Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar araştırma içerisindeyim ban önerebileceğiniz doktor var mı en geç nisan mayısa kadar olmak istiyorum Eylül ekim gibi evlencem evlenmeden bu işi yapmak istiyorum bütçem 5 bin taş çatlasa 6 bin teşekkür ederim
İzmirde ismi duyulmus belli doktorlar var Ufuk bilkay , halis unlu , cem karas gibi ..son zamanlarda Cem karas in ismini cok duyuyorum kulak birin bogaz doktoru oldugu icin de burun icini cok daha iyi biliyor diye duaunuyorum fiyatlari da genelde izmir doktorlarinin 6-8 bin arasi
Merhaba halis ünlü yü çok bilmiyorum ama başka bi doktorla görüşmeye gittiğimde orda bi kadınla konuştum halis beye ameliyat olmuş olalı epey olmuştu gayet hoştu tabi siz yine de araştırınarkadaşlar merhaba Halis Ünlü hakkında bilginiz var mı ? 1 ay sonra ameliyat olacağım lütfen yardımcı olun
Merhaba halis ünlü yü çok bilmiyorum ama başka bi doktorla görüşmeye gittiğimde orda bi kadınla konuştum halis beye ameliyat olmuş olalı epey olmuştu gayet hoştu tabi siz yine de araştırın
Malesef bilmiyorum fatih Uyguru siz iyice araştırın bu konuyuHalis ünlüye ameliyat olmuş bi bayanla konuştum bayanın burun ucu düşmüş çok kötüydü. nefes almakta da sıkıntı yaşıyormuş.
bende ondan vazgeçtim fatih uygur'u buldum yaptığı burunlar çok doğal ve burnunu yaptığı kişilerlede iletişime geçtim hepside memnun.
fatih uygur hakkında bilginiz var mı ?
Tamam çok teşekkürlerMalesef bilmiyorum fatih Uyguru siz iyice araştırın bu konuyu
Malesef bilmiyorum fatih Uyguru siz iyice araştırın bu konuyu
Rica ederimTamam çok teşekkürler
Halis ünlüye ameliyat olmuş bi bayanla konuştum bayanın burun ucu düşmüş çok kötüydü. nefes almakta da sıkıntı yaşıyormuş.
bende ondan vazgeçtim fatih uygur'u buldum yaptığı burunlar çok doğal ve burnunu yaptığı kişilerlede iletişime geçtim hepside memnun.
fatih uygur hakkında bilginiz var mı ?
Ameliyatinizi oldunuz mu hangi doktora kac tl ye oldunuzMerhaba ameliyat tarihimi aldım bile İnşallah istediğim gibi olur :)
Ameliyat oldunuz mu hangi doktora ve kac paraya oldunuzarkadaşlar merhaba Halis Ünlü hakkında bilginiz var mı ? 1 ay sonra ameliyat olacağım lütfen yardımcı olun
Evet Nisan ayında oldum 5 bin TL Mehmet sucubaşına oldumAmeliyat oldunuz mu hangi doktora ve kac paraya oldunuz
Peki memnun kaldiniz mi ne gibi sorununuz vardiEvet Nisan ayında oldum 5 bin TL Mehmet sucubaşına oldum
Tamamen estetik amaçlı evet şuan memnunum diyebilirim tabi bence biraz daha zamana ihtiyacım var :)Peki memnun kaldiniz mi ne gibi sorununuz vardi
Bende ona olcam ekimde sizindemi resminizi cekip similasyonda ayarlama yapti ortalama nasil bir burun yapacagina dair eger öyle olduysa gösterilenle yapilan burun arasinda benzerlik oldumuTamamen estetik amaçlı evet şuan memnunum diyebilirim tabi bence biraz daha zamana ihtiyacım var :)
Evet o an fotoğraf çekimi oluyor 6 açıdan açıkçası simülasyonu çok hatırlamıyorum gösterdi ben şey dedim yüzüme yakışsın yeter dedim şuan memnunum bi sıkıntım yok temmuz da kontrolle gidecektim malum çok sıcak Çiğli de yeri eylülde giderim yani demek istediğim bi sıkıntım yokBende ona olcam ekimde sizindemi resminizi cekip similasyonda ayarlama yapti ortalama nasil bir burun yapacagina dair eger öyle olduysa gösterilenle yapilan burun arasinda benzerlik oldumu