- 25 Eylül 2021
- 107
- 408
- 33
- 38
- Konu Sahibi Koylubiber
-
Bende ekol de karin germe olmak istiyorum aradığımda cenk melikoglu yapıyor dendi doktor seçme şansımız yokmu acaba birde doktor beyi araştırıp mi sectinizMerhaba,
26 nisana izmir ekolde arif aydina karin germe ve lipo amelyti olacagim.uzun suredir takip ediyorum ve nihayet cesaret bulup gittim.ilk dusundugumde gitsem 70 kiloydum simdi 80
Benim gibi biir turlu cesaret edemeyenler icin sureci paylasmak istedim.21nisanda testler ve son kontroller icin gidip saati kararlastiracagiz
Benim cok yakin arkadasimda arif hocaya oldu gecen sene ben direk ondan randevu aldim.ayri ayri ikisindende randevu alip gidin bi doktoru gorun nasil olsa 50tl muayene ucreti.bide nisanin 15inden sonra fiyatlar artiyomus tam karin germe 20bin yazdi 15 inden sonra 30 olacak dedi benim amelyatimda 26 sinda oldugu icin 500 tl odeyin fiyati size sabitleyelim dedi.niyetiniz varsa 3 4 gune hizli karar verin bence 10bin çok farkBende ekol de karin germe olmak istiyorum aradığımda cenk melikoglu yapıyor dendi doktor seçme şansımız yokmu acaba birde doktor beyi araştırıp mi sectiniz
Bana da öyle dediler ama doktor dan emin olamadım ben sanliurfada yaşıyorum oraya gelmem suan mümkün deil yazin gelxem gelince yapcam ameliyatları girmek lazım 500 tl yatirabolirim fiyati sabitlerim ama bu bana biraz değişik geldi bide aslinda pek araştırmadim siz olduğunuz zaman bana msj atanklirmisiniz karin germe işçilik isteyen bir is her doktor başarılı olmuyo maalesef size şimdiden geçmiş olsun geri donusumunuz merak ediyorum komplikasyonsuz saglikla tamamlayın insallahKi sirt ve karin lipoda olacak toplam 35bin benim.lipoyada zam gelir o zaman
Tesekkur ederim gelismeleri paylascm zatenBana da öyle dediler ama doktor dan emin olamadım ben sanliurfada yaşıyorum oraya gelmem suan mümkün deil yazin gelxem gelince yapcam ameliyatları girmek lazım 500 tl yatirabolirim fiyati sabitlerim ama bu bana biraz değişik geldi bide aslinda pek araştırmadim siz olduğunuz zaman bana msj atanklirmisiniz karin germe işçilik isteyen bir is her doktor başarılı olmuyo maalesef size şimdiden geçmiş olsun geri donusumunuz merak ediyorum komplikasyonsuz saglikla tamamlayın insallah
Merhaba bende 1 hafta önce karın germe ameliyatı oldum size sormak istediğim ameliyat izim çamaşır üstünde şuan yani baya yukarda ve vajinamda yukarı doğru gerilmiş durumda yani dudakların başladığı yer 2 parmak yukarı çıkmış. Sizde de oldumu yani bu yeni ameliyat olduğum için şişlik ve ödemeden kaynaklı xamanla normale dönermi yoksa doktor hatasımıAmelyatimi olmus bulunuyorum.ilk gece anestezi sonrasi kusmaktan kafayi yemem disinda şu an çok iyi durumdayim.sirt yan lipo ve karin germe yapildi.artik karnimin altinda sallanan o kitleyle yasamiyorum.darisi isteyen herkesin basina
Merhaba bende 1 hafta önce karın germe ameliyatı oldum size sormak istediğim ameliyat izim çamaşır üstünde şuan yani baya yukarda ve vajinamda yukarı doğru gerilmiş durumda yani dudakların başladığı yer 2 parmak yukarı çıkmış. Sizde de oldumu yani bu yeni ameliyat olduğum için şişlik ve ödemeden kaynaklı xamanla normale dönermi yoksa doktor hatasımıVallahi bugun 2.gunum sanki dunden cok agrim var zor kalktim yataktan.belim sirtim oyle agriyoki yurumek iskence
Agri kesicide parol ya...gunde 4 kez parol takiyolar hic bir faydasi yok bence.
Merhaba benimde 3.gunum ve gordugum kadariyla baya yukarda.baska videolarda gordum ve herkesinki oyle sanirim.ödem zaten 3 aydan once tam olarak atilamiyormus o yuzden 4 aydan oncede tam yerini gormemiz mumkun degil sanirim.teyzem olmustu 2 yil once ona sordum basta yulardaydi simdi tam camasirin cizgisinde dedi o daMerhaba bende 1 hafta önce karın germe ameliyatı oldum size sormak istediğim ameliyat izim çamaşır üstünde şuan yani baya yukarda ve vajinamda yukarı doğru gerilmiş durumda yani dudakların başladığı yer 2 parmak yukarı çıkmış. Sizde de oldumu yani bu yeni ameliyat olduğum için şişlik ve ödemeden kaynaklı xamanla normale dönermi yoksa doktor hatasımı
Bende size bisey sorcam gobek deliginizdeki banti cikardiniz mi? Kontrole ne zaman gittiniz acaba. Benim doktorum sanki 5.kez karin germe oluyomusum her seyi biliyomusum gibi cimbizla bilgi veriyo sinir geldi.eve dun geldim sabah direnleri bosaltip bilgi verdim kac cc. Tamam tesekkurler yazdi.ne zaman kontrole gidecegim falan belli degilMerhaba bende 1 hafta önce karın germe ameliyatı oldum size sormak istediğim ameliyat izim çamaşır üstünde şuan yani baya yukarda ve vajinamda yukarı doğru gerilmiş durumda yani dudakların başladığı yer 2 parmak yukarı çıkmış. Sizde de oldumu yani bu yeni ameliyat olduğum için şişlik ve ödemeden kaynaklı xamanla normale dönermi yoksa doktor hatasımı
İnanın benim doktorum sizinkinden beter hiç bir bilgi vermedi ben ameliyattan çıkınca bile görmedim suratsız asistanları 5. Gün çağırdı direnlerim alındı ve göbek deliğimdeki dikişleri de aldı. Yalnız benim sigara içtiğim halde yaram dikişim çok çabuk ve sorunsuz kapanır hep öyleydi.bana direnden kaç CC çıktığını bile sormadılarBende size bisey sorcam gobek deliginizdeki banti cikardiniz mi? Kontrole ne zaman gittiniz acaba. Benim doktorum sanki 5.kez karin germe oluyomusum her seyi biliyomusum gibi cimbizla bilgi veriyo sinir geldi.eve dun geldim sabah direnleri bosaltip bilgi verdim kac cc. Tamam tesekkurler yazdi.ne zaman kontrole gidecegim falan belli degil
Yok yukari dogru germe yapilmamia sanirim sadece pubishten yag alinmis.Bilmiyorum daha dogrusu sadece tahmin çunku bayram tatilindeler cvp yok. persembe cagiracaklar herhalde direnler icin. Yok vallahi bu forumu okuyan kimseye arif aydin tavsiye etmiyorum iletisim yok bikere.hastanede cem aslani gordum adam her odada cik cik cik 1 saat konusuyodu ben koridorda turlarkenİnanın benim doktorum sizinkinden beter hiç bir bilgi vermedi ben ameliyattan çıkınca bile görmedim suratsız asistanları 5. Gün çağırdı direnlerim alındı ve göbek deliğimdeki dikişleri de aldı. Yalnız benim sigara içtiğim halde yaram dikişim çok çabuk ve sorunsuz kapanır hep öyleydi.bana direnden kaç CC çıktığını bile sormadılarnormalde 3. Gün 7. Gün ve 1. Ay kontrolleri oluyormuş standartı bu ama müsait zamanlarında bir kaç gün önce yada sonra çağırabilirler. Peki sizde vajina bölgesinden yukarı doğru germede yapılmışmı? Benim bildiğim göbek deliğinden aşağı geriliyor ama benim vajinamdan yukarıda germiş bu sebeble vajinam 2 parmak yukarda şuan ve eskiden orada olmayan yırtıklar oluşmuş derimde
Yani bende de sadece göbek bölgesinden yağ alınacaktı vajina ile ilgili bir operasyon olmayacaktı vajina bölgem yağlı değildi zaten zayıf yapılı biriyim sadece doğum sonrası göbeğim var ama şuan vajina üstüm o kadar gergin ve şişki yürürken ameliyat yerlerini değil orayı hissediyorum geriliyor adım attıkça. Sizin germe sonrası orda şişlik ve gerginlik varmıYok yukari dogru germe yapilmamia sanirim sadece pubishten yag alinmis.Bilmiyorum daha dogrusu sadece tahmin çunku bayram tatilindeler cvp yok. persembe cagiracaklar herhalde direnler icin. Yok vallahi bu forumu okuyan kimseye arif aydin tavsiye etmiyorum iletisim yok bikere.hastanede cem aslani gordum adam her odada cik cik cik 1 saat konusuyodu ben koridorda turlarken
Hayir yok ben zaten 78 kiloda oldum amelyati surec mutlaka farklidirYani bende de sadece göbek bölgesinden yağ alınacaktı vajina ile ilgili bir operasyon olmayacaktı vajina bölgem yağlı değildi zaten zayıf yapılı biriyim sadece doğum sonrası göbeğim var ama şuan vajina üstüm o kadar gergin ve şişki yürürken ameliyat yerlerini değil orayı hissediyorum geriliyor adım attıkça. Sizin germe sonrası orda şişlik ve gerginlik varmı
Ben 164 boyunda 62 kilo ile ameliyat oldum korkulacak bir ameliyat değildi bence drenler çıkınca gayet rahat hareket ediyorsunuz benim 5. Günde drenler alındı.ağrım sızım olmadı diyebilirim ama benim canımda pek biraz. 15 gün sonra normal hayatıma döndüm yürüyüş vs yemek yapma vs 1 aya yakın halsizlik hissi oldu bende.oda sanırım kan ve yağ kaybından dolayı. Şuan 40. Gündeyim herşey eskisi gibi.kızımı kucağıma falan alıyorum bir sorun yok 3 ay sonra ağır spora başlanıyormuş. İşe de 15 gün sonra başlayabilirsinizMerhaba öncelikle geçmiş olsun, umarım herşey yolunda gider .anladığım kadarı ile yağ aldırma ve karın germe oldunuz bunun için boy kütle oranı kaç olmalı.ben kısa boylu ve şişmanım.153 cm 86 kg .Ne kadar süre sonra spor veya iş hayatına başlanır bilginiz var mı?sizi merakla takip edeceğim
Merhaba ben 160cm 78 kgyla amelyat oldum.agri degilde anestezinin verdigi perisanligi 2 gunde attim sonra hastaneden cikiliyo.amam aman bir agri olmuyor.hastanede parol veriyolardi valla agri o kadar.sonra 1 hafta kambur yurunuyor.benim direnlerim 10.gun cikti kafadan işe donmeyi 10.gun gibi dusunun direnlerin max. suresiymis. Vki 30 31 e kadar yapiyorlar amelyati.sirtimda kat katti hepsini almislar.26 nisanda olmustum.nerdeyse 2 ay oldu gayet rahat gecirdim.agir sporu 6 ay sinra diyor.4.haftadan sonra hafif spora baslanabiliyorMerhaba öncelikle geçmiş olsun, umarım herşey yolunda gider .anladığım kadarı ile yağ aldırma ve karın germe oldunuz bunun için boy kütle oranı kaç olmalı.ben kısa boylu ve şişmanım.153 cm 86 kg .Ne kadar süre sonra spor veya iş hayatına başlanır bilginiz var mı?sizi merakla takip edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?