Sara merhaba :)) inanmıyorum yaaa ne kadar süre geçti artık uğramıyorsun da ara ara aklıma geliyorsun :) uzun bir aradan sonra ameliyat için karar vermene sevindim cidden ama bayağı bir süre geçti ben ne zaman ameliyat olduğumu bile unuttum o derece

geçmiş olsun diyorum sana öyleyse , gözünaydın :)
Canım ben de bırakamamıştım narkoz sırasında balgam filan yapar diye istemiyorlar haklı olarak . Atmak için birşey yapamazsın içmemen gerekiyor en azından ameliyat öncesi 3 gün filan ciddi anlamda azalt . Ha ama acilen ameliyat olması gerekenler oluyor mesela apandisit gibi o zaman sigarayı önemsemiyorlar hani bu sadece tedbir amaçlı birşey olmasa iyiydi ama içiyoruz yapacak birşey yok ben de bırakmamıştım. Kaç cm göğüs dokun var bilmiyorum ama inşallah istediğin gibi geçer ameliyatın . Hele son gün fena heyecan oluyor Allahtan hastaneye gittiğinde ameliyat öncesi sakinleştirici yapıyorlar yoksa öyle durmak çok zor en azından benim gibi heyecanlı olanlar için :))
Bahar benim eşim de ara ara gelebildi hemşireler yardım ediyor zaten hem de narkozun etkisi hemen geçmiyor insan bi uyuyup bi uyanıyor zaten uzun Zaman birşey yiyip içmediğin için ameliyat sonrası fazlaca tuvalete gitme ihtiyacı da olmuyor . O yüzden bana göre refakatçiye çok da ihtiyaç olmuyor hele ki senin çocuğun söz konusu onu başka birine emanet etsen aklın daha çok onda kalır . Hadi şnşallah hayırlı haberlerle gelin ikiniz de ,sen ne zaman ameliyat olacaksın ?