İzmir estetik

Elifturta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2018
37
6
36
36
Merhaba arkadaşlar araştırma içerisindeyim ban önerebileceğiniz doktor var mı en geç nisan mayısa kadar olmak istiyorum Eylül ekim gibi evlencem evlenmeden bu işi yapmak istiyorum bütçem 5 bin taş çatlasa 6 bin teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar araştırma içerisindeyim ban önerebileceğiniz doktor var mı en geç nisan mayısa kadar olmak istiyorum Eylül ekim gibi evlencem evlenmeden bu işi yapmak istiyorum bütçem 5 bin taş çatlasa 6 bin teşekkür ederim

İzmirde ismi duyulmus belli doktorlar var Ufuk bilkay , halis unlu , cem karas gibi ..son zamanlarda Cem karas in ismini cok duyuyorum kulak birin bogaz doktoru oldugu icin de burun icini cok daha iyi biliyor diye duaunuyorum fiyatlari da genelde izmir doktorlarinin 6-8 bin arasi

arkadaşlar merhaba Halis Ünlü hakkında bilginiz var mı ? 1 ay sonra ameliyat olacağım lütfen yardımcı olun

arkadaşlar merhaba Halis Ünlü hakkında bilginiz var mı ? 1 ay sonra ameliyat olacağım lütfen yardımcı olun
Merhaba halis ünlü yü çok bilmiyorum ama başka bi doktorla görüşmeye gittiğimde orda bi kadınla konuştum halis beye ameliyat olmuş olalı epey olmuştu gayet hoştu tabi siz yine de araştırın

Merhaba halis ünlü yü çok bilmiyorum ama başka bi doktorla görüşmeye gittiğimde orda bi kadınla konuştum halis beye ameliyat olmuş olalı epey olmuştu gayet hoştu tabi siz yine de araştırın

Halis ünlüye ameliyat olmuş bi bayanla konuştum bayanın burun ucu düşmüş çok kötüydü. nefes almakta da sıkıntı yaşıyormuş.
bende ondan vazgeçtim fatih uygur'u buldum yaptığı burunlar çok doğal ve burnunu yaptığı kişilerlede iletişime geçtim hepside memnun.
fatih uygur hakkında bilginiz var mı ?

Halis ünlüye ameliyat olmuş bi bayanla konuştum bayanın burun ucu düşmüş çok kötüydü. nefes almakta da sıkıntı yaşıyormuş.
bende ondan vazgeçtim fatih uygur'u buldum yaptığı burunlar çok doğal ve burnunu yaptığı kişilerlede iletişime geçtim hepside memnun.
Malesef bilmiyorum fatih Uyguru siz iyice araştırın bu konuyu

Ben

Ben Fatih Uygura küçük bir operasyon yaptırmıştım orada beklerken yaptığı estetikleri gördüm. Güzel duruyodu ama genel olarak nasıl bilemem, halis ünlünün işini iyi yaptığını çok duymuştum. Bir de Cem Karas iyi diye biliyorum.

Tamamen estetik amaçlı evet şuan memnunum diyebilirim tabi bence biraz daha zamana ihtiyacım var :)
Bende ona olcam ekimde sizindemi resminizi cekip similasyonda ayarlama yapti ortalama nasil bir burun yapacagina dair eger öyle olduysa gösterilenle yapilan burun arasinda benzerlik oldumu

Bende ona olcam ekimde sizindemi resminizi cekip similasyonda ayarlama yapti ortalama nasil bir burun yapacagina dair eger öyle olduysa gösterilenle yapilan burun arasinda benzerlik oldumu
Evet o an fotoğraf çekimi oluyor 6 açıdan açıkçası simülasyonu çok hatırlamıyorum gösterdi ben şey dedim yüzüme yakışsın yeter dedim şuan memnunum bi sıkıntım yok temmuz da kontrolle gidecektim malum çok sıcak Çiğli de yeri eylülde giderim yani demek istediğim bi sıkıntım yok

Back
X