- 11 Ağustos 2009
- 3.363
- 5
- 683
- Konu Sahibi canayakxixn
bu güzel dakikaları bizimle de paylaştığınız için teşekkürler a.s. harika görünüyorsunuz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu güzel dakikaları bizimle de paylaştığınız için teşekkürler a.s. harika görünüyorsunuz![]()
bayanlar bebeğim kız olcakmış hehe bilemediniz![]()
![]()
mavibiberon ve gulser
AAAAAAAAA AMAN ALLAHIIIM KİMİ GÖRÜYORUUUUUMMMMkaydirigubbakcemile5:asigim::1hug:
GÜLSERCİĞİM SENİ NE ÇOK ÖZLEMİŞİM BEN YAAAA:asigim::1hug: ANKARADAN GİTTİN BİZİ UNUTTUN AŞKOLSUN VALLA:çok üzgünüm:
OĞLUŞUNU ZİYARETE HİÇ GELMİYORSUN GALİBA, GELSEYDİN EMİNİM BİR ALO DERDİNa.s
ANKARAYA GELMEDEN LÜTFEN HABERLEŞELİM CANIM UNUTMA EMİ:1hug:
HEMEN BULUŞMA AYARLAYALIM VALLA SENİ ÇOK ÖZLEDİKolumunekankayizsmile:1hug:a.s.
KIZLAR HEPİNİZ MUHTEŞEMSİNİZ AMA KUSURA BAKMAYIN GÜLSER BİZİM ANKARADANDA ARKADAŞIMIZ OLDUĞU İÇİN
BİRDEN ONU GÖRÜNCE BÖÖÖLE AFALLADIM:roflol: ONDAN YANİİ SİZİ UNUTTUĞUMU SANMAYIN SAKIN:1hug:
DOSTLUĞUNUZ DAİM OLSUN, GÜLEN YÜZÜNÜZ SOLMASINopuyorumnanaktan:1hug:a.s.:enbuyukkk:
aynen bende görünce hem şaşırdım hem sevindim çok da hoş çıkmışsın 23 nisanda kısmet olursa izmire geleceğim mümkün olsada görüşsek yada sen ankaraya geldiğinde mıhtarımın dediği gibi yapsak arkadaşlara da selam olsun
çok güzel çıkmışsınız :)
nede olsa izmir :)
AYY MIHTARIM GECEN BULUŞMADA GÜLSERİMİZ VARDIII LİNK BULAMADIM KOYACAKTIM BENDE SEVİNDİM GÜLSERİ GÖRÜNCE ÇOK OZLEMİŞİZ GÜLSER ÇOK ŞIK VE O KADAR GÜZELSİN NE GEZiYORSUN TAŞINDIN GALİBA İZMİREEŞeniz
---------------------------------------------
Efsana ablam sevgili canayakın sizi görmek ne kadar güzel izmirin hanımları bi o kadarmı güzel olur ya kırşehirden sevgiler hepinizi çok çok öptümmŞeniz
Harikasınız hanımlar, dostluğunuz sonsuz olsun :)
Yakın tarihlerde buluşma düzenlemeyi düşünüyor musunuz?