pembedana test yap bakalım canım şurda bir de biz sevinelim hep üzülecek miyiz 2 bayram yaparız
ay test yok tatlım ewde yaaaa.... keşke olsaa hemen yapardım ama... gecikme bu biliyorum ben hihoyyyt
ay rezil olurum dr.ada yaaaa.... nasıl başardınız der adam korunurkennn?
kız pembe test yaptınmı
valla merak ettim
umarım hayırlısı olur
yok be canım, testlik bişii olduğunu sanmıyorum ben ama...opuyorumnanaktan
sıcak bi duş aldım, aspirin içtim... eczacı bi arkadaşta maydanoz kaynat iç dedi... gecikmeler için iyi geliomuş... ama hala tık yok bende...
pazartesiye kadar müsade bize, sonra hüseyin beye...:teytey:
aspirin içilirmi hiç yahuuuu:)))ya göle maya çalındıysa:)
bende sana ptesiye kadar müsaade.gez dolaş bayramda.ptesi sabahı önce bir beta HCG. yaptır.kesin sonuç alırsın zira.sonuç ne çıkarsa çıksın sonra direk hüseyin beye git canım.
sürprizde olsa doktorumuz kızacakmı sanıyorsun sanki:)
haa beklediğimiz sürpriz yoksa da gecikmenin nedenini öğrenirsiniz.
pembe sen hala neden test yapmıyorsun
öyle sıcak duş almak falan olurmu belkide bebek vardır
allahın verdiği canın gitmesinimi istiyonklava:
bak çok kzıyom bence test yap ve
sonuç ne olursa olsun hayırlısı olsun
canım bebeğe ihtimal vermiyorum bide eczaneler kapalı... nöbetçi aramak zorundayım tatlım sempatiksalakcinni yoksa hemen alırdım bi test...bence adet düzensizliği bu ve ben pazartesiye kadar gelir diye düşünüyorum sırnaşık şey yoksa bebiş en çok istediğim şey...
11 eylülü bekliyormuş kırmızılar....opuyorumnanaktan
ohhhh rahatladık... Ekimde kontrole artık kızlar kaydirigubbakcemile5
hadi gözün aydın
canım ben mümkünse 9 ay kadar o kırmızıları görmek istemiyom :Saruboceq:
tabiiikiiiiopuyorumnanaktan
tembihledim ben, ona gelmeyin bana gelin dedim :roflol::roflol::roflol::lepi:
inşallah seni dinlerler :Saruboceq:
günüme daha var ama
umarım bebişime bak için giderim hüseyin beye
meraba kızlar,yorumlara baktımda hüseyin bey çok iyi bir doktormuş.ben bursadan annemlerin yanına geldim izmire doğum için.son ayım şimdi doktor telaşındayım.hüseyin bey doğumu ekadomda mı yapıyor.ayrıca muayene ücreti ve doğum ücreti ne kadar,bu konularda bilgi verirseniz sevinirim.yarın doktor işini halletmek istiyorum.
meraba kızlar,yorumlara baktımda hüseyin bey çok iyi bir doktormuş.ben bursadan annemlerin yanına geldim izmire doğum için.son ayım şimdi doktor telaşındayım.hüseyin bey doğumu ekadomda mı yapıyor.ayrıca muayene ücreti ve doğum ücreti ne kadar,bu konularda bilgi verirseniz sevinirim.yarın doktor işini halletmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?