Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bakıyım onada teşekkür ederimBen de şurda bekliyimege ünv de Fuat Akercan vardı perinatolog. Şu an nerede bilmiyorum O baya iyi bir doktor
Merhaba benimde kalp durması sebebi ile 2 kürtajım var . kan pıhtılaşma testini devlette mi yaptırdınız özel de mi ?Arkaşadaşlar 2 kimyasal 2 Dış gebeliğim var kan pıhtılaşması çıktı gebelik öncesi tekrar kayıplar yaşamamak için izmirde özel devlet farketmez doktor önerisi olan varmıdır
Ben pıhtılaşma ve genetik testlerini Atatürk Eğitim Araştırmada yaptırdım. E nabızdan, Genetik bölümüne randevu alıp eşimle birlikte kan verdik. Pıhtılaşma yaklaşık 2 haftada genetikler 1 ayda çıktı.Merhaba benimde kalp durması sebebi ile 2 kürtajım var . kan pıhtılaşma testini devlette mi yaptırdınız özel de mi ?
bende izmirdeyim ve bir süredir dr araştırmasındayım 19 mayısa Mert Kazandı 'ya randevu aldım ilk defa gideceğim yorumları baya iyi gittikten sonra paylaşırım nasıl geçtiğini sizbu süreçte gittiniz mi herhangi bir doktora ?
ege üniversitesine randevu aldım bende 3 haziranda gideceğim. eşim için randevu almam gerekiyor mu peki kadın doğum yönlendirdi beni genetiği ama ne kadın doğumdaki dr ne de genetiktekiler öyle birşey demedi o yüzden sadece kendime aldım .Ben pıhtılaşma ve genetik testlerini Atatürk Eğitim Araştırmada yaptırdım. E nabızdan, Genetik bölümüne randevu alıp eşimle birlikte kan verdik. Pıhtılaşma yaklaşık 2 haftada genetikler 1 ayda çıktı.
Genetik bölümüne randevu almıştım gebelik kayıplarımı anlattım onlarda baktılar 1 ayda çıktı maalesefMerhaba benimde kalp durması sebebi ile 2 kürtajım var . kan pıhtılaşma testini devlette mi yaptırdınız özel de mi ?
bende izmirdeyim ve bir süredir dr araştırmasındayım 19 mayısa Mert Kazandı 'ya randevu aldım ilk defa gideceğim yorumları baya iyi gittikten sonra paylaşırım nasıl geçtiğini sizbu süreçte gittiniz mi herhangi bir doktora ?
uzun sürüyormuş devlette sonuç çıkması ege üniversitesi genetikten randevu aldım zor olsada , oda 3 haziranda 1 aya umarım çıkar sizin pıhtı testinde kaç gene bakıldı . izmir gentandan fiyat aldım ben ama 6 tane gene bakıyorlarmış 45 güne çıkar dediler. bu testi özelde yaptıran bir arkadaşım var 12 gene bakılması lazım dedi kafam karıştı iyice.Genetik bölümüne randevu almıştım gebelik kayıplarımı anlattım onlarda baktılar 1 ayda çıktı maalesef![]()
uzun sürüyormuş devlette sonuç çıkması ege üniversitesi genetikten randevu aldım zor olsada , oda 3 haziranda 1 aya umarım çıkar sizin pıhtı testinde kaç gene bakıldı . izmir gentandan fiyat aldım ben ama 6 tane gene bakıyorlarmış 45 güne çıkar dediler. bu testi özelde yaptıran bir arkadaşım var 12 gene bakılması lazım dedi kafam karıştı iyice.![]()