İzmir için doktor yardımı kafası karışıklar buraya

country

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2014
3.739
4.028
83
Kızlar merhaba,
nerdeyse 3 aydır geceli gündüzlü bu forumu okuyorum ama hiç yol alamadım.
Yiğit tiftikçioğlu mu ufuk bilkay mı can kopal mı?
Lütfen yardım edin. Fotoğraflı olursa sevinirim

ben bir ay önce ekol kbb ameliyat oldum ve çok memnunum :) yiğit beyi bende düşünmüştüm ama devlet hastanesi olduğundan dolayı vazgeçtim.Ufuk bilkayın yaptığı burunlara baktım doğallıktan yana çok fazla küçültmediğini farkettim büyük bırakıyo genelde ondanda oyuzden vazgectm :) can kopal hakkında fikrim yoktu :)

bende yiğit beyi çok öven duydum ama devlet olduğu için yeteri ilgi görememekten korkuyorum.

bende yiğit beyi çok öven duydum ama devlet olduğu için yeteri ilgi görememekten korkuyorum.

Eger iyi kar vermek istiyorsanız bence illa foto görün hastalardan.. Çünkü sizin tarzınız olup olmadığını öyle anlarsınız.. Benim araştırmam iki sene sürdü ( o kadar çok övülen dr duydum foto isteyince yok.. Burda bir sürü insan var albümleri var.. Bence hangi dr ilginizi çekiorsa hastalarını ekleyip fotolara bakın

Bu arada foto görmek için 25 mesaj sayısı şartını unutmayın :)))

Bu arada foto görmek için 25 mesaj sayısı şartını unutmayın :)))

evet doğru :)
foruma yeni üye oldum aylardır okuyorum ama yazmadan duramadım.:)):):):)
sen can beye oldun değil mi:) herkesi ezberledim artık

evet doğru :)
foruma yeni üye oldum aylardır okuyorum ama yazmadan duramadım.:)):):):)
sen can beye oldun değil mi:) herkesi ezberledim artık

Evt can beye oldum.. Seni çook ii anlıorum kim kimin hastası kim memnun kim şikayetçi hepsini ezberlemiştim.. Bu insanlar nasıl karar vermiş yarabbim bende birgün karar verip amlyt olacakmıyım diye sinirden çoook ağladım:))) kolay gelsin hepinize vallahi seçim yapmak çok zor yaaa

çok zor çok. ufuk bilkayı nedense çok istiyorum ama onunda net bir hasta fotosu göremedim memnun olan çok ama foto koymuyor kimse

çok zor çok. ufuk bilkayı nedense çok istiyorum ama onunda net bir hasta fotosu göremedim memnun olan çok ama foto koymuyor kimse

Evet benim vaz geçme sebebimdi :) birazda geç iyileşiyor sanki yaptığı burunlar..

Evet benim vaz geçme sebebimdi :) birazda geç iyileşiyor sanki yaptığı burunlar..
cok zor bı surec olsa gerek ALLAH herkesın yardımcısı olsun. morlukların ne zaman gectı senın kımse benı o sekılde gorsun ıstemıyorum ;(

cok zor bı surec olsa gerek ALLAH herkesın yardımcısı olsun. morlukların ne zaman gectı senın kımse benı o sekılde gorsun ıstemıyorum ;(

Alçının çıktığı gün (8.gün) fondeten le saklayabilirsin.. 10.gün yolculuk yaptım tamamen geçmişti makyaj yapmamıştım.. Seni zaten morlukla görmez kimse alçın var morken :)))

Alçının çıktığı gün (8.gün) fondeten le saklayabilirsin.. 10.gün yolculuk yaptım tamamen geçmişti makyaj yapmamıştım.. Seni zaten morlukla görmez kimse alçın var morken :)))

Ya ufuk beyin hastalarinin gec iyilestigini ilk defa duyuyorum. Bir sey sormak istiyorum can beyin eli hafif mi cok agri cektin mi ? Birde muayene ucretli mi ucretliyse ne kadar ? Birde yaptigi burunlari gosteriyor mu ?

kafam gittikçe karışıyor. ufuk beyin hastası olan yok mu kızlarrr yardım edin bizee:44::44::44:

Ya ufuk beyin hastalarinin gec iyilestigini ilk defa duyuyorum. Bir sey sormak istiyorum can beyin eli hafif mi cok agri cektin mi ? Birde muayene ucretli mi ucretliyse ne kadar ? Birde yaptigi burunlari gosteriyor mu ?

Ben kombime amlyt için hiç ağrı kesici istemedim.. Hele burun hiiiiiç ama karın ve lipo biraz diş sıkman gerek..foto göstermedi ben burdaki hastalarının fotosunu gördüm.. Ben çok memnunum gene olsa gene ona olurdum ama kimsrye git illa can kopal a ol demem.. Bir sorun çıkar her ameliyat risklidir kimseninde ah ını alamam.. Kolay gelsin size :))

Ben de İzmirdeyim, Fahri Mola ile görüşücem cumartesi günü. Ufuk Bilkay'dan randevu almak bile zormuş 2 ay sonraya veriyormuş. arkadaşım söyledi. İlk olarak Fahri Mola diyorum çünkü bir arkadaşın eşi doktor ve kendisini tanıyor. Çalışmalarını hayranlıkla izliyoruz demiş, çok başarılı buluyormuş.

Fahri mola ile gorustukten sonra bize yazar misin.lutfen ? Muayene ucreti var mi ? Fahri molayi ilk defa duyuyorum nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…