Izmir Irenbe tup bebek merkezi Kaan Bozkurt a tedaviye gidenler

Ben inaniyorum her sabirdan sonra allahdaha guzeliyle odullendiriyor oyuzden sabirla tedavimizi surdermemiz lazim dusunsene allah izin vermese bu tedavilere bile baslayamazdikki benimde transferim persembe canim dualarini bekliyorum
Merhaba transferin bugündü umarım bebişin sıkı sıkı tutunur sana dualarım seninle bol şans..

Selam arkadaşlar.. Ben de Kaan Beyin hastasıyım ve kendisinden son derece memnunum.Allaha şükürler olsun ki onun vesilesiyle şu an 2,5 aylık hamileyim.Ben her muayeneye gittiğimde son derece ilgili ve güler yüzlü. Her muayeneye gittiğimizde bizi manevi yönden de rahatlatarak göndermiştir.Bir sıkıntım olupta aradığım zamanlarda da doktorum ve ekip arkadaşları sorularıma hep cevap olmuşlardır.Allah onlardan razı olsun.Herkesede öneririm Kaan Beyi ve İrenbeyi.Allah hepimizi muradımıza kavuştursun inşallah...

Allah im kucagina aldirsin insallah hayirlisiyla canim burdan bi arkadasimda kaan beyin hastasiydi @aysem147r yanlis hatirlamiorsam ama arkadasimiz bloke oldu insallah kucagina da alirsiniz

Selam P papatya0035
Bende kaan beyin hastasiyim suan.tavsiye uzerine bulduk kaan beyi.nette goruyordum ama yakin arkadasim tedavisi sayesinde hamile kaldi.bende polikistik overim.esimin normal degerleri.2asilama oldum nasip olmadi ve kaan beyle ilk defa tup bebege bsladik.bugun 4.ignemi vuruldum bile.ins Rabbim bizede nasib eder.senide tebrik ederim bebisini kucagina aldirsin Rabbim..senin yas kacti sorun neydi canim?sorularim olursa senden fikir alabilir miyim?

Merhabalar Allah tamına erdirsin. Kaan beyin tedavsi ile mi gebe kaldınız? Ben de adet olunca randevu almayı planlıyorumda

Merhaba bir türlü yazamadım Bende Kaan beyde tüp bebek tedavisi gördüm ilk denemede tuttu şuan 27 haftalık hamileyim. Kendisi oldukça başarılı ve kendisinden emin bir doktordur. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Teşekkürler canım, Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin

Kızlar doktorum rahatsızlanmış, hastaneden aradılar. bugün reglin 2. günüydü. yarına başka bir doktora randevu aldım. 3. gün tedaviye başlansa olur mu?

Kızlar gittim Kaan bey’e çok sevdim. Bir sürü vitamin verdi ve histeroskopi yapalım dedi. AMH tahlili verdik. Diğer tahlilleri vermedim daha 4-5 gün sonra versek olur muki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…