Tüp Bebek Merkezleri İzmir Kent Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Canım şimdi okudum diğer tarafa yazdıklarını gönlünü ferah tut kendini ne kadar üzersen bebişinıde o kadar üzersin sen dua et yeter pozitif düşün

Canım şimdi okudum diğer tarafa yazdıklarını gönlünü ferah tut kendini ne kadar üzersen bebişinıde o kadar üzersin sen dua et yeter pozitif düşün

Tamam canım, bugün daha iyiyim çok şükür doktorum da kötü bir şey söylemedi. Sen de dua et benim için. Rabbim hamilelerin duasını kabul edermiş. :dua:

T Tuba0310 canım ben hamileyim 12. degerim 174 çıktı :dua: çok şükür. Dilek hanım ilaçlara devam dedi. Ne kadar daha devam edeceğiz ki buna. Senin nasıl gidiyor canım?

Canım çok cokk sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almaya nasip etsin kese görmeye gidesiye kadar devam ilaçlar sonra sadece vitamin magnezyum bide gece 1 progestoron dedi bana öle devam ediyorum ama kişiden kişiye değişir belki bnde hiç iyi değilim midem çok kötü ise falan gtmiyom kolum kafam kalkmıyor vala 7. Haftaya da girdik bakalım bu hafta sonu kalp atışını bi duyalım allahin izniyle

Sağol canım.. inşallah daim olur.
Yaaa ahh bebişe bak annesine neler yapıyor. Onlar sağ salim doğsun da dayaniriz biz. :dua:

Vala öle bi şekilde dayancaz artık canım ne zman çağırdı kese kontrolüne yoksa bidaha test mi yaptırcan

Vala öle bi şekilde dayancaz artık canım ne zman çağırdı kese kontrolüne yoksa bidaha test mi yaptırcan

Çarşamba bir daha test canım duruma göre cagircak sonra inşallah. Katlanır mı korkusu başladı şimdi

Çok sevindim canım benim. Dün 3. Beta ölçümü yapildi. 1165 çıktı cuma kese için gidicez hayırlısıyla :dua:

Sağol canım sağ salim bebişlerimizi kucağımıza aldığımızı da haber vericez inşallah :dua:

Kızlar merhaba sanırım ıkınızde kentte tüp bebek yaptınız dogrumu
Bende bugun dilek hanımla gorustum sizin sorunlar neydı

Hayirli olsun arkadasim. Benim eşimde hız ve morfoloji problemi vardı. Tedavi esnasında rahimde bazı problemler gördü Dilek hanım kuretaj yaptı ve transferimi öyle gerçekleştirdi.

Back
X