Lazer Epilasyon İZMİR LAZER EPİLASYON

shadowonmyface

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015
30
1
Merhaba arkadaşlar İzmirde lazer epilasyona gideceğim ama nereye gideceğimi bilmiyorum bir çok yer ticarethane mantığıyla işlediği için gittiğiniz yerleri sormak istiyorum güvenilir sonuç veren bi yer varmı bildiğiniz ? Novarı çok duyuyorum ama çok da güvenilir gelmedi açıkçası bi de alsancakta gözde polikliniğini duydum Lütfen yardımcı olur musunuz :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Merhaba arkadaşlar İzmirde lazer epilasyona gideceğim ama nereye gideceğimi bilmiyorum bir çok yer ticarethane mantığıyla işlediği için gittiğiniz yerleri sormak istiyorum güvenilir sonuç veren bi yer varmı bildiğiniz ? Novarı çok duyuyorum ama çok da güvenilir gelmedi açıkçası bi de alsancakta gözde polikliniğini duydum Lütfen yardımcı olur musunuz :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
merhabalar, acaba uygun biryerler bulabildiniz mi ?

Bostanlı Epidermis polikliniğine başladım evlenicem diye bugüne kadar 3 seans oldu bacak , koltuk altı , genital en son şubat 2015 te gelmişim şimdi ekim 2015 sonunda geldim valla nediyim bitti kıllarım genitalde azıcık kaldı oda bitcek heralde

Bostanlı Epidermis polikliniğine başladım evlenicem diye bugüne kadar 3 seans oldu bacak , koltuk altı , genital en son şubat 2015 te gelmişim şimdi ekim 2015 sonunda geldim valla nediyim bitti kıllarım genitalde azıcık kaldı oda bitcek heralde
Merhabalarr acaba hangi cihazla yapiyolar işlemi ? Ütüleme mi ?

ben su an medislime gidiyorum kol ve özel bölge için. seanstan sonra dökülüyor ama sonra hepsi geri çıkıyor. bi azalma olmadı memnun değilim.
novar a başka bir konu için görüşmeye gitmiştim. orasıda çok yoğun ve ilgisiz geldi bana açıkçası

Novar klinige epilasyon ve lazer yaptirmak icin gittim. Ilk defa lazer yaptirmis degilim, daha once yurt disinda yaptirmis ve cok memnun kalmistim. Malesef Novar klinikte birakin lazerin amatorce sagliksiz bir sekilde yapilmasini ne bir guleryuz ne bir musteriyi karsilama diye bir durum yok. Oncelikle kapidan giriyorunuz kimse yuzunuze bakmiyor, saniyorsunuz calisan kisiler musteri, sizde parasiyla degilde bedava hizmet alan kisi !! Her muessesede ne olursa olsun hangi sektor olursa olsun musteri velinimettir. Fakat bu is yerinde anlasilan para ve musteriye hic ihtiyaclari kalmamis. Hadi bunlari gecin asil onemli olan saglikli ,guvenli hizmet sunulmamasi.Bu klinikte amator kisilerce cok tehlikeli is yapiliyor.Bir yakinimin kolunu iki kere yaktilar.Yanan diger musterileride duydum, malesef bu gercekleri ancak islem yaptirdiktan sonra ogrendim.Cilt doktoru kontrol etmemis ,yanigin ciddiyeti bilinmiyor.Ileride onemli cilt kanserine goturen sonuclar bile dogurabilir. Benim epilasyonumu yapan Selay isimli calisanlari epilasyon yapmayi bilmiyor,cenemde kil kokunu bulamamasindan ve igneyle deriyi yakmasindan dolayi iz kaldi. Calisanlari (herhalde maliyeti aza indirmek icin)egitimsiz, ezbere is yapan genc deneyimsiz insanlardan secilmis.Epilasyon da lazer de oldukca ciddi ve onemli konular ve Turkiye'de bu hic mi hic ciddiye alinmiyor.Klinige bir hemsire koymak, o muessesede bu is ciddi olarak yapiliyor demek degildir. Bu klinigi Saglik Bakanligi ve ayrica Tuetici haklarina bizzat kendim sikayet edecegim. Sadece diger kisileride uyarmak istegim icin yazdim, sagliklarini tehlikeye atmasinlar.Saygilar.

Merhabalarr acaba hangi cihazla yapiyolar işlemi ? Ütüleme mi ?
hayır canım alexandrite kullanıyorlar valla çok ilgililer içerisi uzay mekiği gibi :) bana anlattılar alexandritında içinde yüzlerce çeşitlikleri olduğunu piyasada alexandirte adı altında birsürü lazer olmayan cihaz olduğunu. ütüleme kesinlikle kullanmıyorlarmış sonuç alamadıkları için bizim bankadan bir arkadaş gidiyordu ütülemeye oda epidermise başladı şimdi ben şanslıyım en azından lazer diye paramı kaybetmedim doğru yeri bulmuşum cok ilgililer ve hijyenik bir yer botanlı bana biraz ters ama değer

Ben gözde poliklinigine gittim.cok inceldiler biraktim artik.hatta şimdi ablam başladı.hijyenik ve sürekli doktor var.o açıdan çok iyi.cok ilgililer.bir görüşün derim.

merhabalar.. izmire yaklasık 7-8 ay önce taşındım. hem hiçbir yer bilmemekten hem de kimseyi tanımamaktan ancak burası yardımıyla kendime lazer için yer bulmaya çalıştım. kotu birkaç yere arkadasların önerileri üzerine gittim. daha önce mersinde düzenli gittiğim bir klinik sayesinde nerdeyse bitmiş olan tüylerim izmirde kullandıkları birkac alet nedeniyle daha da kötü hale geldi. Ama en son tesadufen onunden gecerken deneyeyim diyerek girdiğim mediderm polikliniğinden çok memnun kaldım. hem benimle çok güzel ilgilendiler, hem cok detaylı anlattılar. hangi aleti neden kullandıgımızı anlattılar ki daha önceden de lazere gitmiş oldugum bildigim halde beni detaylıca bilgilendirdiler. kullanılan alet alexandrite oldu, cunku azalmış olan tüylerim maalesef son kullanışlan birkac alet ve kotu uygulamalar yuzunden tekrar kalınlasmıs ve cogalmıstı. ancak medidermden kullanılan aletten uygulamadan simdilik yani 2aydır cok memnun kaldım. dilerim böyle devam eder. simdilik tavsiye de ederim.

merhabalar.. izmire yaklasık 7-8 ay önce taşındım. hem hiçbir yer bilmemekten hem de kimseyi tanımamaktan ancak burası yardımıyla kendime lazer için yer bulmaya çalıştım. kotu birkaç yere arkadasların önerileri üzerine gittim. daha önce mersinde düzenli gittiğim bir klinik sayesinde nerdeyse bitmiş olan tüylerim izmirde kullandıkları birkac alet nedeniyle daha da kötü hale geldi. Ama en son tesadufen onunden gecerken deneyeyim diyerek girdiğim mediderm polikliniğinden çok memnun kaldım. hem benimle çok güzel ilgilendiler, hem cok detaylı anlattılar. hangi aleti neden kullandıgımızı anlattılar ki daha önceden de lazere gitmiş oldugum bildigim halde beni detaylıca bilgilendirdiler. kullanılan alet alexandrite oldu, cunku azalmış olan tüylerim maalesef son kullanışlan birkac alet ve kotu uygulamalar yuzunden tekrar kalınlasmıs ve cogalmıstı. ancak medidermden kullanılan aletten uygulamadan simdilik yani 2aydır cok memnun kaldım. dilerim böyle devam eder. simdilik tavsiye de ederim.
Merhaba ben de mediderme başlamayı düşünüyorum memnun musunuz acaba

Hanimlar merhabalar. Yarin alsancak likya ve clinic a plus ile son bir gorusme yapacagim. Her iki poliklinik de temiz ve sicak gorunuyor.tum sorulariniza yanit alabiliyorsubuz. Fakat karar vermek cok guc. Cok fazla yorum var. Size sormak istedigim bu iki merkezle ilgili karar vermeniz gerekse gittigniz ve cevrenizden aldiginiz yorumlarla hangisine gitmeye karar verirdiniz. Simdiden cok cok tesekkur ederim.

aynen biz de gideriz yıllardır epidermis iyidir. Hep en iyi cihazları kullanıyorlar yıllarca aynı makineleri kullanan yerlerden değil bazı yerler çıkma makineler kullanıp ucuz yapıyorlar bu konu sağlık aynı zamanda aslında dikkat edilmeli

X