Izmir kadın doğumcu arıyorum

angel_1987

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2011
7
0
36
İzmir
kadomer hatice hanımı öneriyorlar ama ben hiç gitmedim doktora kontrol için. bir doktor arıyorum 1,5 yıllık evliyim 7 aydır korunmuyoruz yardımcı olabilecek olan var mııııııı ???????

canım hiç düşünmeden kadomerden hatice hanıma git. bilgisi bi yana o kadar candan ve sevecenki. iki dogumumuda hatice hanımla birlikte yaptım, izmirde onun üstüne tanımam. hiç çekinmeden git. inş hayırlısıyla bebeğini kucagına alırsın.

kadomer hatice hanımı öneriyorlar ama ben hiç gitmedim doktora kontrol için. bir doktor arıyorum 1,5 yıllık evliyim 7 aydır korunmuyoruz yardımcı olabilecek olan var mııııııı ???????

Tam Hatice hanımı anlatacaktım ki selda74 benim yazacaklarımı yazmış bile
Ben 6-7 yıldır Hatice hanıma gidiyorum,rutin kontollerim için de. İyi,çok dikkatli,işini ve hastasını önemseyen ilgili bir doktordur.Ona gerçekten güvendiğim için doktorumu değiştirmeyi hiç düşünmedim.
Ama bir dezavantajı var gün geçtikçe hastası çoğalıyor ve bekleme salonunda sıkıntılı anlar yaşamanıza neden olabiliyor :44: eğer giderseniz ,randevuyu serbest gününüzde,esnek olabileceğiniz saatler arasında alırsanız problem olmaz.
Ayrıca Prof.Dr. Hüsnü Çağlar ve Opt.Dr Levent Erkan da iyi doktorlar.Arkadaşlarımın doktorları onlar da

Kesinlikle kadomeri ve hüsnü çağları tavsiye ederim. Çok iyi ve düşünceli bir doktor. Hiç paracı değil. Sakin ve tecrübeli. İnsana güven veriyor. Ne de olsa yılların tecrübesi var. Kadomerde çok rahat edersiniz. Tüm tahliller uygun fiyata yapılıyor. Hiç başka yerlere gitmenize gerek yok. Her şeyiniz,tüm takipleriniz bir yerde oluyor. Bu hamile bir kadın için çok önemli. Hiç yorulmuyorsun. Çalışanlar çok tatlı. Oğlum atakana sorunlu başlayan bir hamileliğe rağmen hüsnü bey sayesinde kavuştum. Öncesinde düşüklerim vardı hep. Allah razı olsun ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…