Izmir Irenbe tup bebek merkezi Kaan Bozkurt a tedaviye gidenler

papatyyaa123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2014
853
718
53
Iyi aksamlar herkese izmir irenbede kaan bozkurta tedaviye baslicam mayis ayinda onun hastasi olanlar biraz bilgi verirlermi rica etsem nasil bir yol izler nelere dikkat eder tedavi sureci nasildir dikkat ettigi noktalar nelerdir nasil bir doktor vb.. beni aydinlatirsaniz cok sevinirim 2.tup bebek deneyimim olucak

Merhaba ben Kaan Bey'le 6 ay tedavi gördüm gebelik oldu ama gelişmedi. Kaan Bey'le devam etmiyorum çünkü memnun kalmadık. Tedavi sürecinde yapması gerekenleri yapıyor fazlasıyla hormon veriyor ve baskılıyor ama inanılmaz soğuk ve hastasına çok uzak bir hekim, hasta psikolojisinden hiç anlamıyor, hiç bir iletişim ve diyalog kurmuyor, muayeneden sonra odasına kesinlikle almıyor hemşireye bir kaç bir şey söyleyip arkasına bakmadan dönüp gidiyor. Hiç bir konuda bilgilendirmiyor özellikle bu gebeliğin gelişmediğini öğrenme sürecinde çok sıkıntı yaşadık. Kendisini dünyanın en iyi hekimi zannediyor ama öyle değil. Benim için tedavi yöntemi kadar hekimin iletişimi de önemli. Medical Park Ahmet Zeki Işık'la devam ediyoruz çok memnunuz.

Cevabiniz icin cok tesekkur ederim cok gecmis olsun sizi cok iyi anliyorum bende benzer seyler yasadim hatta ben merkez ve dr kurbani oldum buyuzden baya arastirdim herkes kaan beyi onerdi ilk gorusmemizde gayet iyiydi uzun uzun anlatti bize aslinda ama bunu dikkate alicam tekrar tesekkur ederim insallah bu tedaviniz olumlu sonuclanip bebeginizi kucaginiza alirsiniz

Ben Kaan Bozkurt'la ciddi sıkıntı yaşadığım için herkesin bilmesini istiyorum. Ama şöyle bir durum var ben bu konunun üzerinde çok durdum. İrenbe'nin yönetim kurulu başkanı Refik Bey kesinlikle Kaan Bozkurt gibi birisi değil hasta memnuniyetine önem veren güleryüzlü bir insan İrenbe'nin tarzı Kaan Bey'in tarzıyla aynı olmadığı ve Kaan Bey'in iletişim bozukluğundan rahatsız olan çok hasta olduğu ve bu konuda İzmir'de uzman olan bir çok hekim olduğu için Kaan Bey mecburen değişmeye çalışıyor. Çünkü benim tedavi olduğum 2015 yılında Kaan Bey'in çok hasta yoğunluğu olmadığını gördüm. Sizin içinde hayırlısı olsun.

Merhaba, son kararınız kaan bozkurt beyle tedaviye başladınız mi yoksa burada yazılan birkaç olumsuz yorumdan sonra fikrinizi değiştirip başka bir doktora gittiniz mi bilmiyorum? Bende kaan beyin hastasıydım. Çok şükür 2 senenin sonunda bebeklerim şuan 4 aylık oldular. Kaan beyin çok yoğun temposu var. İlk intibada soğuk ve mesafeli gelebilir ama işini iyi yapan ve her hastasına aynı tedaviyi uygulayan sıradan bir doktor değil. Başarı onun isminin önünde yazılıyor.hem tüp bebek hem gebelik takibi yapıyor ve her hastasına uzun uzun zaman ayırsa her hastasına yapacağı tedaviyi oturup saatlerce anlatmaya kalksa o kadar hasta kapı önünde kalır. Bence irenbenin bel kemiği. Yine de hastasıyla üzülüp ağlayan hastasıyla sevinip gülebilen çok can bir doktor. Bir abi bir baba gibi. Herkesin bir eksikliği var muhakkak. Yine de benim için başarısı önemliydi ilk etapta. Moral tabiki çok önemli tüp bebekte ben edindiğim arkadaslarimla ve kendime yaptığım telkinle her zaman güçlü durdum en zor infertilite grubunda olmama rağmen. Ve sorularım olduğunda oturup ayrıntısına kadar sorup öğrenemiyordum ama telefonla her bilgiyi desteği mutlaka veriyor mümkün olduğunca. Umarım hakkında hayırlısı olur. Allah gönlüne göre verir.

Başarılı sonuç önemli ben de hem başarısız oldu hem de diyaloğu kötü olunca hakkında hiç iyi yorum yapamıyorum sıradan bir hekimle de aynı noktadaydık. Bana beklentisini açıkça dile getirdi, ben sevinç belirtisinde bulunmamışım ama ortada sevinecek hiç birşey yoktu. Biraz egosu yüksek hastasından övgü dolu sözler el üstünde tutulmayı bekliyor o zaman hastasına karşı iyi bir doktor olabiliyor. Ben de ilk adımı her zaman hekimden bekliyorum herkesin beklentisi farklı. 6 ay boyunca bir kere telefonla aradım onda da gebelik vardı kanama nedeniyle aradım telefona cevap vermedi. Ama her randevuda erken çıkacağını söylüyorlardı çok hastası olan bir doktor Kaan Bey gibi olamaz.

Canim oncelikle allah bebeklerine saglik uzun omur nasip etsin benden ve esimden ilk gorusmede bisuru tahlil istedi anlam verememistim ama yaptirdik ve butun suphelendigi tahlillerimizde sorunlar cikti ilacla duzelicek seyler ama yinede cikti ve guvenimi kazandi ilk etapta. Daha sonuclarimizi gostermedim 3 yilda gitmedigimiz dr kalmadi bir tup bebek ve bir dondurulmus tedavimiz var gebelik olusuyor ancak devami gelmiyordu ve bir dr bile bizden bu tahlilleri istemedi oyuzden guvenim artti acikcasi ve hep olumlu duydum bikac kisiden olumsuz yorumlar aldim fakat tedbirli olmasi hosuma gitti bakalim sonuclari gorunce ne dicek

Canim inan bu soguk yorumlarini cok duydum ama basarisizligini cok nadir duydum sansizlik olmus sanirim ve cok uzuldum okadar kotu seyler yasadimki isini iyi yapsin ama yuzume bakmasin konumundayim cok hatalara maruz kaldim cunku

Merhaba arkadaşlar bende kaan beyin hastasıyım tüp bebeğe başladık bugün iğnelerimin 4. günü salı günü kontrolüm var sizler hangi aşamadasınız..
Hayirli olsun tedavin canim benim yarin bi aksilik olmazsa transfer tarihim belli olcak ilac kullaniyorum 1 ay embriyolar donduruldu

Çok teşekkür ederim sanada hayırlı uğurlu olsun canım umarım pozitif sonucu alırsın sende kaan hocayamı gidiyorsun..
Aminnn sende canim insallah pozitif olur evet canim kaan beye gidiyorum sagolsun su asamaya bile cok rahat geldim insallah sonucumuzda guzel olur senin ilk tedavinmi kac aydir gidiyosun

Kaan hocaya 3 aydır gidiyorum daha önce başka merkezlerde 3 aşılama 1tüp bebek denedik maalesef olmadı çevremden herkez irenbe kaan beye gitmem konusunda çok öneri aldım kendimde araştırınca kaan beye karar verdik Rabbim hepimizin yardımcısı olsun zor bir süreç sonunda bizimde yüzümüzü güldürsün inşallah..

Canim insallah bukez yuzumuz guler bende senin gibi baska merkezde 1 tup birde dondurulmus tedavi gordum sonuclari cok kotuydu acikcasi benimde bir arkadasim sagolsun tavsiye etti cok arastirdim gercekten cok iyi bir doktor ve iyi bir merkez seninde dondurulcakmi peki taze transfermi olcak

Evet kardan bebek olcak inşallahsenin nasıl oldu iğneleri kaç mg vuruldun histeroskopi yaptımı bana yapacağını söyledi sen yumurta toplamadan sonra 1 aymı bekledin ayy çok sordum farkındayım ama beni anlayacağını düşünüyorum

Canim istedigin aklina takilan ne soru varsa rahatlikla sorabilirsin bizi bizden baska anlayan yok bu surecte o yuzden rahat ol canim... ben ilk tup bebek tedavimde ohss oldugum icin igneleri purogon 150 vurdum daha sonra opu islemi oldu ilk adetimlede transfer tedavisine basladik yarin tarih belli olur insallah..biz esimle once 2 ay vitamin kullandik sonraki ay igneler ve opu ilk adetle yani bu ayda transfer seklinde ilerledi tabi bi aksilik olmazsa

Aaa histereskopiyi unutmusum ben daha once 2 kez histereskopi oldugum icin bende gerek gormedi canim yapilmasaydi banada yapacagini soledi kaan bey ama 2 kez oldugu icin bana yapilmadi histereskopiyle birlikte transfer tarihi degirmsirmi onu bilemiyorum

Canım çok teşekkür ederim çok doğru bizi bizden başka kimse anlamıyor maalesef Rabbim kimseyi aratmasın umarım hepimiz pozitif sonucu görüşürüz ve belki Birgün hepberaber buluşuruz kutlama için

Canım çok teşekkür ederim çok doğru bizi bizden başka kimse anlamıyor maalesef Rabbim kimseyi aratmasın umarım hepimiz pozitif sonucu görüşürüz ve belki Birgün hepberaber buluşuruz kutlama için
Ben inaniyorum her sabirdan sonra allahdaha guzeliyle odullendiriyor oyuzden sabirla tedavimizi surdermemiz lazim dusunsene allah izin vermese bu tedavilere bile baslayamazdikki benimde transferim persembe canim dualarini bekliyorum

Aa belli oldumu çok sevindim dualarım seninle ve bu yola çıkan tüm arkadaşlarla inşallah mutlu haberlerini almayı nasip etsin rabbim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…