Üst kapak lokal anestesi ile kolay ve daha ucuz tabi iyi bi doktorun yapması çok önemliEvet üst göz kapağı sadece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üst kapak lokal anestesi ile kolay ve daha ucuz tabi iyi bi doktorun yapması çok önemliEvet üst göz kapağı sadece
Merhabalar. Geçmiş olsun. Mustafa beye alt kapak mı oldunuz üst kapak mı acaba? Tam olarak ameliyütın nesinden memnun kalmadınız?Ben Mustafa beye 40 bine oldum 6 gün oldu daha nasıl 110 bin sadece göz kapağına anlamadım
Alt kapak olduğu için sanırım özel hastanede yapacak genel anestezi verilecekBen Mustafa beye 40 bine oldum 6 gün oldu daha nasıl 110 bin sadece göz kapağına anlamadım
İz bir ay herkeste oluyor sizin birazda şişmiş cildiniz hassas sanırım iner güzelce iyileşir inşallah cildiniz çok hassassa iz kremi kullanın benimde öyle kimsede iz kalmaz bende kalır tabiki doktorunuz daha iyi bilira evet Ozaman normal gözlerimin şeklinden çok memnunum çok güzel oldu ama dikişlerden korkuyorum henüz erken biliyorum ama kendi kendime panik yaptım iz kalacak yamuk yumuk falan diye
Arda beyin yaptığı işlemler çok güzel görünüyor , kaş kaldırmada iz saç içinde mi kalacak umarım kolay geçer ve güzel olurYeni ameliyat olduğunuz için öyle görünüyordur, merak etmeyin instagramda da sonuçları çok iyi görünüyor, yorumları da çok iyi eminim güzel olacaktır güle güle kullanın
Ben Arda hoca ile görüştüm, kendisi benim için üst göz kapağı ameliyatına şu anda gerek duymadığını, kaş kaldırmanın bana yeterli kaldırmayı sağlayacağını, sonrasında duruma göre değerlendirilebileceğini söyledi. Açıkçası neredeyse Mustafa hocanın 2 ameliyat için verdiği rakamı tek ameliyat için verdi ama hem kaşta iz kalmaması, hem de görüştüğümüzdeki tavrını ve ilgisini daha çok beğenmem sebebiyle Arda hocaya ameliyat olmaya karar verdim. Cuma günü yaptıracağım bakalım umarım güzel olur![]()
Çok teşekkür ederim inşallahArda beyin yaptığı işlemler çok güzel görünüyor , kaş kaldırmada iz saç içinde mi kalacak umarım kolay geçer ve güzel olur
Arda beyin soyadı ne? Saç içinden yapacaksa endoskopik mi olacak acüba?Çok teşekkür ederim inşallah
Evet saç içinden kesi olacak, yanlış hatırlamıyorsam iz kalmayacağını söyledi ama kalsa bile çok görünür bir yer değil zaten.
Arda Küçükgüven. Hayır endoskopik değil gliding brow lift diye geçiyor kullandığı yöntem.Arda beyin soyadı ne? Saç içinden yapacaksa endoskopik mi olacak acüba?
Adınıza sevindim, darısı bizlereArkadaşlar Güncelleme yaptırmak istiyorum izlerim şişlerim şükürler olsun düzelmeye başladı şekli çok güzel çok memnun kaldım hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Yaptırmak isteyen arkadaşlarda inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırlar kendi ameliyatlarını herkese geçmiş olsun
Ameliyatınızı oldunuz mu? yazabilecek duruma gelince bizide bilgilendirirseniz sevinirimYeni ameliyat olduğunuz için öyle görünüyordur, merak etmeyin instagramda da sonuçları çok iyi görünüyor, yorumları da çok iyi eminim güzel olacaktır güle güle kullanın
Ben Arda hoca ile görüştüm, kendisi benim için üst göz kapağı ameliyatına şu anda gerek duymadığını, kaş kaldırmanın bana yeterli kaldırmayı sağlayacağını, sonrasında duruma göre değerlendirilebileceğini söyledi. Açıkçası neredeyse Mustafa hocanın 2 ameliyat için verdiği rakamı tek ameliyat için verdi ama hem kaşta iz kalmaması, hem de görüştüğümüzdeki tavrını ve ilgisini daha çok beğenmem sebebiyle Arda hocaya ameliyat olmaya karar verdim. Cuma günü yaptıracağım bakalım umarım güzel olur![]()
Çok geçmiş olsun ,umarım sonucu çok güzel olur,ben hiç böyle düşünmemiştim minik kesilerle yapılır dışardan belli bile olmaz ameliyat olduğunuz diye düşünmüştüm , çabucak iyileşmeniz dileğiyleMerhaba, oldum evetancak benim düşündüğüm kadar kolay bir ameliyat değilmiş. Ben 2 tane kesiyle rahat rahat yürüyüp giderim diye hayal ederken tüm kafamda koca bir sargı, gözler mor ve içine kaçmış bir durumdayım
En zor kısım bu 2 günmüş, özellikle gece hiç uyuyamadım dönmemem de gerektiği için. Yarın sargı açılıp dikişler alınacak, o zaman daha net bir yorum yapabilirim halimle ilgili sanıyorum :)
Fotoğrafları da ekledim. İlki ameliyattan hemen sonra, diğeri ise bugün gündüz çekildi. Sonradan sağ gözüme bayağı bir kan oturdu, yakında geçer diye umut ediyorum.
Ben de öyle düşünmüştüm, hiç örnek fotoğraf bakmamıştım bile ameliyattan önce. Meğersem kaşın üstüne doğru bir sürü geçici dikiş oluyormuş, dediğiniz gibi 2 tane de saç içinden oluyormuş, onlar kalıcı olanlar.Çok geçmiş olsun ,umarım sonucu çok güzel olur,ben hiç böyle düşünmemiştim minik kesilerle yapılır dışardan belli bile olmaz ameliyat olduğunuz diye düşünmüştüm , çabucak iyileşmeniz dileğiyle![]()