İzmir Kadın Doğum Tavsiye

günaydın cnm bende gebelik isteği ile gitmek istiyorum Arzu hanıma, izlenimlerini paylaşır mısın
Cnm ben normal doğumu desteklediğini duyduğum için gittim.İyi bir doktora benziyor.İlgileniyor,sorunlarına karşı duyarlı..Şimdilik memnunum ben.bir gidip deneyebilirsiniz bence.

Bende arzu hanıma gittim ilgili bir dr ve bebeği de güzel inceliyor yalnız hastanede tahliller için ekstra çok ücret alınıyor

Cnm ben normal doğumu desteklediğini duyduğum için gittim.İyi bir doktora benziyor.İlgileniyor,sorunlarına karşı duyarlı..Şimdilik memnunum ben.bir gidip deneyebilirsiniz bence.

Bende arzu hanıma gittim ilgili bir dr ve bebeği de güzel inceliyor yalnız hastanede tahliller için ekstra çok ücret alınıyor

daha çok yeni hamileyim, doktor araştırdım ,nette okuduklarıma bakarak Arzu hanıma gitmeyi düşünüyorum. ilk doğumumu karataş hastanesinde yapmıştım. doktorum mete tarcandı. mete beyde çok iyi bir doktor ama aşırı yoğun.
karataş hastanesinin muayene ücretleri nasıl,tahlillerden ek ücret alınıyor mu? doğum ücreti nasıl?

Muayene ücreti 65 tl ama testlerden fazla para alıyolar açıkçası ne koparırsak hesabı olmuş

Muayene ücreti 65 tl ama testlerden fazla para alıyolar açıkçası ne koparırsak hesabı olmuş
size bir şey daha sormak istiyorum. mesai saati dışında , gece ve ya sabaha karşı doğum olacak, bu durumda Arzu hanım doğuma geliyor mu yoksa o gece kim nöbetçiyse o dr. mu doğuma giriyor?
teşekkürler

Kızlar izmirde ayrıntlı ultrasyon nerde cekildiniz nerden memnunsnz birde dogum icin iyi bir hastane nereyi öneriyorsunz

Su hastanesini araştırıyorum bende Dr. Melek Canbabayı duydum. Randevu alıcam bir sonraki kontrol için.

Özel ege sehır hastanesı mınegul çobanoglu ve ferit tuna cok iyiler ilgili guler yuzlu tavsiye ederim ayrıca cok temiz bi hastane cok memnunum

Hala 1200 mü? Haziran 2016 da melek hanımla su hospitalda doğum yaptım. 1200 tl ödedik içinde iki gece yatış, bebeğin tetkikleri falanda dahil idi

Su hastanesini araştırıyorum bende Dr. Melek Canbabayı duydum. Randevu alıcam bir sonraki kontrol için.
Ben ikinci oğlumu onunla doğurdum. Normal doğum yanlısıdır fakat benim ilk doğum sezaryen olduğu için ikinci de sezaryen olmak zorunda kaldı. Sabah 5 te suyum geldi koşa koşa doğuma içşn hastaneye geldi. Nöbetçi doktorun ellerinw bırakmadı beni allah razı olsun

Arkadaşlar bende doktor arıyorum karşıyakada oturuyorum. İlk doğumda doktor çok bekletti gelmedi 5 saat. Bunu yaşamak istemiyorum var mı bildiğiniz güvenilir bir doktor

Merhaba ben de Karşıyaka'da oturuyorum ve hangi doktora devam edeceğime bir türlü karar veremedim.

makusla mineminem illaki Karşıyaka da olsun diyorsanız arkadaşım başkent Üniversitesi hastanesinde serdar beye gidiyor. Çok memnun ama ben tecrübe etmedim. Karşıyaka şart seğil derseniz su hospital da melek hanımı tavsiye ederim. Gece bile doğum olsa kendi doğurtuyor. İlk doğumum çınarlı da idi. İkinci doğumdan sonra su hastanesinin daha iyi olduğuna karar verdim. Sağlıklı doğumlar dilerim

Teşekkürler

Merhaba, hamileliğim sırasında çok araştırmıştım. Doktor çok önemli benim de doktorum Nurettin Ersöz İnce, Alsancak' ta yeri var çok iyi bir doktor gerçekten tavsiye edebilirim. Bir de doktor haricinde doğal doğumu desteklemesi ve faydalı olması açısından İzmir'de Hamilelik ve Doğuma hazırlık eğitimleri bir süredir çok popüler. Bostanlı'da Mucizen doğulalık merkezi var orda eğitimler, doğulalık hizmeti veriliyor. Hatta Hamile Yogası ve Hamile Pilatesi ikisini birlikte veren Özge Çarmıkçıoğlu hocayla ücretsiz deneme derslerini de tavsiye ederim. Ben de sezaryan doğumdan çok korkuyordum, çok şükür çok güzel bir normal doğum gerçekleştirdim :) Spor konusunda hep tembelliğim vardı ama özellikle hamileyken pilates ve yoga yapmanın etkisi büyük, çok şükür çatlağım falan olmadan eski kiloma döndüm, darısı sizin başınıza. Sağlıkla hayırlısıyla kavuşun bebişinize...

Hala Sibel hanıma mı gidiyorsunuz? Memnun musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…