İzmir Kadın Doğum Doktoru ve Özel Hastane Tavsiye

Kajol_Kajol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
29
19
88
39
Merhabalar ..İkinci çocuğuma hamile olduğumu öğrendim..İlk çocuğumu başka bir şehirde dünyaya getirdim.Şimdiki hamilelik ve doğumum için İzmir Buca Konak Karabağlar civarı özel hastane ve doktor önerilerinizi bekliyorum ..Sevgiler .

Buca Sirinyer Dr.Tahir Ozguder tavsiye ederim benim doktorum ozel muanehanesi var dogumuda cinarlida yaptiriyor.Hem genel cerrah hem kadin dogum uzmani isinin ehli guvenilir birisi...

Buca Sirinyer Dr.Tahir Ozguder tavsiye ederim benim doktorum ozel muanehanesi var dogumuda cinarlida yaptiriyor.Hem genel cerrah hem kadin dogum uzmani isinin ehli guvenilir birisi...
Teşekkür ederim cevabınız için..Peki muayene ve doğum ücreti olarak ne kadar ödediniz acaba

Dogum ucreti henuz odemedim :) Muayene 200 tl dogumu kendi hastanesinde isterseniz 3 bin civari şuan ki fiyat benim doğum yılbaşından sonra olacağı icin rakam ne olur henuz konusmadık.Ama hastane olsun dersenizde bana tavsiye edilen baska bir doktor var ozel gazi hst.Gunay Can

Merhaba, ben de baya bi araştırma yaptım, Gaziemir de oturuyorum 11 haftalık hamileyim ilk hamileliğim. Bu tarafa yakın Medifema Hastanesş var, Hayri Aksüt adında bir doktor var.bi yakınım hamile değil buarada başka bi nedenle gitmiş.çok memnun kalmış.bende Gideyim dedim, henüz doktor kararımı verememiştim.çok sıcakkanlı ve sempatik ayrıca işini çok iyi yapıyor bence,bilgi verirken hep en son bilgiler şöyle böyle falan diyor.bir de Keşkesiz doğum uzmanıymış.ne olduğunu araştırdık eşimle bu Keşkesiz doğumun ve sanırım kararımı verdim Hayri beye devam edeceğim.

torbalıdaki medifema değil mi? ücret ne kadar veriyorsunuz muayene için

ben de izmirde hastane arayışındayım ama ben merkezde değil ilçesindeyim. Tavsiye üzerine ilk başta karataş hastanesine gittim. alsancakta. hastanede bir sıkıntı yaşamadım. iğne yaptırdım hemşire bile çok tatlıydı. doktorum çiğdem kukul'du. doktorda ilgili ve sana herşeyi uzun uzun anlatıyor. muayene 75 tl. fiyatta uygun. ancak hastanenin içi çok karışık. Gelgegelim herşeye rağmen alsancak bana çok uzak. bir gittim, iki gittim ama gebelik boyunca bilemedim açıkçası. kuşadası özele gittim orda da doktor iyi ama pek öyle herşeyi anlatmıyor o yanını sevmedim. mesela diğer doktorum ne zaman gitsem bana bebeğin boyunu ölçerdi, bu onu hiç yapmadı. buna da 2 defa gittim. kanama yaşayınca yakın diye tercih ettim. Yani orası da tam içime sinmiyor. eşiminse hiç umrunda değil. o yakın olsun derdinde, ona da ayrı gıcığım

Medifema Hastanesi-Hayri Aksüt
Çok değerli doktorumuz, çok memnunuz. Daha doğumum gerçekleşmedi ama gerçekleşince doğum hakkındaki görüşlerimi de yazacağım.

Medifema Hastanesi-Hayri Aksüt
Çok değerli doktorumuz, çok memnunuz. Daha doğumum gerçekleşmedi ama gerçekleşince doğum hakkındaki görüşlerimi de yazacağım.
Merhabalar,gebelik icin ilk defa doktora gideceğim doktor arastiriyorum hayri bey nasil? Gebelik oncesi mi gittiniz tutum ve davranislari nasıldı, biraz bilgi verir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…