• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir kaş arasi botox

Hyuga hinata

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
392
Puanlar
103
Merhaba izmir'de kaş arama botox yaptırmak istiyorum. Kaş aramda normal dururken bile bir çizgi oluşuyor. Yaptıran var mı fiyatlar nasıldır acaba önerileriniz veya dikkat et dediğiniz bir şey var mi

ben devlet hastanesinde yaptırıyorum çok memnunum

Atatürk eğitim hastanesi eski yeşilyurt
doktorumun numarasını özelden atarım istersen

Şu an izmirde değilim, teşekkür ederim, devlet hastanesinde yapılıyor mu bilmiyordum. 🙏
her türlü iğneli işlemin yapıldığını söyledi bana sadece botoks dolgu gibi şeyleri hastane almadığı için kendileri ceplerinden alıyorlarmış o yüzden nakit parayla yapıyorlar

her türlü iğneli işlemin yapıldığını söyledi bana sadece botoks dolgu gibi şeyleri hastane almadığı için kendileri ceplerinden alıyorlarmış o yüzden nakit parayla yapıyorlar

Diğer doktorlar da nakit alıyor zaten. Kartla ödemede komisyon istiyorlar. Bir de o kadar para alıyorlar ama 2-3 ay gidiyor

Diğer doktorlar da nakit alıyor zaten. Kartla ödemede komisyon istiyorlar. Bir de o kadar para alıyorlar ama 2-3 ay gidiyor
benim doktorum sadece orjinal dysport yaptığını söyledi 4-5 ay gidiyor ama 3. ye yaptırıyorum. herhalde devlet de olduğundan bana ucuz geliyor.

kızlar maksimum ne kadar kalıyor dolgu alin arasinda ikinci üçüncüde uzun süre kalindigini duydum doğrumu

kızlar maksimum ne kadar kalıyor dolgu alin arasinda ikinci üçüncüde uzun süre kalindigini duydum doğrumu
Botoks maksimum 6-7 ay kalıyor, dolgular da 1 sene civarında. Dolgu tekrarlayınca daha uzun kalmaz ama botoks tekrarlı yapılınca daha uzun süre kalıyormuş.

Back
X