasonundan birşey anlaşılmıyor
ama özelde öyle değil tek tek açıklama yaptı baktı ölçtü kayıt edip verdi
rahim ağzı kontrolünü her ay yaptı hastanede hiç yapılmadı ki çok önemlidir
böyle bakınca biraz karamsar oldu ama benim yaşadıklarım bunlar
özel doktora ayda 150tl verdim ve her ay detaylı inceleme yaptı renkli 3 boyutlu 4 boyutlu aklına ne gelirse
hastane doktoruna ayda 42tl verdim sadece şu haftadasın boyu kilosu baş çevresi bu :)
bebeğim Allah'a çok şükür sağlıklı gözden kaçan hiçbirşey yok
ama özele gitmeseydim ultrason için geç kaldığımı duyunca bu kadar rahat olur muydum ona cevabım yok :)
bende sordum 1350 tl dedi. Normal sezeryan fark etmiyormuş epidural olmasıda fark etmiyormuş. Doğum fotoğrafçısı, oda, refakatçi 1 gece kalmalı fiyat dedi. Eğer 2. Gece kalman gerekirse 150 tl ücreti varmış. Testleri bende merak ediyorum. Yani bebeğin testlerinin ekstra ücretli olacağını düşünmüyorum ama allah korusun farklı bi durum olursada ekstra bişey olur mu bende merak ediyorum. Yakın zamanda doğum yapan varsa bilgi verebilir mi ?
evet gördüm gayet güzel ve tertemiz.. Yani otel odası gibi.. Refaketçinin de rahat etmesi açısından ben beğendim.. Her odada banyosu falan var ki onlarda tertemiz.. Benim için hijyen önemli zaten yoksa hastane odaları hep birbirine benziyor..
Slmlar egepol de yeni dogum yapmis arkadaslar dogum fiyatlari ne kadar sezeryan ve normal dogum fiyatlari arasindaki fark degisiyomu yardimci olabilir misiniz
Burdaki arkadaşlarımdan edindiğim bilgiye göre normal ve sezeyan arasında fiyat fark etmiyor, fiyat 1,350 tl eğer 1 gece fazladan kalmak gerekirse ve yanında extradan 1 refakatçi daha kalacaksa 2.refakatçi için ek ücret var, nasipse bende doğumu orda yapcam inşallah
ben de bu aya kadar Gazi hastanesi Serdar beye gidiyordum doktorun herkesi sezaryene yönlendirdiğini öğrendim bu yüzden egepole gitcem birazdan randevum var Dilek hanıma aldım bu doktora muayene olan var mı acaba?bugün 16. haftama girdim 3'lü tarama testini yaparlar mı acaba 2'li taramayı geçen ay yaptırmıştım temiz çıkmıştı una gerek duyulur mu bilemiyorum doktoru da tanımıyorum biraz içim huzursuz gidiyorum ama hayırlısı bakalım gidince görcem inşallah sakin ılımlı bir doktordur hastane hastane gezmek istemiyorum ya
ben egepolde gökalp beye gidiyorum bişey merak ettim ben doğuma eşiminde girmesini istiyorum o ana benimle beraber şahit olmasını istiyorum ama bi bilginiz varmı acaba girebiliyomu eşler doğuma yardımcı olursanız cok sevinirim şimdiden teşekkürler
esleri malesef almiyorlar birkac kere sordum belki sansimiz olur diye fakat enfeksiyon riskleri yuzunden almiorlarmis....
ben egepolde gökalp beye gidiyorum bişey merak ettim ben doğuma eşiminde girmesini istiyorum o ana benimle beraber şahit olmasını istiyorum ama bi bilginiz varmı acaba girebiliyomu eşler doğuma yardımcı olursanız cok sevinirim şimdiden teşekkürler
merhaba bişey sormak istiyorum egepol hastanesinin doğum ücretleri nekdar biliyomusunuz?
Hayir sgk varsa 1310 lira dogum ucreti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?