Allah hayirli dogumlar nasip etsin insallah sagsalim kucagina alirsin karatasla ilgili bilgim yok canimPazar günü doğuma gidicez canım..egepol için 2500 -3000 dediklerde iyi gene arkadaşımın doğumuna Prof.gircek 4000-4500 demiş egepol ve ya farklı biyer ben Karataşta yapıcam kararımı değiştirmedim 2500-3000arası pazar günü çocuk Dr yokmuş Karataşta kendi drm çocuk Dr U arkadaşını çağıracak muane için.siz nerde ve nekadara yapıcaksınız doğumu karataş için ne diyoruz yahuu
Allah hayirli dogumlar nasip etsin insallah sagsalim kucagina alirsin karatasla ilgili bilgim yok canim
inşallah canım evet hastanenin sitesinde kadın doğum doktoru yenilenmemiş geçen ay görüştüğümde bu fiyata herşey dahildi oda refekatçı paket fiyatları yani sen medikale mi gidiyosun
Anladım canım teşekkür ederim bende medicale gidiyorum şimdilik bakalım hayırlısı olur inşallah.
Ozel su hospital nurettin ersoz inceyi siddetle tavsiye edyorum.
selam kızlar ben de deniz tıpta melek hanımın takibindeyim 29. haftadayız,kendisinden çok memnunum ama hastaneyle ilgili endişelerim var ilk doğumumu egepolde yaptım dr dışarıdandı(Adnan Keklik) çok memnundum şu an hem adnan beye hem melek hanıma gidiyorum ama doğum için hangisi karar veremedimadnan bey le karar verirsek yine egepol düşüneceğim 4000 tl gibi bi rakam olacak ama melek hanım dersek zaten 600 tl bitecek,eşim bunları düşündüğüm için kızıyor sağlıkta parasına bakılmaz diyor ama ben biraz daha realistim galiba:))deniz hastanesine ısınamadım bi türlü
merhaba denız hastanesine neden ısınamadın bende o hastaneyı merakedıyordum benım doğumumu yaptıran dr suan o hastanede ben manısada doğum yapmsıtım drum ordayd ıozaman suan denzıdeymıs sinan Kızılkaya ıı bır dr ıkıncı cocugu tuttrumayı becerebılrısek ona gıderım dıyodum ama hastanede önemlı
eşine katılıyorum sağlık önemlı eger maddı durumunuz uygunsa memnun olduugn dru sec derım
merhaba arkadaşlar forumda kaybolmuş durumdayım. izmir aliağaya yeni taşındık ve burdaki doktorlar yada hastaneler konusunda çok yabancıyım anlayacağınız. sada hastanesine gitmeyi düşünüyorum hatta bu ayın sonunda ilk randevum var ve epidural normal doğum istiyorum. sada hastanesinde şule hanımdan başka bir doktor normal doğuma yanaşmıyor. duyduklarıma ve okuduklarıma göre sada hastanesinde bebek ölümleri çok oluyomuş. nerde ve nasıl doğum yapacağım konusunda karışmış durumdayım. aliağaya yakın başka bir hastane biliyormusunuz birde normal doğum yapmayı düşündüğüm için sancılarla yolda kıvranmak istemiyorum açıkçası. lütfen yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim :)
Ahhh canim benim cok tesekuur ederim ilginin icin ama dogum isleri coktan bitti bendearkadasim cok gec olmamistir umarim.bende Aliagada oturuyorum.cinarli.dan Gungor beyden randevu aldim.sada.nin hakkinda hic iyi seyler konusulmaz.
Ahhh canim benim cok tesekuur ederim ilginin icin ama dogum isleri coktan bitti bende6 aylik erken bi dogum yaptim ege tip fakultesinde 65 gundurde canimin ici oglum hayat mucadelesi veriyo. Uzun uzun anlatmak isterim yasadiklarimi ama anlattikca kahroluyor insan. Suanda durumu gayet iyi izmirdeki hastanelerde yer olmadigi icin aydin adnan menderes arastirma hastanesine sevk edildi. Mis gibi bakiyolar oglusuma cok zorluklar atlatlik olumlerden donduk ama sukur son virajida donduk haziran sonu gibi gelicek insallah evine. Ozaman daha mutlu yazarim yazilarimi. Tesekkur ederim hayatim ilgin icin.
aynen öle çok güçlü olacak inşallah. allah kimseye vermesin kimseyi evladıyla sınayıp şeytana uydurup isyana sürüklemesin. kabullendik biz yaşadıklarımızı bebeğimiz ve ne şekilde olursa olsun seveceğimizi. allaha şükür şuanda sağlıksal çok büyük problemlerimiz kalmadı sanıyorum ki bu ayın sonunda evinde olucak. :) aklına geldikçe bizide dualarında unutma olurmu :)Çok geçmiş olsun canım.İnan çok üzüldüm yaşadıklarınıza ama bir taraftan da Çok şükür Allah yavrunu sana bağışlamış.Artık o ÇOOOKKK güçlü bi delikanlı olacak... :))
arkadasim cok gec olmamistir umarim.bende Aliagada oturuyorum.cinarli.dan Gungor beyden randevu aldim.sada.nin hakkinda hic iyi seyler konusulmaz.
Sezeryan olmak istiyorsaniz gungor beye gidin ama normal doğum dusunuyorsaniz tavsiye etmiyorum. Hamileyken bile yeterince ilgilenmeyen doktorum sezeryan sonrasi kontrole bile cagirmadi dogum bitti isi bitti hesabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?