gökalp beyden memnun kalacagınıza eminim ben cok memnunum cok güler yüzlü ve konuşkan biri esprili insanı rahatlatıyor
sagol canım arkadaşımda ona gidiyor kimi duysam cok memnun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gökalp beyden memnun kalacagınıza eminim ben cok memnunum cok güler yüzlü ve konuşkan biri esprili insanı rahatlatıyor
agustos ayında dogum yaptıgımda yanlış hatırlamıyorsam 1.250 idi,oda süsleme-fotograf cekimi-1 refakatçi dahil.Birden fazla refakatçi kalmak istiyorsa artı ref.ücreti isteniyor sadece oda 60 mıydı-80 miydi o civarda birşey.Ama biz gerek görmedik tek ref.kaldı.
Merhaba egepolde doğum yaptım dediniz oda süslemesi ve fotoları nasıldı? kaç adet foto çekiyolar ? bilgi verebilirmisiniz?
Bilen duyan yok mu? :)Yeni konu acmamak icin eski konuyu hortlatayim dedim
Izmir Egepol'de dogum yapan, yapacak olanlar varsa tecrubelerini paylasmak ister mi acaba.
Eski yorumlari okudum ama guncel uygulamalar, guncel dogum ucreti, hastane personelinin muamelesi, dogumhane ortami gibi konularda bilgisi veya fikri olan varsa paylasir misiniz. Tisikurler![]()
Egepol de yakın zamanda doğum yapan arkadaşlar bilgi verirse çok iyi olur.Yeni konu acmamak icin eski konuyu hortlatayim dedim
Izmir Egepol'de dogum yapan, yapacak olanlar varsa tecrubelerini paylasmak ister mi acaba.
Eski yorumlari okudum ama guncel uygulamalar, guncel dogum ucreti, hastane personelinin muamelesi, dogumhane ortami gibi konularda bilgisi veya fikri olan varsa paylasir misiniz. Tisikurler![]()
Bende Hakan beye gidiyorum ve Dediğiniz gibi bu Davranışları bende yaşadım ve çok rahatsız oldum. Belkide iyi bir doktordur ama kapasitesinden fazla hasta aldığı için bunu kaldıramıyor. Bende doktorumu değiştirmek istiyorum aslında ama 28 haftama girdim bu saatten sonra değiştirmeyim diye düşündüm bilemedim ki ne yapsamBen Egepol'e devam ediyorum. Arkadaşımın önerisiyle Hakan Sabırlı'ya gidiyordum. Çok kişi de onu önerir. Velhasıl benim Hakan beye gittiğim sıralarda kendisinin çok hastası vardı, sanırım bu yoğunluk onda bir tükenmişlik yaratıyordu. Her kontrolümde yanındaki yardımcısını azarlıyordu: "o demin kapı kitliyken açmaya çalışan kimse, onu alma." ya da "o saygısız hastaya kapıda değil içerde beklemesini söyle." gibi. Kızdığı kişi hasta ve söylendiği kişi sekreteri, ancak o sırada ben eşimle içerdeyim :) Yine de hoş gördüm, sorun etmemeye çalıştım her seferinde olmasına rağmen.
Sonra bir gün, hastayım sürekli kusuryorum ve 2li tarama sonucumu alacağım o gün. Gitmişken (bence hakkım olan üzere) doktoruma da fikrini sormak istedim. Yani yüzüme bakıp "ben anlamam bu hastalıktan dahiliyeye git" dese, tamam. Ama Hakan bey sağolsun yüzümü bile görmedi. Sekreteri aldı elimden ikili tarama sonucumu, içeri girdi, imzalattı, çıktı ve bana bebekle ilgili bir sorun olmadığını söyledi. Yani doktorum yüzüme bile sonucumu söylemedi. Rica ettim sekreterinden, tek bir şey sormak istediğimi söyledim ve "sabah da ikili taramasını getiren bir hasta görüşmek istedi, doktor bey çok sinirlendi" cevabını aldım.
Devlet hastanesinde bile böyle bir davranışla karşılaşmadım. Bence asıl saygısızlık budur.
Sonra, doktor değiştirmekten hiç hoşlanmıyor olmama rağmen, Dilek Hanım'a gitmeye başladım. Oldukça nazik, kibar, her gittiğimde kilomu tansiyonumu ölçer (önceki hekim yapmıyordu) ve yüzüme bakar, benim yanımda başka hastasıyla ilgili kötü konuşmaz, ilgilenir. Ayrıca daha fazla vakit ayırıyor.
Hakan beyin eski hastalarına anlattığımda inanmadılar, anlıyorum ki eskiden böyle davranmıyordu ancak hasta yoğunluğu belki de iyi bir doktor olduğu için çok arttı ve artık böyle bir doktor oldu :)
Egepolde mi oldu bu olaydoğum öncesi hiç bir sıkıntı yaşamadım.bulantı kusma hiçbir şey olmadı.kilo alımı 22 kilo oldu. Doğuma girdik 3750 kilo bir erkek bebeğimiz oldu. hakan sabırlı müdahale edemedi çocuk sıkıştı ve 25 dakika oksijensiz kaldı. Şimdi 3 yaşında yürüyemeyen bir engelli çocugum var. Ayrıca doğum öncesi garip şakalar yapıyordu.Ben tavsiye etmiyorum.
Fiyat 1900 tl olmuşMerhaba arkadaşlar 1600 tl epidural fotoğraf çekimi ve oda süslemesi için de mi bilgisi olan var mı ???