İZMİR İRENBE HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZ LÜTFENNN ....

nurcan82

HAYIRLISI NE İSE O OLSUN ...
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
377
112
648
Öncelikle merhaba arkadaşlar ,
bu hafta irenbe refik keleşle tedaviye başlıyoruz ...İrenbeye giden bir kaç arkadaşımın sakın oraya gitme bana şöyle oldu böyle oldu, labaratuarı kötü ,baştan savma iş yapıyorlar gibi yorumlarından sonra kafam çoooook karıştı ....ne olur olumlu yada olumsuz yorumlarınızı yazarsanız çok mutlu olurum

Ben nisan ayında İrenbede Kaan Bozkurtla tedaviye başladım ve Allah'ın izniyle oğlum olacak inşallah açıkçası izmirdeki en deneyimli doktorlar çalışıyor irenbede kalbini ferah tut benim transferimde 10 yıl önce Refik hocaya tedavi olmuş ve 9 yaşında oğlu olan bir abla vardı ikincisi içinde de Refik beye gelmişti. Tabi bu biraz danasip işi İnşallah Rabbim olumlu sonuç almayı nasip eder.

Ben Bursada yaşıyorum ve oranın ismini çok duydum özellikle Kaan Bozkurt ismini, rezevr azlığı olan kişilerde yaptığı tedavilerini....Mutlaka her doktordan memnun olmayan çıkacaktır, sen takılma bunlara, illaha bir moral bozan çıkıyor, tedavin hayırlı olsun arkadaşım, güzel haberlerini almak dileğimle..

Öncelikle merhaba arkadaşlar ,
bu hafta irenbe refik keleşle tedaviye başlıyoruz ...İrenbeye giden bir kaç arkadaşımın sakın oraya gitme bana şöyle oldu böyle oldu, labaratuarı kötü ,baştan savma iş yapıyorlar gibi yorumlarından sonra kafam çoooook karıştı ....ne olur olumlu yada olumsuz yorumlarınızı yazarsanız çok mutlu olurum
Biraz geç oldu ama ben de İrenbe Kaan Bozkurt'la tedavi gördüm İrenbe'yi ve özellikle Kaan Bozkurt'u hiç tavsiye etmem. Medical Park Ahmet Zeki Işık'la devam ediyorum. Zaten Medical Park ve Ahmet Zeki Işık'ı tanıyınca İrenbe'ye gittiğime çok pişman oldum.

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim irenbe Refik Keleş beyle devam ettik çok şükür sorunsuz bir tedavi ile sonuç aldık.

Biraz geç oldu ama ben de İrenbe Kaan Bozkurt'la tedavi gördüm İrenbe'yi ve özellikle Kaan Bozkurt'u hiç tavsiye etmem. Medical Park Ahmet Zeki Işık'la devam ediyorum. Zaten Medical Park ve Ahmet Zeki Işık'ı tanıyınca İrenbe'ye gittiğime çok pişman oldum.

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim irenbe Refik Keleş beyle devam ettik çok şükür sorunsuz bir tedavi ile sonuç aldık.
nasıl tedavi uyguladı acaba,bende rahim filmi çektirdim tedaviye başlıcaz ama karataş hastanesine aldım randevu irenbe çok geç randevu verdi işime geldi

Eylül de başladık tedaviye uzun protokol yumurta toplamadan sonra embriyolar donduruldu ve iki ay sonra ocakta transfer yapıldı. Eşimin sperm kalitesi yok denecek kadar az olmasına rağmen 15 embriyo elde edildi .tedavi süresince Refik beyin ilgisi çok iyiydi çok şükür sorunsuz geçti tedavim.ben ilk tüp Bebeğimi yine Irenbe Aral Özbal da yaptırmıştık bu ikinci bebeğim olcak Rabbim nasip ederse. Sizede allah kolaylik versin ve tamamina erdirsin inşallah.

Back
X