• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmir irenbe tüpbebek merkezinde tedavi gören arkadaşlar yardımcı olur musunuz lütfen

kelebekelif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2014
245
141
53
merhaba arkadaşlar ben 25 yaşındayım 2 yıllık evliyim ve ilk kez tüpbebek tedavisine başlayacağım... tedavim izmir irenbe de olacak. daha önce orada tedavi görenler bana yardımcı olabilirler mi lütfen

Ben irenbede tüp bebek ile hamile kaldım, çok memnunum, hiç bir sorun yaşamadım, benim doktorum dışardandı ama önemli olan oranın embriyologları ve ben çok iyi diye duymuştum öylede oldu, inşallah sendende güzel haberler alırız

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba arkadaşlar ben 25 yaşındayım 2 yıllık evliyim ve ilk kez tüpbebek tedavisine başlayacağım... tedavim izmir irenbe de olacak. daha önce orada tedavi görenler bana yardımcı olabilirler mi lütfen

Öncelikle hayırlı olsun merkez olarak çok doğru bir tercih yapmışsınız ama ondan önce Kaan Bozkurt ile başlarsanız en doğru kararı vermiş olursunuz Merkez'den daha önemlisi doktorunuz çünkü,kendisi çok başarılı bir doktor araştırırsanız göreceksiniz çok kişi hemde ilk seferde sayesinde dileğine kavuşmuştur.Çok ilgili,titiz,iletişimi çok iyi ve tecrübeli bir doktor,bende irenbede ve Kaan Bozkurt ile tedavi görüyorum sonuçlarım gayet iyi kısmetse transferimi bekliyorum şuan ,başarılar şimdiden :)

Yeni tedaviye başlayanlar hayırlı olsun,inşallah iyi sonuçlar alırsınız,ben irenbede Dr.Kaan Bozkurt un hastasıyım,tedaviye başladığımı burdan duyurmuşum, şu an yaşım ileride olmasına rağmen çok iyi sonuçlar alıyoruz,nazar değmesin:)) Dr.Kaan Bozkurt müthiş bir doktor,şiddetle tavsiye ediyorum.Herkesin sonucu iyi olur inşallah

Şu anda irenbe deyim randevu saatimi bekliyorum dya edin bana... doktorum ahmet zeki ışık... nasıl bir doktor acaba bilenler var mı

Canim ben ahmet zekinin hastasiyim.coookk seviyorum doktorumu.bugun ilk asilamami yapti kendisi.1 ay kadar evvelde laporoskopimi yapmisti
Aradigimda ulasabiliyorum,her soruma ictenlikle yanit veriyor.cok bilgili ve rahatlatici.gerci irenbenin tum doktorlari cok iyi gercekten ama ahmet bey bambaska benim gozumde.ins sende memnun kalicaksin.tedavinde yuzun guler umarim

merhaba hanımlar..bende izmirde tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum?öneriniz varmı?yardımcı olursanız sevinirim..

Ben irenbede tüp bebek ile hamile kaldım, çok memnunum, hiç bir sorun yaşamadım, benim doktorum dışardandı ama önemli olan oranın embriyologları ve ben çok iyi diye duymuştum öylede oldu, inşallah sendende güzel haberler alırız

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dışarıdan doktor derken hangi doktor.

Back
X