• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir göz kapağı estetiği

mel_dem

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2008
1.790
2.618
658
İzmir
Merhaba izmir de göz kapagı estetigi yaptirmiş olup doktorundan memnun olan varmi yada kesinlikle şu doktora yaptırma diyen

Bende gerçekten çok merak ediyorum. Birkaç doktorla konuştum ama bakalım. İcime sinen 3 kişi var

Rahmi evincin instagramdan hastasiyla konustum fotografta atti cok memnun kaldigini soyledi
Mehmet ozbagcivan cok ilgili ve goz doktoru
Bilsev ince de cok bilgili gibi geldi ve mikro cerrahi ile ugrasiyor
Benim alt goz kapagim dusuk bilsev ince alttanda mudahale edilmesi gerektigini soyledigi icin ona daha yakinim ama sorun sadece ust goz kapaginsa rahmi evinctten cok memnun olanlar var formda da

Rahmi evincin instagramdan hastasiyla konustum fotografta atti cok memnun kaldigini soyledi
Mehmet ozbagcivan cok ilgili ve goz doktoru
Bilsev ince de cok bilgili gibi geldi ve mikro cerrahi ile ugrasiyor
Benim alt goz kapagim dusuk bilsev ince alttanda mudahale edilmesi gerektigini soyledigi icin ona daha yakinim ama sorun sadece ust goz kapaginsa rahmi evinctten cok memnun olanlar var formda da
Ben de biraz arastirdim şu kaniya vardim göz doktorundansa estetik cerrah daha akla yatkin geldi.Kısa sürebicin de karar verip yaptirmak istiyordum ama sanirim kasımın bitmesini bekleyecegim.Haberleselim burdan

Neredeyse Rahmi evince yaptiracaktim gün aldim sonra astrolojiyle sıkı ilgilenen bir arkadaşım merkür geri gidiyor bu ay yaptırma dedi.Akabinde sikayet var da goz kapagi estetigi yaptirmis bir hastasi memnuniyetsizligini yazmis potluk oldugunu.Bunun uzerine kararsız kaldım arastiriyorum

Back
X