Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

kizlar bende irenbeye gitmeyi düşünüyordum hatta doktora karar veremiyordum kaan beye mi gitsem ümit hanimami diye... kafam iyice karisti :(

ShinSeGi ShinSeGi herşeyden önce inşallah Allah yolunu açık etsin derim...İrenbe tüp bebek merkezinde mağdur olan çok hastaya denk geldim...Tüp bebek ünitesi ve emriyologları gerçekten işlerini ciddiye alarak dosdoğru adam gibi yapsalardı bu kadar mağduriyet olmazdı...insanların paralarını alıp hayallerini ve umutlarınıda alıp karşığında kendi merkezlerinden kaynaklanan bir hatayı, hiçmişiz gibi biz elimizden geleni yaptık demeleri...insanlığın neresine sığar, adaletmidir bu diye düşünüyorum...Herkesi pembe düşlerle süsleyip anne olma garantisini verirken, başarı hikayelerini anlatırlarken nasılda Allah'tan korkmadan bu işi yapıyorlar...Mesela çok isterdim aylık dergilerinde benim hikayemide anlatsınlar....ama koskoca bir yürek lazım!

Gercekten cok zor bir surec yasamissiniz. Babanizin kaybi, sizin hastaliginiz... Daha yasiniz bitmeden belki kendi hayatinizin yasini tutmaya basladiniz. Cok buyuk acilar, cok zor bir surec gercekten. Tup bebek olayinda ise bu onlarin isi oldugu icin ve bunu is olarak gordukleri icin bazen empatik yaklasamayabiliyorlar. Onlarin isi bizlerinse yasadiklari hissettikleri on planda. Bu yuzden her zaman ayni frekansta olamayabiliyoruz. Bu durum da bizleri incitebiliyor. Cocugunun olmamasini bence ancak cocugu olmayan bir baskasi anlayabilir.
Benim farkli merkezlerde 2 asilamam ve 1 tup bebek uygulamam oldu. Su anda izmirdeki merkezlere karsi guvensizligim var. Ben Denizliye Doc. Dr Yunus Aydin'a gitmeye basladim. Cok memnunum. Izmirdeki merkezlerden de cok memnun olan insanlar var. Senin yasadigin talihsizlik biraz nadir bir durum bence o yuzdenbhayal kirikligi yasamis olsan da umudunu yitirme. Simdi yeniden dogus gibi durumunu tekrar degerlendir. Kendine bir hekim ve merkez sec ve surece yeniden basla. Iyi insan olmamiz basimiza kotu seyler gelmeyecegi anlamina gelmiyor. Kotu olaylar zinciri yasamis olsan da gelecekte seni guzel gunler bekliyor olabilir.
@imdesire , M mrv1907 kızlar çok geçmiş olsun. rabbim daha fazla aratmasın inşallah. mervecim baban için başın sağolsun canım bu süreçte çok badireler atlatmışsın rabbim sabır versin. irenbenin mağdurlarından biri de benim 1,5 senedir tedavi gördüm ilk deneme tuttu fakat 8 haftalıktı kalbi durdu ve kürtaj oldum irenbede.. sonrasında 2 opu ve trasfer geçen hafta negatif sonuç aldım. 9 hücreli bir embriyom vardı ve çözülürken 2 hücresi bozulmuş ve 7 hücreli olarak bana trasfer edilmiş ve bunun bilgisi bana verilmedi bile sonra kendim öğrendim...bende çok zor günler geçirdim başarı hikayelerinden dolayı iyi bir klinik diye gittim ama çok pişmanım keşke gitmeseydim hiç değilse 2.denemeyi orda yapmasaydım diyorum ki ben kaan beye gerçekten çok inandım güvendim 2 ay rahim duvarı kalınlaşmadı adetlerim az geliyordu ve beni bunu defalarca söylememe rağmen bir önlem alınmadı. bilemiyorum ve şuan kafam o kadar karışık ki sağlıklı düşünemiyorum hepimize geçmiş olsun rabbim çok aratmadan tez zamanda hayırlısıyla kucaklarımızı doldursun kızlar...

R Realist-20 Allah razı olsun...hala kendimi toparlamaya çalışıyorum...İnşallah sana bana bizler gibi canı acıyan herkesin Rabbim yanında olur...İrenbe tüp bebek merkezi benim hayatımın darbesi...inanıyorum bir gün çok büyük bir darbe onları bulucak...Hadi bizleri kandırdınız, hayallerimizi, zamanımızı, paramızı aldınız...Yaradan'ı nasıl kandırıcaksınız! Bizim ahımız bizlerin hakkı var yedikleri lokmalarda...sonuna kadar haram olsun!

ShinSeGi ShinSeGi herşeyden önce inşallah Allah yolunu açık etsin derim...İrenbe tüp bebek merkezinde mağdur olan çok hastaya denk geldim...Tüp bebek ünitesi ve emriyologları gerçekten işlerini ciddiye alarak dosdoğru adam gibi yapsalardı bu kadar mağduriyet olmazdı...insanların paralarını alıp hayallerini ve umutlarınıda alıp karşığında kendi merkezlerinden kaynaklanan bir hatayı, hiçmişiz gibi biz elimizden geleni yaptık demeleri...insanlığın neresine sığar, adaletmidir bu diye düşünüyorum...Herkesi pembe düşlerle süsleyip anne olma garantisini verirken, başarı hikayelerini anlatırlarken nasılda Allah'tan korkmadan bu işi yapıyorlar...Mesela çok isterdim aylık dergilerinde benim hikayemide anlatsınlar....ama koskoca bir yürek lazım!
siz ne gibi sorunlar yaşadınız?

ShinSeGi ShinSeGi herşeyden önce paket 5000 tl misal....+10.000 tl mutlaka ayırın toplamda 15.000 i buluyor...benim kemoterapiden kaynaklı yumurta rezervim kötüydü, yumurta sayım azdı...daha ilk yumurta toplama işlemi fiyasko! bir yumurta toplandı ve döllenmedi...
döllenmeyen yumurta toplama işleminden sonra ikinci kez toplama işileminden 2.500 tl para istiyorlar...benim suçum ne soruyorum sizlere! sadece o tek yumurta toplama işlemi için harcadığı iğne parasıda 1700tl...kabus gibiydi...hakkımı aradım tartıştım ikinci yumurta toplama işleminden 1000tl aldılar...ki o bile haram!
ardından ikinci kez yumurta toplama işlemin de 6 yumurtam toplandı 3'ü döllendi...7-8 ve -5 hücreli olduğunu söylediler...bunada şükür dedim...fakat 1 yıla yakın rahim duvarım ince olduğu için denemediğimiz yol kalmadı, olmadı çok inceyken 6,5 mm de transferim ağlaya gerçekleşti....zaten başıma gelenleri anlattım...3 embriyomdan 2 si laboratuvarda çözülürken ısı kaybına uğramış, kalan bir taneside 8 den 6 hücreye düşmüş hücre kaybı olan embriyo ve 6,5 mm olan bir rahim duvarı sonuç ortada
İnşallah benim bu yaşadığım tramvayı hiçbir anne adayı yaşamaz...inanın kemoterapi aldığım dönemde bu kadar yıkılmadım...maddi manevi kul hakkım var İrenbe tüp bebek merkezinde! İnanıyorum bu dünya dualarla ayakta duruyor Allah mutlaka bir yerlerinden çıkartacak!

ShinSeGi ShinSeGi herşeyden önce paket 5000 tl misal....+10.000 tl mutlaka ayırın toplamda 15.000 i buluyor...benim kemoterapiden kaynaklı yumurta rezervim kötüydü, yumurta sayım azdı...daha ilk yumurta toplama işlemi fiyasko! bir yumurta toplandı ve döllenmedi...
döllenmeyen yumurta toplama işleminden sonra ikinci kez toplama işileminden 2.500 tl para istiyorlar...benim suçum ne soruyorum sizlere! sadece o tek yumurta toplama işlemi için harcadığı iğne parasıda 1700tl...kabus gibiydi...hakkımı aradım tartıştım ikinci yumurta toplama işleminden 1000tl aldılar...ki o bile haram!
ardından ikinci kez yumurta toplama işlemin de 6 yumurtam toplandı 3'ü döllendi...7-8 ve -5 hücreli olduğunu söylediler...bunada şükür dedim...fakat 1 yıla yakın rahim duvarım ince olduğu için denemediğimiz yol kalmadı, olmadı çok inceyken 6,5 mm de transferim ağlaya gerçekleşti....zaten başıma gelenleri anlattım...3 embriyomdan 2 si laboratuvarda çözülürken ısı kaybına uğramış, kalan bir taneside 8 den 6 hücreye düşmüş hücre kaybı olan embriyo ve 6,5 mm olan bir rahim duvarı sonuç ortada
İnşallah benim bu yaşadığım tramvayı hiçbir anne adayı yaşamaz...inanın kemoterapi aldığım dönemde bu kadar yıkılmadım...maddi manevi kul hakkım var İrenbe tüp bebek merkezinde! İnanıyorum bu dünya dualarla ayakta duruyor Allah mutlaka bir yerlerinden çıkartacak!
hadi yaaa :( cok üzüldüm cnm senin hikayeni daha önce de okumustum sonradan hatirladim. para konusunda cok katilar demekki... parayi alalim da nolursa olsun yani :(

Kızlar ümit hanim i bana endokrin doktorum önerdi. çok tecrübeli bir dr ve her şeyden önce çok iyi bir insan olduğunu söyledi. irenbenin tup bebek laboratuvar ini izmirde ki ünlü Prof ların kullandığını biliyorum. Bu nedenle irenbeyi tercih edicem sanırım .

Kızlar ümit hanim i bana endokrin doktorum önerdi. çok tecrübeli bir dr ve her şeyden önce çok iyi bir insan olduğunu söyledi. irenbenin tup bebek laboratuvar ini izmirde ki ünlü Prof ların kullandığını biliyorum. Bu nedenle irenbeyi tercih edicem sanırım .
bende diğer ay ümit hanima görüşmeye gitmeyi planliyorum. sen gorustukten sonra fikirlerini yazar misin buraya?

bende diğer ay ümit hanima görüşmeye gitmeyi planliyorum. sen gorustukten sonra fikirlerini yazar misin buraya?
Canim az önce çıktım irenbeden. Ümit hanimi çok sevdim. Çok ilgili ve bilgili bir doktor. Diğer hastalarina olan yaklaşımını da gördüm çok candandi. Yarım saat kadar konuştu bizimle. Eski tahlil hsg...onlara baktı. Bende 2 dis gebelik oluşmuştu. Eşim den de her ihtimale karşı bazı testler istedi o testler ışığında tekrar görüşüp yön haritamizi Çizicez. Açıkçası başka bi merkeze gitmek istemiyorum. İçime sindi

Canim az önce çıktım irenbeden. Ümit hanimi çok sevdim. Çok ilgili ve bilgili bir doktor. Diğer hastalarina olan yaklaşımını da gördüm çok candandi. Yarım saat kadar konuştu bizimle. Eski tahlil hsg...onlara baktı. Bende 2 dis gebelik oluşmuştu. Eşim den de her ihtimale karşı bazı testler istedi o testler ışığında tekrar görüşüp yön haritamizi Çizicez. Açıkçası başka bi merkeze gitmek istemiyorum. İçime sindi
çok sevindim hayirli olsun cnm :) gelismeleri yaz bize

O Olacakkolacakk öncelikle tedavin hayırlısı olsun Allah yolunuz açık etsin, inşallah irenbe tüpbebek merkezinde başıma gelen olayları sizler yaşamazsınız...
şimdi düşünüyorum da Rahim filmim dahi çekilmeden nasıl bir transfer gerçekleşti hala kafam almıyor,
Sürekli yatıp kalkıp Allah'a haval ediyorum 15.000 tl onlar içn hiç önemli olmayabilir, ben kanser hastası bir anne adayı olarak bunu mücadelesini verdim,hem paramı aldılar hem hayallerimi hem geçen zamanımı...
Bir gün inanıyorum İlah'i Adalet var, onlar yaktıkları canları unutup hayatlarına devam ederken, ben darmadağın olmuş bi şekilde toparlanmaya çalışıyorum, ama inanıyorum Rabbim onları unutmuycak varlığını öyle bir hatırlatacak ki, belki hayatta olurum olmam ama benim ahım var göz yaşlarım var o merkezde...
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin anneliği
sınavlarınız ağır olmadan, işlerinizi kolaylaştırsın...

Back
X