Tüp Bebek Merkezleri IZMIR IRENBE UMIT INCEBOZ

Ben ümit hanımda ilk tedavimde pozitifi gördüm şu an 8 hafta 1 günlük ikizlerimi bekliyorum ümit hanım harika bir insan aklınıxa takılan herşeyi rahatlıkla konuşup anlatabilirsiniz asla ben doktorum benden iyi mi biliyorsun gibi bir tavrı yok iyi ki ümit hanımla yollarımız kesişti önce Rabbim sonra ümit hanım sayesinde ikizlerim yolda sağ salim alırız inşallah kucağımıza
Ben 2 tüp denememe ragmen Dilek aslan asla ümit hnm gibi davranmadı ilki düstü ne olacak ilk senn basına gelmiyor dedi meger yanlıs ilac vermis ne diyeyim iyiki tanıdım daha transferim olmadı ama güler yüzü yetti bana her konuda destekci herkese öneririm

Günaydın..
İrenbede histeroskopiden sonra hemen çıkabiliyor muyuz
Yoksa bir müddet yatırıyorlar mı

Sabah 10 da girdim 3 te cktm
Teşekkür ederim.
Bu ay başlıyorsunuz dimi siz adetle?
Ben bir adet daha sonra istiyorum aslında ama o zaman da bayram haftası falan olacak sorun olur mu ki
Histereskopiden sonraki adetle başlarsak ramazan başı olacak tam oruç tutamıcam
Konuşucam artık doktor hanımla ne diyecek bakalım

Teşekkür ederim.
Bu ay başlıyorsunuz dimi siz adetle?
Ben bir adet daha sonra istiyorum aslında ama o zaman da bayram haftası falan olacak sorun olur mu ki
Histereskopiden sonraki adetle başlarsak ramazan başı olacak tam oruç tutamıcam
Konuşucam artık doktor hanımla ne diyecek bakalım
Kuzum evlat İcin tutmasak Allah affeder bence histerskobi sonrası yapar bnce

Şu an teatrio, folbiol ve D vitamini kullanıyorum
Eşim de promen k ve d vitamini kullanıyor
Sizin de aynı mı
Ben inofolic glifor euthyrox eşimde folbiol kullandı omepa q10 kullanıoz 3 haftada d vitamini kullandık 3 kapsul farklı demekki bizim bende skntı yok eşimde sperm sayısı düsük

Ben inofolic glifor euthyrox eşimde folbiol kullandı omepa q10 kullanıoz 3 haftada d vitamini kullandık 3 kapsul farklı demekki bizim bende skntı yok eşimde sperm sayısı düsük
Evet kişiye göre ayrı tedaviler demek ki
İnsülin direnci mi var sende kaç çıktı açlık insülin ve şeker değerin
Bende kullanmıştım geçen sene direnç için o zaman ki doktorum vermişti
Ümit hanım vermedi bu sefer ilaç
Direnç geçen seneye göre daha düşük ama hala var kilo vermekte zorlanıyorum zaten
Kaç aydır ilaç kullanıyorsunuz bu arada

Evet kişiye göre ayrı tedaviler demek ki
İnsülin direnci mi var sende kaç çıktı açlık insülin ve şeker değerin
Bende kullanmıştım geçen sene direnç için o zaman ki doktorum vermişti
Ümit hanım vermedi bu sefer ilaç
Direnç geçen seneye göre daha düşük ama hala var kilo vermekte zorlanıyorum zaten
Kaç aydır ilaç kullanıyorsunuz bu arada
Ocaktan beri tedavi devam edio regl gecikmişti ondan böyle uzadı bende homa biraz yuksek cıktı zaten normaldede glifor kullanıyordum

Ocaktan beri tedavi devam edio regl gecikmişti ondan böyle uzadı
İnşallah güzel günler gelmiştir artık
Eğer bu ay başlayalım derse ümit hanım benim mayısın 3-4'ünde iğnelere başlarım
Aynı zamanlarda gidip gelebiliriz belki kontrollere. Sonra da inşallah pozitif değerlerimizi konuşuruz buradan

İnşallah güzel günler gelmiştir artık
Eğer bu ay başlayalım derse ümit hanım benim mayısın 3-4'ünde iğnelere başlarım
Aynı zamanlarda gidip gelebiliriz belki kontrollere. Sonra da inşallah pozitif değerlerimizi konuşuruz buradan
Özelden de konusabiliriz cnm numaranı bana yaz

Back
X