İzmir- Ekadom Hüseyin Ceyberi ve hastaları

pembedana test yap bakalım canım şurda bir de biz sevinelim hep üzülecek miyiz 2 bayram yaparız

pembedana test yap bakalım canım şurda bir de biz sevinelim hep üzülecek miyiz 2 bayram yaparız

ay test yok tatlım ewde yaaaa.... keşke olsaa hemen yapardım ama... gecikme bu biliyorum ben hihoyyyt
ay rezil olurum dr.ada yaaaa.... nasıl başardınız der adam korunurkennn?

ay test yok tatlım ewde yaaaa.... keşke olsaa hemen yapardım ama... gecikme bu biliyorum ben hihoyyyt
ay rezil olurum dr.ada yaaaa.... nasıl başardınız der adam korunurkennn?

olsun boşver vardır bunda da bir hayır hadi inşallah heyecan yaptım bak şimdi

kız pembe test yaptınmı
valla merak ettim
umarım hayırlısı olur

yok be canım, testlik bişii olduğunu sanmıyorum ben ama...opuyorumnanaktan
sıcak bi duş aldım, aspirin içtim... eczacı bi arkadaşta maydanoz kaynat iç dedi... gecikmeler için iyi geliomuş... ama hala tık yok bende...
pazartesiye kadar müsade bize, sonra hüseyin beye...:teytey:

aspirin içilirmi hiç yahuuuu:)))ya göle maya çalındıysa:)

bende sana ptesiye kadar müsaade.gez dolaş bayramda.ptesi sabahı önce bir beta HCG. yaptır.kesin sonuç alırsın zira.sonuç ne çıkarsa çıksın sonra direk hüseyin beye git canım.
sürprizde olsa doktorumuz kızacakmı sanıyorsun sanki:)
haa beklediğimiz sürpriz yoksa da gecikmenin nedenini öğrenirsiniz.

ya ben hamile kalırsam bu şekilde var yaa... artık mucize mi şans mı olurrrr.... bilemiyorum...ohaoldumsmile aspirin içmekten bende vazgeçtim son anda dediğin gibi.... ama duş alıyorum sıcak sıcak... yokk hala ....:roflol::roflol: benim hormonlar tavan yapmış uçuyo sanırsam lülülülülülü

pembe sen hala neden test yapmıyorsun
öyle sıcak duş almak falan olurmu belkide bebek vardır
allahın verdiği canın gitmesinimi istiyon klava:
bak çok kzıyom bence test yap ve
sonuç ne olursa olsun hayırlısı olsun

canım bebeğe ihtimal vermiyorum bide eczaneler kapalı... nöbetçi aramak zorundayım tatlım sempatiksalakcinni yoksa hemen alırdım bi test...bence adet düzensizliği bu ve ben pazartesiye kadar gelir diye düşünüyorum sırnaşık şey yoksa bebiş en çok istediğim şey...

BORNOVA 1
FENER Ziya Erol *458 Sk. 11/B 3885626

BORNOVA 2
İZMİR İbrahim Sabuncu *Ankara Cad. 227/A Shell Yanı 3883286

BORNOVA 3
BORNOVA ECE Ece Işıkbay *Fatih Sultan Mehmet Cd. No:34/A 3735154

al sana nöbetçi eczne listesi:) muhtemelen bornovada oturduğunu tahmin ederek sadece orasını yazdım.eğer değilse zmir Eczac Odas canımmmm

tercih sana kaldı artık. ya ptesi yada yarım saat sonra???????????kötükedihüso

11 eylülü bekliyormuş kırmızılar....opuyorumnanaktan
ohhhh rahatladık... Ekimde kontrole artık kızlar kaydirigubbakcemile5

meraba kızlar,yorumlara baktımda hüseyin bey çok iyi bir doktormuş.ben bursadan annemlerin yanına geldim izmire doğum için.son ayım şimdi doktor telaşındayım.hüseyin bey doğumu ekadomda mı yapıyor.ayrıca muayene ücreti ve doğum ücreti ne kadar,bu konularda bilgi verirseniz sevinirim.yarın doktor işini halletmek istiyorum.

canım hüseyin bey süper bir doktor gerçekten
doğumu ekadomda yapmıyor orası özel muayenehaneden biraz daha büyük bir yer
ancak doğum için uygun değil yani benim bildiğim öyle
burdaki arkadaşların anlattığına göre doğumu özel hastanede yaptırıyor
özel sigortan varsa kent hastanesi vb. hastanede yaptırabiirsin
hastaneye para ödemiyon
ama doktora ek bir ücret ödeniyormu bilmiyorum
muayene ücreti 100 tl özel sigortan varsa tabi daha az ödüyorsun
bence sen en iyisi telefonla ara randevunu al
bu soruları sevgili doktorumuz hüseyin ceyberiye sorarsın
eminim çok memnun kalacaksın
Rabbim sağlıcakla yavruna kavuşturmayı nasip etsin

canım hüseyin beyin kendi kliniği Ekadom... doğum için anestezi lazım biliyosun, ekip ve ekipmanlar hastane dışına sanırım verilmiyooorr...ahh keşke olsaydıda bizde orda doğum yapabilseydik opuyorumnanaktan
ronyanında dediği gibi muayene 100tl. doğum için inan bişey diyemiyoruz, çünkü hastane hastane değişiyor ama özel doğum için mutlaka en az 3000 lira bir bütçe lazım tatlım İzmir'de...

http://www.ekadom.com.tr/

telefon ve bilgiler bu adreste...güzel haberler ver bizede olur mu...

hüseyin bey in SGK ile anlaşması yok.hastanelerin bir çoğuyla özel anlaşmalı.

kent hastanesi için 3500 tl civarı
gazi hastanesi için 2700-2800 civarı bişey tutuyormuş.

bir an önce muayene için randevu al bence.ki eğer karar verirsen programına dahil etmeli seni.pembedananın da dediği gibi izmirde doktor anlaşmalı yerlere gidersen daha az ödüyorsun.yoksa direk bu hastanelere gidersen "ben geldim doğum için" diye 5000-6000 tl den aşağıya çıkamazssın malesef
eğer bahsettiğimiz rakamlarda bir bütçeye sahipsen hiç devlette hırpalatma kendini derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…