• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Hanımlarının Bahar Buluşması

bu güzel dakikaları bizimle de paylaştığınız için teşekkürler a.s. harika görünüyorsunuz :nazar:

elifçim çok sewindim bitanem Allahım sağlıklı bi şekilde kucağına almayıda nasip etsin tatlımm darısı başıma artıkın

2413c9f0.jpg

mavibiberon ve gulser

AAAAAAAAA AMAN ALLAHIIIM KıMı GÖRÜYORUUUUUMMMMkaydirigubbakcemile5:asigim::1hug:
GÜLSERCıĞıM SENı NE ÇOK ÖZLEMıŞıM BEN YAAAA:asigim::1hug: ANKARADAN GıTTıN BıZı UNUTTUN AŞKOLSUN VALLA:çok üzgünüm:
OĞLUŞUNU ZıYARETE HıÇ GELMıYORSUN GALıBA, GELSEYDıN EMıNıM BıR ALO DERDıNa.s
ANKARAYA GELMEDEN LÜTFEN HABERLEŞELıM CANIM UNUTMA EMı:1hug:
HEMEN BULUŞMA AYARLAYALIM VALLA SENı ÇOK ÖZLEDıKolumunekankayizsmile:1hug:a.s.

KIZLAR HEPıNıZ MUHTEŞEMSıNıZ AMA KUSURA BAKMAYIN GÜLSER BıZıM ANKARADANDA ARKADAŞIMIZ OLDUĞU ıÇıN
BıRDEN ONU GÖRÜNCE BÖÖÖLE AFALLADIM:roflol: ONDAN YANıı SıZı UNUTTUĞUMU SANMAYIN SAKIN:1hug:
DOSTLUĞUNUZ DAıM OLSUN, GÜLEN YÜZÜNÜZ SOLMASINopuyorumnanaktan:1hug:a.s.:nazar::enbuyukkk:

aynen bende görünce hem şaşırdım hem sevindim çok da hoş çıkmışsın 23 nisanda kısmet olursa izmire geleceğim mümkün olsada görüşsek yada sen ankaraya geldiğinde mıhtarımın dediği gibi yapsak arkadaşlara da selam olsun

2413c9f0.jpg

mavibiberon ve gulser

AAAAAAAAA AMAN ALLAHIIIM KİMİ GÖRÜYORUUUUUMMMMkaydirigubbakcemile5:asigim::1hug:
GÜLSERCİĞİM SENİ NE ÇOK ÖZLEMİŞİM BEN YAAAA:asigim::1hug: ANKARADAN GİTTİN BİZİ UNUTTUN AŞKOLSUN VALLA:çok üzgünüm:
OĞLUŞUNU ZİYARETE HİÇ GELMİYORSUN GALİBA, GELSEYDİN EMİNİM BİR ALO DERDİNa.s
ANKARAYA GELMEDEN LÜTFEN HABERLEŞELİM CANIM UNUTMA EMİ:1hug:
HEMEN BULUŞMA AYARLAYALIM VALLA SENİ ÇOK ÖZLEDİKolumunekankayizsmile:1hug:a.s.

KIZLAR HEPİNİZ MUHTEŞEMSİNİZ AMA KUSURA BAKMAYIN GÜLSER BİZİM ANKARADANDA ARKADAŞIMIZ OLDUĞU İÇİN
BİRDEN ONU GÖRÜNCE BÖÖÖLE AFALLADIM:roflol: ONDAN YANİİ SİZİ UNUTTUĞUMU SANMAYIN SAKIN:1hug:
DOSTLUĞUNUZ DAİM OLSUN, GÜLEN YÜZÜNÜZ SOLMASINopuyorumnanaktan:1hug:a.s.:nazar::enbuyukkk:

AYY MIHTARIM GECEN BULUŞMADA GÜLSERİMİZ VARDIII LİNK BULAMADIM KOYACAKTIM BENDE SEVİNDİM GÜLSERİ GÖRÜNCE ÇOK OZLEMİŞİZ GÜLSER ÇOK ŞIK VE O KADAR GÜZELSİN NE GEZiYORSUN TAŞINDIN GALİBA İZMİREEŞeniz
---------------------------------------------
Efsana ablam sevgili canayakın sizi görmek ne kadar güzel izmirin hanımları bi o kadarmı güzel olur ya kırşehirden sevgiler hepinizi çok çok öptümmŞeniz

aynen bende görünce hem şaşırdım hem sevindim çok da hoş çıkmışsın 23 nisanda kısmet olursa izmire geleceğim mümkün olsada görüşsek yada sen ankaraya geldiğinde mıhtarımın dediği gibi yapsak arkadaşlara da selam olsun

Şenizsende bi izmir bi ankara güzel anneneeeee güle güle git gel olurmu güzel gözlüüü dilek ablammolumunekankayizsmile

çok güzel çıkmışsınız :)
nede olsa izmir :)

AYY MIHTARIM GECEN BULUŞMADA GÜLSERİMİZ VARDIII LİNK BULAMADIM KOYACAKTIM BENDE SEVİNDİM GÜLSERİ GÖRÜNCE ÇOK OZLEMİŞİZ GÜLSER ÇOK ŞIK VE O KADAR GÜZELSİN NE GEZiYORSUN TAŞINDIN GALİBA İZMİREEŞeniz
---------------------------------------------
Efsana ablam sevgili canayakın sizi görmek ne kadar güzel izmirin hanımları bi o kadarmı güzel olur ya kırşehirden sevgiler hepinizi çok çok öptümmŞeniz

Harikasınız hanımlar, dostluğunuz sonsuz olsun :)

tsk68at2.gif

maşallah tam bahar buluşması olmuş kızlar harikasınız gülom iyiki haber verdin ya zaten sen bu yıl leyleği havada gördün bi istanbul da buluşma bi izmirde çatlatıyosun tam efsane oldun gülom harikasınız hepiniz inşallah bir gün bende katılırım

Ah İzmir ah!
Ne çok isterdim aranızda olmayı, o güzel İzmir havasını solumayı.

Back
X