İzmir Egepol Hastanesine giden var m?

Selam canım
odaları bende gördüm, 2,5 sene önce abimin eşi orda doğum yaptı odalar süper

Bu arada bu forum sayesinde aklımdaki bir çok soruya cevap buluyorum iyiki varsınız kızlar, iyi ki varsın kk

1.350 evet ole demıştı ..tesekkurler

ısteyınce odaları gorebılıyomuyuz acaba

Slmlar egepol de yeni dogum yapmis arkadaslar dogum fiyatlari ne kadar sezeryan ve normal dogum fiyatlari arasindaki fark degisiyomu yardimci olabilir misiniz

Merhaba hanımlar ben 14 haftalık hamileyim ikili test zamanını geçirdiğim için iki hafta sonra gazi hastanesinde üçlü tarama testi yaptıracağım.hastanedeki doktordan memnun kaldım aslında ama gazi hastanesinin yeni doğan yoğun bakımı olmadığı için egepolü düşünmeye başladım. Egepol'de doktorlar kaçıncı haftaya kadar kabul ediyorlar bilginiz var mı ?

Slmlar egepol de yeni dogum yapmis arkadaslar dogum fiyatlari ne kadar sezeryan ve normal dogum fiyatlari arasindaki fark degisiyomu yardimci olabilir misiniz

Burdaki arkadaşlarımdan edindiğim bilgiye göre normal ve sezeyan arasında fiyat fark etmiyor, fiyat 1,350 tl eğer 1 gece fazladan kalmak gerekirse ve yanında extradan 1 refakatçi daha kalacaksa 2.refakatçi için ek ücret var, nasipse bende doğumu orda yapcam inşallah

Arkadaslar suit oda var mı?Gidecek arkadaslar bunu da sorarlarsa çok sevinirim...

hic memnun kalmadim oradan.randevu verdiler.randevu gunu bilgisayara islenmemis doktorunuza sorun kabul ederse girin dedi.doktor kabul etmedi.1 ay sonraya gun verdiler boyle boyle 3 ay gidemedim doktora.megersem bebegimin suyu azalmis.tanidik bir doktorun muayenehanesine gldlnce cikti ortaya acil seseryana alindim!!! hemde egepolde degil adamin hastanesinde.cok sukur sag salim kucagima aldim.ayrica 1 bucuk milyara yapiyorlarmis ayni sartlarda ben 500 tl ye ameliyat oldum.

ben egepolde gökalp beye gidiyorum bişey merak ettim ben doğuma eşiminde girmesini istiyorum o ana benimle beraber şahit olmasını istiyorum ama bi bilginiz varmı acaba girebiliyomu eşler doğuma yardımcı olursanız cok sevinirim şimdiden teşekkürler

ben de bu aya kadar Gazi hastanesi Serdar beye gidiyordum doktorun herkesi sezaryene yönlendirdiğini öğrendim bu yüzden egepole gitcem birazdan randevum var Dilek hanıma aldım bu doktora muayene olan var mı acaba?bugün 16. haftama girdim 3'lü tarama testini yaparlar mı acaba 2'li taramayı geçen ay yaptırmıştım temiz çıkmıştı una gerek duyulur mu bilemiyorum doktoru da tanımıyorum biraz içim huzursuz gidiyorum ama hayırlısı bakalım gidince görcem inşallah sakin ılımlı bir doktordur hastane hastane gezmek istemiyorum ya

ben jinekolog Hasan YIldıza gidiyorum çok iyi geldi bana, eğer bir aksilik çıkmazsa normal doğum olacak zaten ben bu doktoruma bir çok yerden tavsiye alarak gittim gerçekten iyi bir doktor her şey normal gidiyor.....

Son düzenleme:
Egepol hastanesinde Dilek hanıma gitmeye başladım çok sıcak ve yakın geldi bana herşeyi tek tek anlatıyor ve bebeğimi çok güzel inceliyor.ilaç konusunda sıkıntı yaşamıştık eski doktorumla Dilek hanıma bu sıkıntımı söyler söylemez hemen başka ilaca yönlendirdi çok memnun kaldım ücretsiz tahlillerim yapıldı sonuçları çıkınca tekrar çağırdı muayene ücreti ödemeden sıra beklemeden hemen gelip gösterirsin sonraki randevumuza da beraber karar veririz dedi doğumumu da Dilek hanımda yapmaya karar verdim sanırım.

esleri malesef almiyorlar birkac kere sordum belki sansimiz olur diye fakat enfeksiyon riskleri yuzunden almiorlarmis....

merhaba bişey sormak istiyorum egepol hastanesinin doğum ücretleri nekdar biliyomusunuz?

merhaba bişey sormak istiyorum egepol hastanesinin doğum ücretleri nekdar biliyomusunuz?

sgk varsa 1500 tl miş gecen yıl bi tanıdıgım orda doğum yapmıştı o söyledi ben daha sormadım ücretini ama gecen ay muayene ücretlerine zam geldi doğal olarak onada zam gelmiştir bu ay gittiğimde sorucam sizide bilgilendiririm :)

Hayir sgk varsa 1310 lira dogum ucreti.

kızlar ben de egepolde doğum yapmayı düşünüyorum ama egepolde anlaşmalı doğum fotoğrafçısı varmı biliyormusunuz?? bir de oda süslemesi vb. şeyler için ayrı paketlerimi var. bazi özel hastanelerde böyle oluyormuş çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…