- 10 Aralık 2015
- 196
- 99
- 98
- 32
- Konu Sahibi Sevim35-35
-
Haziran için tuttuk canım.Kaynaklardaki Hancı eğlence merkezini tuttuk kırdüğünü olacak 3 tane kırdüğünü salonları var 2 tane kapalı salon garantisi veriyorlar düğün paket içeriğide güzelCanim merhaba bende kaynaklar tarafinda dugun yeri bakiyorum sen nereyi tuttun nasildi evlendin mi dugun tarihini yazmamisssinda hayirli olsun canim.
hayırlı olsun canım bende hancıyla telde görüştüm bir de bıçakçılar ırmak var belki duymuşşsundur orayla konuştum. sen haziran için kaça anlaştın canım ikisininde alkolsüz olması çok güzel. birde ben kınayı da aynı mekan da ama faklı günlerde yapacağım sence nasıl olur aynı mekan? sıkıcı olur mu ki yaa inş düğünün masal gibi olur canım okuduğum yorumlar hancı için olumlu.Haziran için tuttuk canım.Kaynaklardaki Hancı eğlence merkezini tuttuk kırdüğünü olacak 3 tane kırdüğünü salonları var 2 tane kapalı salon garantisi veriyorlar düğün paket içeriğide güzel
Tercih tabiki senin canım ama Aşkolsunda geçen sene bulunduk abimin nişanı için ve hiiiiç ama hiç memnun kalmadık biz canım yazmıstım başka bir mesajımdada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?