bende yiğit beyi çok öven duydum ama devlet olduğu için yeteri ilgi görememekten korkuyorum.
Bu arada foto görmek için 25 mesaj sayısı şartını unutmayın :)))
aslinda tarzi bana en cok uyan doktor muhammet dilber :) ama oda istanbulda :))
evet doğru :)
foruma yeni üye oldum aylardır okuyorum ama yazmadan duramadım.:)):):):)
sen can beye oldun değil mi:) herkesi ezberledim artık
Evt can beye oldum.. Seni çook ii anlıorum kim kimin hastası kim memnun kim şikayetçi hepsini ezberlemiştim.. Bu insanlar nasıl karar vermiş yarabbim bende birgün karar verip amlyt olacakmıyım diye sinirden çoook ağladım:))) kolay gelsin hepinize vallahi seçim yapmak çok zor yaaa
çok zor çok. ufuk bilkayı nedense çok istiyorum ama onunda net bir hasta fotosu göremedim memnun olan çok ama foto koymuyor kimse
cok zor bı surec olsa gerek ALLAH herkesın yardımcısı olsun. morlukların ne zaman gectı senın kımse benı o sekılde gorsun ıstemıyorum ;(Evet benim vaz geçme sebebimdi :) birazda geç iyileşiyor sanki yaptığı burunlar..
cok zor bı surec olsa gerek ALLAH herkesın yardımcısı olsun. morlukların ne zaman gectı senın kımse benı o sekılde gorsun ıstemıyorum ;(
Alçının çıktığı gün (8.gün) fondeten le saklayabilirsin.. 10.gün yolculuk yaptım tamamen geçmişti makyaj yapmamıştım.. Seni zaten morlukla görmez kimse alçın var morken :)))
Ya ufuk beyin hastalarinin gec iyilestigini ilk defa duyuyorum. Bir sey sormak istiyorum can beyin eli hafif mi cok agri cektin mi ? Birde muayene ucretli mi ucretliyse ne kadar ? Birde yaptigi burunlari gosteriyor mu ?
Ben de İzmirdeyim, Fahri Mola ile görüşücem cumartesi günü. Ufuk Bilkay'dan randevu almak bile zormuş 2 ay sonraya veriyormuş. arkadaşım söyledi. İlk olarak Fahri Mola diyorum çünkü bir arkadaşın eşi doktor ve kendisini tanıyor. Çalışmalarını hayranlıkla izliyoruz demiş, çok başarılı buluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?