- 2 Ağustos 2023
- 100
- 46
- 13
- 28
- Konu Sahibi avokadokadin
-
Hmm bende hsg çekilmişti kapali ckmsti aldrdm laparoskopiyleKamerayla rahime detayli bakılıyor olan şeylere müdahale ediliyor.bende biraz şekil.bozuklugu görülmüş sıvı ilaçla düzeltilmiş o sırada tüylerim falan acikmis
Gayet iyi sayi benceBenden 12 yumurta toplanmıştı 9 u dollenmisti buhun aradılar 3. Gun embriyosu olarak 1 tane doldurmuşlar kalanını 5. Güne cumartesiye kadar bekletmez dediler kalite olarak iyimidir sence
İnşallah tutulurlar onlardaGayet iyi sayi bencebenim 13 yumurtadan 4 tane dollendi 2 si kaldi 5.gune sadece11 tane cop oldu
İnşallah ilk seferde tutar hepimizin. İkinci reglimi beklicez biz daha anca test sonuçları gelirİnşallah tutulurlar onlardatransferin ne zamana
Hayırlı zamanda olsun inşallah zaten bekledik hep bu zamana kadar 2 ay gelir gecerİnşallah ilk seferde tutar hepimizin. İkinci reglimi beklicez biz daha anca test sonuçları gelir
Evet alıştık beklemeye nasılsa sonu guzel olsunHayırlı zamanda olsun inşallah zaten bekledik hep bu zamana kadar 2 ay gelir gecer
Amin canım sizin totalde ne kadar tuttu pgt haricEvet alıştık beklemeye nasılsa sonu guzel olsun
Valla ilaçlar 15 bini geçmiştir hastaneye opu günü 35 bin verdim biyopsi ucreti vs vardı geçen de histeroskopi ve hsg vs 21 bin verdim pgt de 16 binAmin canım sizin totalde ne kadar tuttu pgt haric
Ücreti nereye ödüyoruz acaba birde ne zaman ödeniyor transfer zamanında mi yoksa 5. Gün embriyo gününde miHerkese merhaba bugün pgt ye gönderdim 6 tane besincu gün yumurtasi
Tüp bebek merkezine ödedim onu ödemeden göndermediler benimkileriÜcreti nereye ödüyoruz acaba birde ne zaman ödeniyor transfer zamanında mi yoksa 5. Gün embriyo gününde mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?