• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Hanımlarının Bahar Buluşması

ben sizlerden uzakkaldım....:((( süper bir buluşma olmuş....eee bnm canlarım yapar da olmaz mı? hepinizi seviyorum güzeL insanlar....boshayallersmile

ben sizlerden uzakkaldım....:((( süper bir buluşma olmuş....eee bnm canlarım yapar da olmaz mı? hepinizi seviyorum güzeL insanlar....boshayallersmile

:teselli: Sibel ablacım İzmir seni bekliyor dön artık.Bugün kulaklarını çınlattık inan ki.opuyorumnanaktan Şeniz

ben ne yazık ki bu sefer aranızda değilim.gelmeyi istiyordum aslında. kızın işi çıkınca gelemedim. yeni arkadaşlarla tanışmayı çok arzu ederdim. inşallah başka buluşmalarda tanışır ve görüşürüz. hepinizi seviyorum.opuyorumnanaktan

Çok güzel bir buluşma olmuş anlaşılan ama ben gelemedim bugüünnn :( Gelmeyi çok istiyordum fakat işlerimden dolayı sizlerle tanışma fırsatını kaçırdım. ınşallah önümüzdeki en yakın buluşmaya kısmet (:

en kısa zamanda tekrar buluşuruz umarım..izmirin güzel yerlerinde güzel insanlarla buluşmak harika...sizi tanımak çok eğlenceliydi...aranıza katılmaktan mutluyum :)

ohhh ne güzdl bir gün geçirmisinizz ...:nazar:
Şeniz opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan zemuszemus
çok güzel dostluğunuz daim olsun inşallah a.s.
Şeniz opuyorumnanaktan
ben ne yazık ki bu sefer aranızda değilim.gelmeyi istiyordum aslında. kızın işi çıkınca gelemedim. yeni arkadaşlarla tanışmayı çok arzu ederdim. inşallah başka buluşmalarda tanışır ve görüşürüz. hepinizi seviyorum.opuyorumnanaktan
Aradı gözlerimiz sizide betül ablacım.İnşallah bi dahaki buluşmaya diyelim.....opuyorumnanaktan

Çok güzel bir buluşma olmuş anlaşılan ama ben gelemedim bugüünnn :( Gelmeyi çok istiyordum fakat işlerimden dolayı sizlerle tanışma fırsatını kaçırdım. İnşallah önümüzdeki en yakın buluşmaya kısmet (:

opuyorumnanaktan Şeniz

en kısa zamanda tekrar buluşuruz umarım..izmirin güzel yerlerinde güzel insanlarla buluşmak harika...sizi tanımak çok eğlenceliydi...aranıza katılmaktan mutluyum :)

Canım Elifcim çokkk tatlısın tatlı dillisin maşallah.İyi ki geldin tatlımmm.....

hanımlar çokgüzelsiniz doslunuz daimolsun

muhteşem olmuş :)

tsk17ex7.gif

Son düzenleme:
ya ablacım fotolar harika bizde dün eşimle akşam dışarı çıktık geç geldik fırsat bulamadım girip bakmaya az önce gördüm harika çıkmışızz sizi tanıdığım için çok mutlu oldum en kısa zamanda yeni bi buluşmada görüşürüs inşallah hepinizi kocamcamaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnn öpüorumm

ya ablacım fotolar harika bizde dün eşimle akşam dışarı çıktık geç geldik fırsat bulamadım girip bakmaya az önce gördüm harika çıkmışızz sizi tanıdığım için çok mutlu oldum en kısa zamanda yeni bi buluşmada görüşürüs inşallah hepinizi kocamcamaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnn öpüorumm

Cansucum bizde seni çok sevdik.Tanımak güzeldi.Bende öpüyorum seni kocamannnn:)opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bnde aranızda olmak isterdim...cok güzel görünüyorsunuz...

bence de iyi bir buluşmaydı,sıcak bir sohbet vardı.mekan da süperdi.iyi ki tanışmışız.:teytey:
görüşmek üzere arkadaşlar

Back
X