• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Karşıyaka-Mavişehir-Çiğli Çocuk Doktoru

girlwithaproblem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2011
8
1
86
İstanbul
Merhaba kızlar,
37+3 hamileyim. İzmir'e 6 ay önce taşındım. Burada tanıdığım kimse de yok. Bebeğim için çocuk doktoru arıyorum. Menemen Ulukent tarafında oturuyorum. Karşıyaka-Mavişehir-Çiğli bölgesi bana yakın, arabayla gidebileceğim mesafeler. Bu çevrede bildiğiniz, hemen her şeye antibiyotik ve ilaç önermeyen, ilgili ve her an telefonla ulaşılabilir olan bir çocuk doktoru arıyorum. Özel sigortamız var. Bebeğimize de yaptıracağız. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Çok teşekkürler.

çiğli başkentte ve bostanlı şifada çok iyi çocuk doktorları vardı. ama kapattılar poliklinikleri. bende doktor arayışındayım yana yakıla

Ben medical park vedat uluğ'a gittim. Gebelik takibim ve doğumum çok harika geçti. Tavsiye ederim. Çocuk doktoru olarak da medical park bertan karaboğa ya gidiyoruz. Şimdilik çok memnunum. İlgili ve emzirme yanlısı. Aradığımda ulaşabiliyorum.

Sada var aslinda menemende doktorlarla ilgili bir bilgim yok fakat. Ciglide de kordon kadin dogum ve cocuk hastanesi var

Back
X