İzmir Egepol

agustos ayında dogum yaptıgımda yanlış hatırlamıyorsam 1.250 idi,oda süsleme-fotograf cekimi-1 refakatçi dahil.Birden fazla refakatçi kalmak istiyorsa artı ref.ücreti isteniyor sadece oda 60 mıydı-80 miydi o civarda birşey.Ama biz gerek görmedik tek ref.kaldı.

Merhaba egepolde doğum yaptım dediniz oda süslemesi ve fotoları nasıldı? kaç adet foto çekiyolar ? bilgi verebilirmisiniz?

Merhaba egepolde doğum yaptım dediniz oda süslemesi ve fotoları nasıldı? kaç adet foto çekiyolar ? bilgi verebilirmisiniz?

oda süslemesi değil, sadece kapı süsü takıyorlar..işin aslı o da pek birşeye benzemiyor.
eğer fotoğrafçı hala aynı bayansa tavsiye ederim, özellikle doğum anında çok güzel kareler yakalamış. yanlış hatırlamıyorsam 60-70 kadar fotoğraf çekiyor
ben fotoğrafları çok beğenmiştim ama dediğim gibi kapı süsünü bence siz kendiniz ayarlayın

Yeni konu acmamak icin eski konuyu hortlatayim dedim :KK54:
Izmir Egepol'de dogum yapan, yapacak olanlar varsa tecrubelerini paylasmak ister mi acaba.
Eski yorumlari okudum ama guncel uygulamalar, guncel dogum ucreti, hastane personelinin muamelesi, dogumhane ortami gibi konularda bilgisi veya fikri olan varsa paylasir misiniz. Tisikurler :KK15:

Izmir Egepol'de dogum yapan, yapacak olanlar varsa tecrubelerini paylasmak ister mi acaba.
Eski yorumlari okudum ama guncel uygulamalar, guncel dogum ucreti, hastane personelinin muamelesi, dogumhane ortami gibi konularda bilgisi veya fikri olan varsa paylasir misiniz. Tisikurler :KK15:
Bilen duyan yok mu? :)

Yakin zamanda hamilelik dusunuyorum. Doktor onerisinde bulunabilir misiniz.Doğum fiyati ve muayene ücreti hakkında bilgi verebilir misiniz.

Egepol de yakın zamanda doğum yapan arkadaşlar bilgi verirse çok iyi olur.

Ben Egepol'e devam ediyorum. Arkadaşımın önerisiyle Hakan Sabırlı'ya gidiyordum. Çok kişi de onu önerir. Velhasıl benim Hakan beye gittiğim sıralarda kendisinin çok hastası vardı, sanırım bu yoğunluk onda bir tükenmişlik yaratıyordu. Her kontrolümde yanındaki yardımcısını azarlıyordu: "o demin kapı kitliyken açmaya çalışan kimse, onu alma." ya da "o saygısız hastaya kapıda değil içerde beklemesini söyle." gibi. Kızdığı kişi hasta ve söylendiği kişi sekreteri, ancak o sırada ben eşimle içerdeyim :) Yine de hoş gördüm, sorun etmemeye çalıştım her seferinde olmasına rağmen.

Sonra bir gün, hastayım sürekli kusuryorum ve 2li tarama sonucumu alacağım o gün. Gitmişken (bence hakkım olan üzere) doktoruma da fikrini sormak istedim. Yani yüzüme bakıp "ben anlamam bu hastalıktan dahiliyeye git" dese, tamam. Ama Hakan bey sağolsun yüzümü bile görmedi. Sekreteri aldı elimden ikili tarama sonucumu, içeri girdi, imzalattı, çıktı ve bana bebekle ilgili bir sorun olmadığını söyledi. Yani doktorum yüzüme bile sonucumu söylemedi. Rica ettim sekreterinden, tek bir şey sormak istediğimi söyledim ve "sabah da ikili taramasını getiren bir hasta görüşmek istedi, doktor bey çok sinirlendi" cevabını aldım.

Devlet hastanesinde bile böyle bir davranışla karşılaşmadım. Bence asıl saygısızlık budur.

Sonra, doktor değiştirmekten hiç hoşlanmıyor olmama rağmen, Dilek Hanım'a gitmeye başladım. Oldukça nazik, kibar, her gittiğimde kilomu tansiyonumu ölçer (önceki hekim yapmıyordu) ve yüzüme bakar, benim yanımda başka hastasıyla ilgili kötü konuşmaz, ilgilenir. Ayrıca daha fazla vakit ayırıyor.

Hakan beyin eski hastalarına anlattığımda inanmadılar, anlıyorum ki eskiden böyle davranmıyordu ancak hasta yoğunluğu belki de iyi bir doktor olduğu için çok arttı ve artık böyle bir doktor oldu :)

Kendim sormuştum kendim cevap vereyim :)
Aralık ayinda egepolde doğum yaptım. Doktorum Şükran Hanimdi. Hamilelik takibim sırasında da doğumda da doktorum nazik sevecen ve ilgiliydi. Yorgunluktan dolayı fazla zaman ayiramadigi dönemler olmadı değil ama yapılması gerekenler yapıldı, tüm takipler tamamlandı. Sorularımıza yanıt verildi, endişelerimiz giderildi. Doktor dışındaki diğer hastane personelinden de memnun kaldım. Epidural yapılırken ve sezeryan sırasında elimi tutan ve güzel şeylerden bahseden bir hemsire , ameliyathanede uygulanan tüm işlemleri uygulama sırasında adım adım bana anlatan , bilgi ve moral veren personeller vardı.
Sezeryan sırasında da sonrasında da herhangi bir sorun yaşamadım şükür. Ameliyathanede ve odada bir hastane personeli tarafından fotoğraf çekimi yapıldı. Taburcu olurken bir dvd içerisinde bize verildi. Bu uygulama için ayrıca bir ücret talep edilmiyor.
Odaya bir çanta içerisinde zibin şapka , bebek bornozu gibi şeyler getirip hediye ettiler. Ameliyattayken bebeğin cinsiyetine göre odanıza kapı süsü ve kurdela takılıyor.
Tüm odalarda banyo mevcut ve temizliğe dikkat ediliyor.
Bebeğini ilk emzirdigim sırada bana yardımcı olan bir hemsire vardı fakat bu tam anlamıyla bir emzirme eğitimi değildi. Hastanenin tek eksiği olarak bunu gördüm. Emzirme ciddi bir olay ve daha çok bilgi verilmeliydi. Yanlış emzirme yüzünden Gogus uçları yara olan ve inanılmaz acilar çeken anneler ve kilo alımı yetersiz olan bebekler olabilir, sadece yanlış emzirme yüzünden. Bu nedenle bu konuya daha çok önem verilmeli. Ben emzirme eğitimini dokuz eylul üniversitesi hastanesinde bir beslenme hemsiresinden aldım ve bu kısa eğitimden sonra emzirmek çok daha kolay ve faydalı oldu ben ve bebeğim için.
Genel itibariyle bunları söyleyebilirim.
Tekrar doğum yapacak olsam yine egepolu tercih edebilirim.

Ben Egepol'e devam ediyorum. Arkadaşımın önerisiyle Hakan Sabırlı'ya gidiyordum. Çok kişi de onu önerir. Velhasıl benim Hakan beye gittiğim sıralarda kendisinin çok hastası vardı, sanırım bu yoğunluk onda bir tükenmişlik yaratıyordu. Her kontrolümde yanındaki yardımcısını azarlıyordu: "o demin kapı kitliyken açmaya çalışan kimse, onu alma." ya da "o saygısız hastaya kapıda değil içerde beklemesini söyle." gibi. Kızdığı kişi hasta ve söylendiği kişi sekreteri, ancak o sırada ben eşimle içerdeyim :) Yine de hoş gördüm, sorun etmemeye çalıştım her seferinde olmasına rağmen.

Sonra bir gün, hastayım sürekli kusuryorum ve 2li tarama sonucumu alacağım o gün. Gitmişken (bence hakkım olan üzere) doktoruma da fikrini sormak istedim. Yani yüzüme bakıp "ben anlamam bu hastalıktan dahiliyeye git" dese, tamam. Ama Hakan bey sağolsun yüzümü bile görmedi. Sekreteri aldı elimden ikili tarama sonucumu, içeri girdi, imzalattı, çıktı ve bana bebekle ilgili bir sorun olmadığını söyledi. Yani doktorum yüzüme bile sonucumu söylemedi. Rica ettim sekreterinden, tek bir şey sormak istediğimi söyledim ve "sabah da ikili taramasını getiren bir hasta görüşmek istedi, doktor bey çok sinirlendi" cevabını aldım.

Devlet hastanesinde bile böyle bir davranışla karşılaşmadım. Bence asıl saygısızlık budur.

Sonra, doktor değiştirmekten hiç hoşlanmıyor olmama rağmen, Dilek Hanım'a gitmeye başladım. Oldukça nazik, kibar, her gittiğimde kilomu tansiyonumu ölçer (önceki hekim yapmıyordu) ve yüzüme bakar, benim yanımda başka hastasıyla ilgili kötü konuşmaz, ilgilenir. Ayrıca daha fazla vakit ayırıyor.

Hakan beyin eski hastalarına anlattığımda inanmadılar, anlıyorum ki eskiden böyle davranmıyordu ancak hasta yoğunluğu belki de iyi bir doktor olduğu için çok arttı ve artık böyle bir doktor oldu :)
Bende Hakan beye gidiyorum ve Dediğiniz gibi bu Davranışları bende yaşadım ve çok rahatsız oldum. Belkide iyi bir doktordur ama kapasitesinden fazla hasta aldığı için bunu kaldıramıyor. Bende doktorumu değiştirmek istiyorum aslında ama 28 haftama girdim bu saatten sonra değiştirmeyim diye düşündüm bilemedim ki ne yapsam

Arkadaslar ,
Egepol de doğum ücreti hk. Bilginiz var mi ? Ben aradim telefonda bilgi vermiyolar. Izmire 2 bucuk saat uzakliktayim. Bulundugum yerde Dr. Sıkıntısı oldugundan İzmir i arastiriyorum. Bu konuda bi bilginiz varsa ve paylasirsaniz çok çok sevinirim.

Doğum ücreti 1400 lira bunun içinde refakatçi ve fotoğraf cekımı var. Bide kapı süsü. Sezaryen yada normal doğum fiyat farkı yok

doğum öncesi hiç bir sıkıntı yaşamadım.bulantı kusma hiçbir şey olmadı.kilo alımı 22 kilo oldu. Doğuma girdik 3750 kilo bir erkek bebeğimiz oldu. hakan sabırlı müdahale edemedi çocuk sıkıştı ve 25 dakika oksijensiz kaldı. Şimdi 3 yaşında yürüyemeyen bir engelli çocugum var. Ayrıca doğum öncesi garip şakalar yapıyordu.Ben tavsiye etmiyorum.

doğum öncesi hiç bir sıkıntı yaşamadım.bulantı kusma hiçbir şey olmadı.kilo alımı 22 kilo oldu. Doğuma girdik 3750 kilo bir erkek bebeğimiz oldu. hakan sabırlı müdahale edemedi çocuk sıkıştı ve 25 dakika oksijensiz kaldı. Şimdi 3 yaşında yürüyemeyen bir engelli çocugum var. Ayrıca doğum öncesi garip şakalar yapıyordu.Ben tavsiye etmiyorum.
Egepolde mi oldu bu olay

Merhaba arkadaşlar 1600 tl epidural fotoğraf çekimi ve oda süslemesi için de mi bilgisi olan var mı ???

Back
X