Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimler o 3 kişi ben de ogrenebilirmiyimBende gerçekten çok merak ediyorum. Birkaç doktorla konuştum ama bakalım. İcime sinen 3 kişi var
Ben de biraz arastirdim şu kaniya vardim göz doktorundansa estetik cerrah daha akla yatkin geldi.Kısa sürebicin de karar verip yaptirmak istiyordum ama sanirim kasımın bitmesini bekleyecegim.Haberleselim burdanRahmi evincin instagramdan hastasiyla konustum fotografta atti cok memnun kaldigini soyledi
Mehmet ozbagcivan cok ilgili ve goz doktoru
Bilsev ince de cok bilgili gibi geldi ve mikro cerrahi ile ugrasiyor
Benim alt goz kapagim dusuk bilsev ince alttanda mudahale edilmesi gerektigini soyledigi icin ona daha yakinim ama sorun sadece ust goz kapaginsa rahmi evinctten cok memnun olanlar var formda da
Sen kimi dusunuyosunBen de biraz arastirdim şu kaniya vardim göz doktorundansa estetik cerrah daha akla yatkin geldi.Kısa sürebicin de karar verip yaptirmak istiyordum ama sanirim kasımın bitmesini bekleyecegim.Haberleselim burdan
Ayın 2’sinde oluyoruum. Sen ne yaptın, karar verdin miNeredeyse Rahmi evince yaptiracaktim gün aldim sonra astrolojiyle sıkı ilgilenen bir arkadaşım merkür geri gidiyor bu ay yaptırma dedi.Akabinde sikayet var da goz kapagi estetigi yaptirmis bir hastasi memnuniyetsizligini yazmis potluk oldugunu.Bunun uzerine kararsız kaldım arastiriyorum
Evet bu salı oluyorum Rahmi evinçe.Acaba baedem göz seklindemi yaptirsam.Şimdilik ust goz kapagimi bir yaptirayim duruma gore alt goz kapagini sonra dusunebilirim.Ama onda doktor secerken daha hassas olurum sanirim.Sen kime yaptiriyorsunAyın 2’sinde oluyoruum. Sen ne yaptın, karar verdin mi
Ben de Rahmi beye midi face lift planlıyorum. Hayırlısı olsun, memnun kalırsınız inşaallahEvet bu salı oluyorum Rahmi evinçe.Acaba baedem göz seklindemi yaptirsam.Şimdilik ust goz kapagimi bir yaptirayim duruma gore alt goz kapagini sonra dusunebilirim.Ama onda doktor secerken daha hassas olurum sanirim.Sen kime yaptiriyorsun
Sagolun siz de memnun kalırsınız ınsallah.Bizede haber verinBen de Rahmi beye midi face lift planlıyorum. Hayırlısı olsun, memnun kalırsınız inşaallah
Operasyon oldunuz muEvet bu salı oluyorum Rahmi evinçe.Acaba baedem göz seklindemi yaptirsam.Şimdilik ust goz kapagimi bir yaptirayim duruma gore alt goz kapagini sonra dusunebilirim.Ama onda doktor secerken daha hassas olurum sanirim.Sen kime yaptiriyorsun