İzmir- Ekadom Hüseyin Ceyberi ve hastaları

yaaaaaaaaaa görüyomusun yaaa... Olmucak şeyi söylemez o...
inanki olur mu olur ikizin, yarın bakalım ne diyecek...çok heyecanlı bi bekleyiş gerçekten...
kalbim seninle canım :Saruboceq::Saruboceq:

sağol canım ya inşallah hayırlısı
sağlıklı hayırlı evlat olsunda ikiz yada tek farketmez önemli olan o
ama yinede çok az bayan ikize hayır der diye düşünüyorum
bende ikiz bebek sevenlerdenim
kısmette varsa olur
inşallah hepimiz için herşey iyi olur

sevgili pembe
ben bugün kontrole gittim ve yumurtalardan biri çatlamış
dünmü ondan önceki günmü bilemedim
diğeri için hüseyin bey iğne verdi
bide progesteron
beklicez artık hayılrısı olsun

sevgili pembe
ben bugün kontrole gittim ve yumurtalardan biri çatlamış
dünmü ondan önceki günmü bilemedim
diğeri için hüseyin bey iğne verdi
bide progesteron
beklicez artık hayılrısı olsun

süper cnım yaaaa çatlaması bile vucudun bi tepki vermesine işaret... kendiliğinden hamiş olabilirsin....:lepi::lepi:

Kızlar peki hüseyin bey de maliyetler nasıl?ben pkoluyum .kısırlık tedavisi ile ilgili giden var mı kendisine?

bende pko liyim ve hüseyin bey sayesinde bebeşime kavuşmak üzereyim.muayenesi 100 tl ve bi çok sigortayla anlaşmalı.9 ay uğraştık beraber doktorumla.ben pes edip gitmemeye başladım,o beni arkadaşım vasıtasyla tekrar tekrar çağırdı.soğan suyu içicem hocam dedim.iç iç soğanın ne zararı olablirki bile dedi.yeterki verdiğim ilaçları ihmal etme dedi.3 ay hiç gitmedim kendisine.oluruna bırakmıştık eşimle.ama mucize eseri hamile kalıp gidince benden çokk sevindi inan.
her ultrasonumuz eğlenceli geçiyor.oğluşumuzu "dur babam,dur oğlum" diye seviyor inan buna.biz kameraya çektikçe "eyvah rezil olduk" diyor.
şiddetle tavsiye ederim doktorumukaydirigubbakcemile3

Öyle anlayışlıki... bebeğin güzel bir pozunu yakalayıp verebilmek için bile dakikalarca uğraşıyor...Oldukça ilgili ve hassas bu konuda...opuyorumnanaktan

canım ne güzel ya
bende pko var ve sanırım ben aylardır yumurtlamıyordum
ama bu ay ilaçlar sayesinde 2 tane yumurtam oldu
umarım sonuç alırız
canım sana bir şey sorcam sen 9 ay uğraştık demişsin
o sürede yumurta elde ettniz herhalde ama gebelik oluşmadı öylemi
benim bu ilk ayım
hayırlısı neyse o olsun diyorum

kızlar aslında ben doktor fobisi olan biriyim
ama hüseyin beyi gerçekten çok sevdim
onu biraz geçte olsa tanıdığım iyi oldu
şimdi herkese tavsiye ediyorum

kızlar aslında ben doktor fobisi olan biriyim
ama hüseyin beyi gerçekten çok sevdim
onu biraz geçte olsa tanıdığım iyi oldu
şimdi herkese tavsiye ediyorum

:lepi::lepi: sen bide hamiş olda o zaman bi daha dinleyelim senden... bebişini sevsin... bi annenin gururu nasıl okşanıyor o zaman konuşucaz seninle...

geçen sene temmuz ayında başladık tedaviye.önceleri koruma özelliği olmayan adet düzenleyicilerile başladık.hem adet tarihini düzenliyor hemde yumurtalama yardımcı oluyordu.aynı zamanda insülin direnci için şeker hapınada başlamıştık.4 koldan saldırıyorduk doktorumla beraber:)))ekim yada kasım gibiydi sanırsam ilk yumurtamı gördük.hatta iğnesiz kendi kendine çatlamıştı bile ama döllenme olmadı malesef.aralık ayında kayınpederim çok ciddi bir kanser ameliyatı geçirdi.sonrasında da eşimin üstüne varmamak için hüseyin beye gitmemeye başladım.çünkü her ay hüsrandı benim için.ve eşime patlıyordum bunun sonucunda.ama bu arada hep saraçoğlunu soğan suyunu içerek adet oldum 3 ay üstüste.ki ömrü hayatımda ilk defa gününde hastalanmıştım.ama her adet dönemide hüsrandı bi yandan.sonra eşime dedim ki "ramazana kadar tuttu tuttu,tutmazsa aşılama olacaz"eşimde okey dedi sağolsun.biz normal hayatımıza geri döndük.bu arada hüseyin bey beni çağırıyordu yazık tırım tırım.gel tedavine devam et.bak olacak sonunda diye.mart ayında soğan suyuna rağmen adet görmeyince evde test yaptık .negatif çıktı.beta hcg yaptırdım 15-16 s gibi martın.gene negaif çıktı.ben laylaylom geziyorum tabiki nasılsa aşılama olacaz yaa eylülde.martın 30 unda annemin zoruyla bi beta hcg daha yaptırdım.ve süprizzzzzzzzzzzzz sonuç 58 çıktı:)))
hemen koştum tabi hüseyin beye.o da şaşırdı hatta benden daha fazla:))))sonrası malum her ay kontroller.hatta amniyosentez bile oldum.

sonuçtaaa bugün itibariyle 26+5 günlük hamileyim.önce rabbimin sonra hüseyin beyin sonrada soğan suyu sayesinde:))))bir çok olay geldi başımıza.3.ayda ufak bir kanama.%15 risk çıkan ikili ve 4lü tarama.ve amniyosentez .
allahıma çok şükür şimdi rahatız ikimizde.aralık ayını iple çekiyoruz doktorumla beraber.
pembedananın dediği gibi sen birde hüseyin beyi hamile kalınca görüceksin.her ultrason nasılda eğlenceli geçiyor.nasılda sevecek bebişini.
ümidini hiç yitirme.doktorum olcak diyorsa olacaktır elbet.hem ne güzel benim o kadar ilaca rağmen bir tane yumurtam olmuştu .senin iki tane olmuşş maşallahhhhhhhhhh:CüvCüv:

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt çalış sen şekerim bugün yarın... boş durma...:teytey::teytey::teytey:

canım iinşallah sağ salim bebeğine kavuşursun
bende çok umutluyum inanıyorum olcak
benim yumurtalardan biri çatlamış
diğeri içinde dün iğne vuruldum
bugün çatlaması gerekiyor
umarım sizlere güzel haber veririm :Saruboceq:
dediğin gibi sevgili doktorumuzundan bu duruma çok sevinceğine eminim

ee biz seni fazla rahatsız etmeyelim bayramda o zaman

sevgili arnavut pempe sağolun kızlar
ya ben size bir şey sorcam şimdi ben pregnly diye bir iğne vuruldum
bu iğne vurulduktan 36 saat sonra yumurta çatlıyormuş
ben bu iğneyi pazartesi 1 buçuk gibi oldum
yani dün gece çatlamış olması gerekirdi
ama bugün acayip kasık ağrım oldu
geç çatlayabilirmi bir fikriniz varmı
arnavut canım sende bebek için tedavi gördüğün için sana sorayım
hüseyin bey bana 1 hafta boyunca ilişki olsun dedi
ama çok fazla değilmi ya
yumurta çatladıktan sonra 3 gün yetmezmi :))
ben yoruldum bilmiyorumkismile

söz konusu bebiş ise gerisi teferruattır:CüvCüv:
hocam ne dediyse aynen uygula:)))
kasık ağrıların yumurta çatladığı için olabilir.benimki bilinçli bi şekilde olmadığı için net bişe söylemem mümkün değil malesef:)))

özel msjlarına bak lütfenkaydirigubbakcemile5

kesinlikle çatlamaaaa....ben her ay hissederim canım bunu... zevk almayı unut!!!!!! :lepi::lepi:
görev bu sefer ki!! :hooray::hooray: hem birazda yat hemen kalkma ayağa....:teytey:
ben gün aşırı deniodum yaa.... benim halimi görmeliydiniz o zaman, akşam olsun kocişin tepesinden inmiodum, adam kaçmaya başladı artık benden...:roflol::roflol:

ya kızlar bu arada benim SAT 7 ağustos... bende tık yok! korkuorum ya...halbuki doğumdan önce çok düzenliydi herşeyim... korunuyoruzda... bi sorun mu war acaba? üfffff!! içim sıkıldı vallahi..

ya kızlar bu arada benim SAT 7 ağustos... bende tık yok! korkuorum ya...halbuki doğumdan önce çok düzenliydi herşeyim... korunuyoruzda... bi sorun mu war acaba? üfffff!! içim sıkıldı vallahi..

sabrettt....herşey güzel olacak diyen sen değilmiydin???belki güzel bir kaza olmuştur ne biliyonopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…