Canım ben sezgin öztürke yaptırdım şuan özel karataşta eskiden ekoldeydi çok memnunum izmir de 1numara tavsiye ederimbulunduğum şehirde aslında güzel bir doktor buldum ama 6bin tl ve peşin dedi kredi karta taksit olsa iyi olacaktı şuan için peşin o parayı bulamam. İzmirden bir arkadaşımda ekol hastanesini tavsiye etti orda da genelde kbb uzmanı doktorlar estetik olarak tek bir doktor var fatih uygur . Ama yaptıgı örnekler yok hiç nette duyumlarınız yada yaptıranlarınız var mı ? Birde kafamı kurcalayan bir soru başka sehirde estetik yaptırmak mantıklı mı kaç kez gidip gelmem gerekir dikiş alımı tampon vb . Gibi kaç kez gidiliyor ? Gidip gelme işi olmasın diye kendi sehrimde olayım istedim ama taksit imkanı sunmadılar
Zor olmaz diye düşünüyorum istersen bir ara konus bilgi al derim internetten falan bakarsan iletşim bilgileri varTesekkürler cnm onu da bi araştırayım peki ameliyat olduktan sonra kaç kez gidiliyor kontrole ben başka bi sehirden geleceğin izmir zor olur mu
Tampon 3gün sonra dikişler ve bantlar plastik alçılar falan 1hafta sonraArayacagım canım kendi sehrimde olucaktım ne güzel taksit imkanı sunmadılar birden bire 6 bin peşinde beni zorlayacak . Ameliyattan sonra tampon ve dikiş alımı aynı gün mü oluyor ?
canım ınstagram hesabına bak fatıh beyın orda cok orneklerı var
özel mesaj atacaktım ama ayarlarınız kapalı.Yok mu hiç ???
bende ekolde oldum.ameliyattan bir hafta sonra tamponlar ve dikişler alınıyor.sonrasındaki 1. aydada ilk kontrolO zaman kontrole cagırmazsa ameliyat için dikiş için ve alçı için 3 kez gidicem en az
drfatihuygur instagram adı canımİnstagramda ben onu bulamadım canım ya inst adı ney biliyormusun
Senin doktorun kimdi cnmbende ekolde oldum.ameliyattan bir hafta sonra tamponlar ve dikişler alınıyor.sonrasındaki 1. aydada ilk kontrol
Tesekkürler cnm foto yükledin mi hiçcem karas
Sen kime olmuştun canım foto yükledinmi hiç foruma ben balıkesirden gelicem git gel zorluk yaşarmıyım 3-4 kez gidilecekmişbende ekolde olmustum hastane olaarak ılgı laka yönunden cok cok ıyı fakat fatih beye olmadıgım ıcın bırsey dıyemıcem canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?