- Konu Sahibi Anti Depresan
-
Cnm ben normal doğumu desteklediğini duyduğum için gittim.İyi bir doktora benziyor.İlgileniyor,sorunlarına karşı duyarlı..Şimdilik memnunum ben.bir gidip deneyebilirsiniz bence.günaydın cnm bende gebelik isteği ile gitmek istiyorum Arzu hanıma, izlenimlerini paylaşır mısın
Cnm ben normal doğumu desteklediğini duyduğum için gittim.İyi bir doktora benziyor.İlgileniyor,sorunlarına karşı duyarlı..Şimdilik memnunum ben.bir gidip deneyebilirsiniz bence.
Bende arzu hanıma gittim ilgili bir dr ve bebeği de güzel inceliyor yalnız hastanede tahliller için ekstra çok ücret alınıyor
Muayene ücreti 65 tl ama testlerden fazla para alıyolar açıkçası ne koparırsak hesabı olmuşdaha çok yeni hamileyim, doktor araştırdım ,nette okuduklarıma bakarak Arzu hanıma gitmeyi düşünüyorum. ilk doğumumu karataş hastanesinde yapmıştım. doktorum mete tarcandı. mete beyde çok iyi bir doktor ama aşırı yoğun.
karataş hastanesinin muayene ücretleri nasıl,tahlillerden ek ücret alınıyor mu? doğum ücreti nasıl?
size bir şey daha sormak istiyorum. mesai saati dışında , gece ve ya sabaha karşı doğum olacak, bu durumda Arzu hanım doğuma geliyor mu yoksa o gece kim nöbetçiyse o dr. mu doğuma giriyor?Muayene ücreti 65 tl ama testlerden fazla para alıyolar açıkçası ne koparırsak hesabı olmuş
Onu bilmiyorum canım dr a sormak lazımsize bir şey daha sormak istiyorum. mesai saati dışında , gece ve ya sabaha karşı doğum olacak, bu durumda Arzu hanım doğuma geliyor mu yoksa o gece kim nöbetçiyse o dr. mu doğuma giriyor?
teşekkürler
Hala 1200 mü? Haziran 2016 da melek hanımla su hospitalda doğum yaptım. 1200 tl ödedik içinde iki gece yatış, bebeğin tetkikleri falanda dahil idiSu hospitaldan memnunum.
Hastane temiz ve güzel.
Orada kadın doğum dahil birkaç branşa gittim, doktorlar baya ilgili ve istisnasız güleryüzlü.
Hatta doğum takibimi de orada yaptırıyorum.
Hemen hemen aradıgın gün bile randevu bulabiliyorsun. Gittiğin saatte içeri alıyorlar, beklemiyorsun.
Muayne 80 lira. Doğum 1200 gibi bişeydi yanlış hatırlamıyorsam.
Ben ikinci oğlumu onunla doğurdum. Normal doğum yanlısıdır fakat benim ilk doğum sezaryen olduğu için ikinci de sezaryen olmak zorunda kaldı. Sabah 5 te suyum geldi koşa koşa doğuma içşn hastaneye geldi. Nöbetçi doktorun ellerinw bırakmadı beni allah razı olsunSu hastanesini araştırıyorum bende Dr. Melek Canbabayı duydum. Randevu alıcam bir sonraki kontrol için.
Teşekkürlermakusla mineminem illaki Karşıyaka da olsun diyorsanız arkadaşım başkent Üniversitesi hastanesinde serdar beye gidiyor. Çok memnun ama ben tecrübe etmedim. Karşıyaka şart seğil derseniz su hospital da melek hanımı tavsiye ederim. Gece bile doğum olsa kendi doğurtuyor. İlk doğumum çınarlı da idi. İkinci doğumdan sonra su hastanesinin daha iyi olduğuna karar verdim. Sağlıklı doğumlar dilerim
Hala Sibel hanıma mı gidiyorsunuz? Memnun musunuzBaşkent Sibel Hanıma'a gidiyorum.Telefon ile iletişim kurabiliyorum.Whatsapptan bile mesajlarıma yanıt veriyor.
Güler yüzlü bir hekim.Oda yoğun ancak sistemli bir şekilde ilerliyor.Doktor Serdar Bey'in kapısının önü de hep boş.NEdense ?
Şuan için Sibel Hanım'dan memnunum.Umarım böyle devam eder...
Makusla doktor bulabildin miMerhaba ben de Karşıyaka'da oturuyorum ve hangi doktora devam edeceğime bir türlü karar veremedim.
Makusla doktor bulabildin mi[/QUOTE en son ikili test için Çınarlı Aslı hanıma gitmek istedim. Ama izinliymiş ve iki haftalık randevuları genelde dolu oluyormuş. Benim o gün ikili test için son haftaydı o sebeple Ata sağlık hastanesine gittim.Medine meltem hanım ikili testimi yaptı. Hastane bana çok kalabalık geldi o yüzden buraya devam etmek istemedim. Çınarlı sadece doğum hastanesi olduğu için istiyorum.daha sakin.neyse İşte zar zor geçen hafta Aslı hanımdan randevu aldım. 5 eylül de buraya gideceğim. Bakalım kısmet artık. Sen ne yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?