Tüp Bebek Merkezleri IZMIR IRENBE UMIT INCEBOZ

Anladım canım, bizim dosyamız tam. Amh, genetik, pıhtılaşma, spermiyogram var. İki kez histeroskopi de oldum acaba tekrar mı yaparlar ki? Trasfer ve yum toplamaya iyi fiyat vermişler. Uyarıcı ilaçlar yaklaşık 2000-2500 civarı tutuyor dedi medical park bana.
Bir daha yaparlar mı histeroskopi bilmiyorum umarım yapmazlar. İzmir’deysen hiç bekleme git Kaan hocaya derim. Ben il dışından gidip geliyorum. Önce vitamin veriyor doktor, ben ilk adette şubat 15 gibi gideceğim tekrar. Yumurta rezervim az olduğu için doktor ilk adette başlayalım tüp bebeğe dedi.

Bir daha yaparlar mı histeroskopi bilmiyorum umarım yapmazlar. İzmir’deysen hiç bekleme git Kaan hocaya derim. Ben il dışından gidip geliyorum. Önce vitamin veriyor doktor, ben ilk adette şubat 15 gibi gideceğim tekrar. Yumurta rezervim az olduğu için doktor ilk adette başlayalım tüp bebeğe dedi.
Sağol canım cevapların için, çok olmazsam bir de hangi vitaminleri verdi? Ben imprly, qoenzim Q10, coraspin kullanıyorum şu an.

Meryem suresi dua zincirimize katılmak isteyen hamile veya hamile olmak isteyenler beni etiketleyebilir arkadaşlar

slm kizlar kaan beye giden arkadaşlar durumlar nasıl tedaviniz inşallah güzel sonuçlanmıştır bende kaan beye başlayacağım bu ay

Ben ümit hanımda oldum son tedavimi çok memnun kaldım ve nihayet hamileyim :KK200::nazar:

Çoook sevindim hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun inşallah. Darısı tüm isteyenlerin başına. Hatırlar mısın bilmem özelden yazışmıştık senin sayende ümit hanıma gitmiştim bende.

İnşallah sonucunuz da pozitif olur benim gibi. Negatif olursa da çok üzmeyin kendinizi benim de ümit hanımda 2.denemem de oldu, toplamda 5.denemede. İnşallah siz benim kadar uğraşmazsınız tabi

İnşallah sonucunuz da pozitif olur benim gibi. Negatif olursa da çok üzmeyin kendinizi benim de ümit hanımda 2.denemem de oldu, toplamda 5.denemede. İnşallah siz benim kadar uğraşmazsınız tabi
1aşılama 1tüp negatifimiz oldu. Üzüldük, yorulduk tabii ama Ümit hanıma güvenim tam. Haziranda dondurulmuşlarla devam edeceğiz. Güzel haberinize çok mutlu oldum inanın. Bana da umut verdiniz. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

1aşılama 1tüp negatifimiz oldu. Üzüldük, yorulduk tabii ama Ümit hanıma güvenim tam. Haziranda dondurulmuşlarla devam edeceğiz. Güzel haberinize çok mutlu oldum inanın. Bana da umut verdiniz. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Malesef şöylede bir gerçek var doktor, merkez, tüm şartlar ne kaaar iyi olursa olsun yine de sonuç negatif olabiliyor :( ama en azından insan doktoru için elinden geleni yaptı diyebilmesi önemli. Sakın pes etmeyin, bu işler biraz sabır ve uğraş istiyor malesef ve tedaviler sonucu bir gün mutlaka hamile kalınıyor ;)

Malesef şöylede bir gerçek var doktor, merkez, tüm şartlar ne kaaar iyi olursa olsun yine de sonuç negatif olabiliyor :KK43: ama en azından insan doktoru için elinden geleni yaptı diyebilmesi önemli. Sakın pes etmeyin, bu işler biraz sabır ve uğraş istiyor malesef ve tedaviler sonucu bir gün mutlaka hamile kalınıyor :KK66:
Çok teşekkürler, yaşarken zor gerçekten ama gücümüz yettiğince denemeye devam edeceğiz. Sizin gibi güzel sonuç alan arkadaşlar bana çok moral oluyor. Bu yolun sonunda bizim için de ışık var galiba diyorum. Umarım bende yakında güzel haberler veririm. Sevgiler

Bende ümit hanımın hastasıyım ümit hanımla ilk denemede pozitifi yakaladık darısı kese ve kalp atışına inşallah🥰

Merhaba Arkadaslar irenbe ümit inceboz ile tedavideyim 2 kez kent hastanesi Dilek aslan da tedavi gördüm ilki düsük oldu ikinci hic tutmadı ümit hanım tedbir amaclı histerskobi yaptı cok olumlu biri herseyi anlatıyor tecrubelerinizi paylasırmısınız

Merhaba Arkadaslar irenbe ümit inceboz ile tedavideyim 2 kez kent hastanesi Dilek aslan da tedavi gördüm ilki düsük oldu ikinci hic tutmadı ümit hanım tedbir amaclı histerskobi yaptı cok olumlu biri herseyi anlatıyor tecrubelerinizi paylasırmısınız
Merhabalar bende ümit hanımda tedavi görüyorum. Önümüzdeki hafta histereskopi olacak nasipse sonraki ay da iğnelere başlayacağız
Sizin neler oldu şimdiye kadar
Bir de histereskopi öncesi muayene oldunuz mu hiç
Ben görüşmeye gittim geçen ay antioksidan ve vitamin verdi doktor hanım muayene olmadı yani o gün
Bu ay histereskopi sonraki ay için iğneye başlarız dedi
Dün histereskopi için hemşire hanımlarla görüştüm
Muayene olmamışsınız nasıl histereskopi olacak dediler. Benim de kafam karıştı biraz ama doktor hanım böyle dedi güveniyorum da kendisine
Sizin nasıl oldu?

Merhabalar bende ümit hanımda tedavi görüyorum. Önümüzdeki hafta histereskopi olacak nasipse sonraki ay da iğnelere başlayacağız
Sizin neler oldu şimdiye kadar
Bir de histereskopi öncesi muayene oldunuz mu hiç
Ben görüşmeye gittim geçen ay antioksidan ve vitamin verdi doktor hanım muayene olmadı yani o gün
Bu ay histereskopi sonraki ay için iğneye başlarız dedi
Dün histereskopi için hemşire hanımlarla görüştüm
Muayene olmamışsınız nasıl histereskopi olacak dediler. Benim de kafam karıştı biraz ama doktor hanım böyle dedi güveniyorum da kendisine
Sizin nasıl oldu?
Beni de muayene etmedi önlem amaclı yapıyor bence kafana takıldıysa umit hanımı ara sor muthis bir insan cunku

Beni de muayene etmedi önlem amaclı yapıyor bence kafana takıldıysa umit hanımı ara sor muthis bir insan cunku
Evet ben de çok seviyor ve güveniyorum kendisine.
Aslında hemşire hanım öyle deyince tereddüt ettim.
Histereskopi işlemi nasıldı?
Herhangi bir müdahale yapılmış mı size?

valla birşey yoktu ama rahime çizik attık dedi çok kolay işlem hiç korkmayın
Ben daha önce de oldum histereskopi hiç bişey yok dediler.
Başka bir yerdi tabi orası
Ümit hanım hsg ye bakınca rahim t şeklinde dedi düzeltiriz gerekirse bi göreyim dedi
Daha önce histereskopi yapan doktor nasıl görmedi t şeklinde olduğunu bilmiyorum
Kafamı çorba etti zaten doktorlar benim
Ama ümit hanıma güvenim tam
İnşallah bu sefer mutlu sona ulaşırız onunla

Ben daha önce de oldum histereskopi hiç bişey yok dediler.
Başka bir yerdi tabi orası
Ümit hanım hsg ye bakınca rahim t şeklinde dedi düzeltiriz gerekirse bi göreyim dedi
Daha önce histereskopi yapan doktor nasıl görmedi t şeklinde olduğunu bilmiyorum
Kafamı çorba etti zaten doktorlar benim
Ama ümit hanıma güvenim tam
İnşallah bu sefer mutlu sona ulaşırız onunla
İnşallah cnm bende regl olunca başlıcam tedaviye buradan yazarım mutlaka genelde ümit hanımdan herkes memnun..

Ben ümit hanımda ilk tedavimde pozitifi gördüm şu an 8 hafta 1 günlük ikizlerimi bekliyorum ümit hanım harika bir insan aklınıxa takılan herşeyi rahatlıkla konuşup anlatabilirsiniz asla ben doktorum benden iyi mi biliyorsun gibi bir tavrı yok iyi ki ümit hanımla yollarımız kesişti önce Rabbim sonra ümit hanım sayesinde ikizlerim yolda sağ salim alırız inşallah kucağımıza

Back
X