İzmir kent hastanesinde tüp bebek yaptıranlar buraya!

baby2435

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
1.094
7
116
39
İzmir
SELAM arkadaşlar:80: ben birinci tüp bebek denememi smyrna art yaptım ve sonuç negatif oldu merkezden hiç memnun değilim sizlerden kent hastanesi hakkında bilgi almak istiyorum orası nasıl ve dondurulmuşlarımla şansımı orada denemek istiyorum sizlerinde fikirlerine ihtiyacımm var israel areuh bey nasıl biri metini çok duydumm

canım yeni sayfa açmışsın ama iyi olmuş bakalım neler yazıcak akadaşlar

ewet canımm bakalım israel aruh bey nasıl? gerçi netten araştırdığım kadarıyla herkes çok memnun ama diğer arkadaşlarında yorumlarını bekliyorum biz eşimle karar verdik kent hastanesine gidip görüşücez gerekirse smynadan dosya ve dondurulmuşlarımızı alıp orada devam edicez....:92::92::92:

ekincimmm gelen giden yok bu topiğe sanırım kimse gitmiyo kentte

baby ben de izmirli olduğum için ara ara senin topiğe bakıyordum sen çok memnundun merkezinden fikrini değiştiren ne oldu. negatif almak mı yoksa başka bir şey mi. çünkü seni okudukça ben de acaba bir de onlara mı gitsem diye aklımdan geçirmiştim. caaplarsan sevinirim.
ben şifaya gidiyorum ve dr um hekimliğine çok güveniyorum. kent ve israel beyle ilgili genelde olumlu şeyler duyuyorum.
senin yumurtaların kaltesi nasıl peki.

Baby Fikrini değiştiren Ne oldu sen cok memnundun smyrnadan bende acaba bir oraya gitsemmi dıyordun. 2 defa kentte tedavi gormuş biri ama negatif sonuc almış biri olarak evet kent hastanesi ekibiyle Dr ile labvatuari ile bence çok iyi, unutmayın bu is ekip ve labvatuar ısı ... Herseyin hayırlısını dilemek lazım aklınıza bir soru gelirse cevaplarım

arkadasşlar bende ilk denememi symrna da yaptırdım sonuç negatifti. şimdi İsrael beyle başladık tedaviye bende böyle bi konu açtım ama yazan olmadı. oysa ki nette İsrael bey hakkında çok olumlu şeyler yazıo.testlerimi yaptırdım haftaya başlıyoruz. sizler şimdi ye kadar gitmiş olmalısınız deneyimlerinizi paylaşırmısınız. umarım bu sefer olurr.. buarada ilk seferde pozitif sonuç alan iki anneyle tanışmıştım hiç vakit kaybetme başka yerde hemen İsrael beye git dedi ama benm hala şüphelerim war.offff çok zor böyle şeyler Allah'ım hepmizin yanında olsun.....

canımm tedavin hayırlı olsun içinde hiç şüphe kalmasınn israel bey çok iyi ve çok başarılı bi doktorr doğru seçim yapmışsın canımm eğer dondurulmuşlarım olmasaydı smynada bende orada başlıcaktımm kısmet herşeyy inşallahh bebeğine kavuşursun canımmm

canım inşalah dondorulmuşlarla bebeğine kavuşursunda gerek kalmaz yeni bir tedaviye.kent hastanesini bende iyi bir merkez olarak duydum keşke smryna yerine oraya gitmiş olsaydım.yenisini ege de düşünüyorum.çünkü bir 7 milyar daha verecek durumum yok yakın zamanda.gerçi egede de nisan gib ibaşlarız diye düşündüm biraz vucudumun dinlenmeye ihtiyacı var.sonuçta aldığımız ilaçların etkisi hemen vucuttan gitmiyor.moralli bir tedavin olur inşalah bu önemli.Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah bu bekleyişler gerçekten zor çok Allah sabrınıda versin çünkü belki önümüzde yılar var daha bilemiyoruz.ama elbette birgün bizede rabbim nasip edecek inşallah en kıza zamanda olmasını diliyorum .

bende 3 ocakta negatif sonuç aldım kent hastanesi aklımdan geçiyor ama hangi teknikler kullanılıyo bilmiyorum sitesine göz attım ayrıntılı bilgi yok hafta sonu görüşücem bilmiyorum hakkımızda hayırlısı diyorum sgk geçiyomu kentte geçiyorsa rapor işlemleri nasıl halloluyo bilen varsa yardımcı olabilirmi

Slm arkadaslar.Bende ilk tup bebek denememi kent hastanesinde yaptirdim ve olumlu sonuc aldim.Icinizde en ufak bir suphe olmasin gerek Israel bey,erek dier dr.lar hemsireler vs...hepsi mukemmel.Bence hic bir yere bakmadan direk oaraya gidin bol sanslar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…