- 5 Haziran 2021
- 111
- 35
- 48
- 34
- Konu Sahibi avokadokadin
-
Merhaba, pgt sonucu için bize de 1 ay denilmişti ama 20 günde çıktı.Kızlar bugün 2 tane embriyom pgt ye gidiyor 3 haftaya sonuç çıkıyor denildi o kadar uzun mu sürüyor 2.adetim mi bekleniyor ilkini henüz olmadım Bi kaç güne olurum.
Sizin nerde yapildi işlem? Bir de ben zaten regl beklicem bir ay o sira belli olduğunda ona göre hareket edilecek. Dün bitti ilk reglimMerhaba, pgt sonucu için bize de 1 ay denilmişti ama 20 günde çıktı.
Neden pgt ye gttiSizin nerde yapildi işlem? Bir de ben zaten regl beklicem bir ay o sira belli olduğunda ona göre hareket edilecek. Dün bitti ilk reglim
Doktorunuz kimSizin nerde yapildi işlem? Bir de ben zaten regl beklicem bir ay o sira belli olduğunda ona göre hareket edilecek. Dün bitti ilk reglim
2 sene önce 2 kaybım.var genetik testlerimix temiz çıktı eşimde sikinti var sayı hareket vs gibi. 1 asilama negatif. Şimdi denemeyi pgt istedik garantiye almak için. Medical point funda hanım doktorumNeden pgt ye gtti
Bende şuan funda hanımda tedavideyim2 sene önce 2 kaybım.var genetik testlerimix temiz çıktı eşimde sikinti var sayı hareket vs gibi. 1 asilama negatif. Şimdi denemeyi pgt istedik garantiye almak için. Medical point funda hanım doktorum
Yaa hayırlısı olsun siz hangi asamadasiniz? İnşallah güzel haberler alırız.Bende şuan funda hanımda tedavideyim
İnşallah pazartesi opu oldum transfer bekliyorum 25 güne kadar olur diye düşünüyorum 1 regl dönemi gececkYaa hayırlısı olsun siz hangi asamadasiniz? İnşallah güzel haberler alırız.
Acıbadem Maslak'ta tedavi görüyorum ben de. Hastane Genetix ile anlaşmalı, incelemeyi onlar yaptı.Sizin nerde yapildi işlem? Bir de ben zaten regl beklicem bir ay o sira belli olduğunda ona göre hareket edilecek. Dün bitti ilk reglim
Benim de genetix e gitti dediler bu pazartesi havale yaptim ücreti işleme koydular ya size ya hastaneye sonuçları yollayacağız dediler.Acıbadem Maslak'ta tedavi görüyorum ben de. Hastane Genetix ile anlaşmalı, incelemeyi onlar yaptı.
Transfere hazırlıkta ne gibi ilaçlar verdi size acaba? Pazartesi kontrolde oradaydim ben deİnşallah pazartesi opu oldum transfer bekliyorum 25 güne kadar olur diye düşünüyorum 1 regl dönemi gececk
Opu için sanırsam 1 agri kesici ve antibiyotik grubu Bi ilaç verdi diğer aya kaldı benim transfer xatenTransfere hazırlıkta ne gibi ilaçlar verdi size acaba? Pazartesi kontrolde oradaydim ben de
Ayy ben çıktığımda mahvoldum Allahtan kimse kalmamıştı ben cktgmdaTransfere hazırlıkta ne gibi ilaçlar verdi size acaba? Pazartesi kontrolde oradaydim ben de
Ayy benim de opu sonrası çok kötüydü benle giren herkes evine gitmiş en son ben cikabildim ve çok ağrı cektimAyy ben çıktığımda mahvoldum Allahtan kimse kalmamıştı ben cktgmda
Bende aynı ciddenAyy benim de opu sonrası çok kötüydü benle giren herkes evine gitmiş en son ben cikabildim ve çok ağrı cektim
Dun de histeroskopi oldum korkuyla girdim opu yüzünden. Ama aksine bir gram sizi bile yoktu uyandığımda. Hayırlısıyla güzel transferlerimiz nasip olsunBende aynı cidden
O hangi işlem bilmiyorumDun de histeroskopi oldum korkuyla girdim opu yüzünden. Ama aksine bir gram sizi bile yoktu uyandığımda. Hayırlısıyla güzel transferlerimiz nasip olsun
Kamerayla rahime detayli bakılıyor olan şeylere müdahale ediliyor.bende biraz şekil.bozuklugu görülmüş sıvı ilaçla düzeltilmiş o sırada tüylerim falan acikmisO hangi işlem bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?