Pazartesi gunu 2-3 doktor gezmeye karar verdim.randevu aldiktan sonra Gungor beyin ilgisizligini duydum.simdi de ondan cikip Mesut beye gitmeye karar verdim...offff!!!!!Ne zor bu is!!!!
Mesut bey baskentteyse kendisi normal dogumu destekliyor arkadaşımın doktoruydu ama adam cok yoğun dogumdan sonra ilgisiz ben o hastanedende memnun kalmamistim pazar günü doğum olduğu icin cocuk doktoru cok gec geldi butun ekip söylemiş bugun ne isimiz var bugun burda diye. Ben dogal doğum yapmayi cok istedim nasip olmadi ahmet akkoca ya gitmeyi planlamistim. Birde ersoz ince iyi diye duydum.
Bu gidisle doktor doktor gezerken denk geldigimde dogurcam... :) 16 haziran pazartesi gunu kafamda netlesir umarim.o kadar dr gezip hala netlesmezse kura cekcem.... :)
Kafana göre bulursun mutlaka takma kafana her doktor herkeste ayni etkiyi birakmiyor cinarlida Reşat beye bir git medicaldede bir cok dr var suan icin hastane olarak 2si iyi gibi cinarlinin ameliyathanesini begenmesemde ekip superdi.
Medicalparkta Cigdem hanima gittim ama resmen hastaneden bile soguttu.Cinarlida ise Gungor bey tecrubeli gibi geldi..Mesut bey ile ilgili hep iyi seyler duydum...kismet bakalim.bi de ben hastanenin doktoru olmasini istiyorum..maddi acidan daha uygun olur diye..
Cinarli 1400 sezeryan ek masraf cikarmi bilmiyorum. Gungor bey tecrubeli ama yeterince aciklama yapmiyor hep sen sorucaksin o yuzden diger doktorlari dene mesut bey iyidir ama dedigim gibi cok yogun kapida hep kuyruk oda sinir bozucu insallah gönlüne göre bulursun.
kızlar banada yardımcı olun tecrubeli olanlar??henüz bebişimiz yok ama seneye düşünüyoruz şimdiden kontrollere başlıycam araştırıyorum malum. izmir bornovaya en yakın en iyi özel hastahane hangisi?tabiki fiyatlarda uygun olucak.eşim ege üniversitesinde çalışıyor ama oraya pek güvenmiyorum ege üniversitesi hastahanesinde doğuran varmı?
çok teşekkürler peki egepol nasıldır?fiyatları yüksek derken hastahane harici ücretmi veriliyor doktora doğum için?muayneye ek ücret veremem her seferinde ama hastahanede muayne etmiyormu?izmir bornovada doktor dersen hüseyin ceyberi var gercekten süper bır doktor dogum fıyatları dıger doktorlara gore yuksektır ama bılgın olsun cınarlı kent ve ata hastanesı ıle calsıyor.. ben farklı bır sebepten dolayı kendısnı bıraktım suanda Ahmet güler e gıdıyorum oda cınarlı hastanesınde calısıyor hastnaeye hıc gıtmedım ozelıne gıttım hep oda super bır doktor cok cook memnunum muaynesı alsancakta ılla bornova dersen kesınlıkle hüseyın ceyberı baska dusunme derım ınsallah saglıcakla gelsın bebegın buarada ege unıversıtesını cok duusnme derım ozel gıbı olmuyo kalabalık ve cok fazla ılgı yok ama oranın doktorunun ozelıne gıdıp tahlılerın ıcın hastaneye gıdebılırsın tabıki hersey ıstedıgınız gıbı olsun ınsallah
çok teşekkürler peki egepol nasıldır?fiyatları yüksek derken hastahane harici ücretmi veriliyor doktora doğum için?muayneye ek ücret veremem her seferinde ama hastahanede muayne etmiyormu?
çok fazlaymış fiyat bizi aşar.ben pek sezaryan düşünmüyorum normali destekleyen bi doktor olursa sorunda çıkmazsa normal yaparım.muayne ücreti 100tl bile çok fazla ne zormuş bu işlerhuseyın ceyberının ozel kendı polıklınıgı var cnm bornova manavkuyuda muayene ucretı 190 tl 3 haftada bır gıdıyosun anlasmalı olduygu hastanede sadece dogum yapıo dogum ucretı olarak 3500 alıyo artı hastane masrfaları oyuzdn bıraz yuksek dedım ancak ahmet güler ı dusunursen muayne ucretı 100 tl dogum ıcın cınarlı ıle yapıo cınarlı hastanesındede hasta bakıo ancak cok yogun randevıu ıstedıgın gıbı olmuyo sarkıyo genelde tarıhlrtı onceden alman gerekıo cınarlının sgk anlasması var sezrryan ahmet beyle 1400 cıvarı cınarlıda ahmet bey oranın ortaklaurından cure konsuudna yardımcı olur mutlaka paracı bır doktr hıc degıl egepolde gokalpp bey cok ıyı ama 78 tl egepolde muayne sgk lıya fark alıo dıye bılıyorum hastane hakkkında bılgım yok cnım
çok fazlaymış fiyat bizi aşar.ben pek sezaryan düşünmüyorum normali destekleyen bi doktor olursa sorunda çıkmazsa normal yaparım.muayne ücreti 100tl bile çok fazla ne zormuş bu işleregepolun fark alrması saçma öğ
rendiğim iyi oldu.çok saolun bizimde doktor tanıdıklar var onlardanda doktor önerisi alalım öyle karar vericem zaten baya var 1 sene sonra düşünüyorum ilacı bırakmayı.
birde çınarlıda seminerler oluyomuş ücretsiz sanırım katıldınızmı hiç?anneleri bilgilendirmek amaçlı epidural anestezi hakkında vs.
kızlar birkaç kişi deniz hastanesi ve melek hanım konusunda düşünceleri yazmış bende sizlerle fikrimi paylaşmak istedim,benim hamileliğim yoğun tedaviler sonucu oldu ve 2 tanede düşüğüm var izmirde o kadar çok hastane gezdim ki artık hangi hastane hangi doktor nasıldır birçoğunu bilir oldum,melek hanıma gittiğim ilk ay hamile kalabildim(halbuki tüp bebek aşamasındaydım) ve ilk muayene olduğum gün daha bana o güveni verdi,düşüklerimden sonra bulunduğum dönemler bana uzak gelirdi ancak şükürler olsun 9.ayıma kadar gelebildim,mavi deniz hastanesine bende ısınamamıştım sırf doktoruma çok güvendiğim için hastane konusunu arka plana attım melek hanım hastalarına karşı çok ilgili ve işinde gerçekten uzman bir doktor şuan su hastanesine geçti kendisi bende kontrollerime orada devam ediyorum sizlere şiddetle melek hanımı tavsiye ederim
canım bende karataş ta yapıcam inş.doktorum ahmet kılyar ama kendi muayanesine gidiyorum.karataşla ilgili bilgi verabilirmisin acaba zahmet olmazsa...ahmet bey sezeryan 900.00 normal doğum 1200.00 diye söyledi hastaneye gitmedim daha hiç .hastaneye gidip ayrıntılı mı öğreniyoruz. ilk gebeliğim olduğu için ne yapsam bilemedim :)Ben karataş hastanesinde doğumyapıcamrabbimin izniyle..bir kaç arkadaşımın tavsiyesi üzerine fiyatında uygun geldi bana.. 4-5sene öncede bakımı yapılmış sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?