- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
- Konu Sahibi Tiramisu35
-
Merhaba,
Aylardır forumu takip ediyorum , sayenizde meme silikonu hakkında çok yüzeysel bilgiye sahip olduğumu anlamış oldum
Ben de yaptırmayı düşüyorum , önümüzdeki mayıs düğünüm var. Umarım bir an önce korkumu yenip adım atabilirim
Çok doğru dediniz , gelinlik provasına başlamadan önce halletmem gerekiyorgüzelim geç bile kalıyosun ozaman bırak düşünmeyi biran önce dr bulup olmaya bak düğüne kalmış altı ay o protezler anca yerine yerleşip yumuşar acele et derim ben
Evet izmirdeyim ben de, sizden sonra ekol'ü düşünmeye başladım :)Merhaba, ben degulenaygul e katılıyorum göğüslerin yumuşayıp şekil alması zaman alıyor ne kadar çabuk olursanız o kadar iyi olur bence de canım sende mi izmirdesin doktor olarak kimi düşünüyorsun? Benim gibi tahta göğüslülerden misin yoksa dokun var mı :))
Evet izmirdeyim ben de, sizden sonra ekol'ü düşünmeye başladım :)
Benim de göğüslerim dümdüz, sol göğsümde çok az doku var :) ay sonuna kadar işten ayrılıp gitmeyi düşünüyorum, korkunun faydası yok
Ben de size teşekkür ederim uzun uzun anlattığınız için :)Korkacak hiiiiç birşeycik yok emin ol canım en taze ameliyat olanlardanım sürecimi an be an yazıyorum insan emin ellerde olunca hiçbi sorun çıkmıyor Allah'ın izniyle.. ben bazı şeyleri sonradan fark ettim mesela ameliyattan çıkar çıkmaz saçımı kendim toplamıştım yataktan doğrulmam ilk gün zordu ama doğrulabiliyordum yine de 4. Gün kontrole arabayla kullanarak geldim 5. Gün evi süpürüp vileda yaptım bunda benim payım da var ama doktorun da payı yüksek dokulara zarar vermeden işlem yapıldığı için iyileşmesi daha kolay oluyor ben doktorumu çok sevdim farklı bir ameliyat düşünmüyorum ama bir daha ameliyat olursam yine Fatih beye olurum en başta aradığım şey hastane doktoru olmasıydı ikinci olarak da doçent olması ama tabii bınlar yeterli değil bir de araştırma yaptım işinde nasıldır gidenler memnun mu vs.. hepsinden olumlu şeyler okuyunca muayeneye gidip tanıştım görünce ZAten başka birşeye gerek kalmadı ve muayeneden çıkar çıkmaz ameliyat tarihimi aldım :)) bir de Fatih bey çok düşünceli bi insan geçenlerde 1 hafta daha durması gereken bantlarımı çıkardım dikişlerimde sızlama olmaya başladı Fatih beye mesaj atmıştım beni hemen rahatlattı istersem muayeneye gelebileceğimi söyledi ama çalıştığım için gidemedim. Ertesi günü bana mesaj atmış nasıl olduğumu öğrenmek için o kadar sevindim anlatamam o kadar iş yoğunluğunun geç saatlere kadar süren ameliyatlarının arasında aklına gelmişim böyle de iyi bir doktorum var inşallah senin de doktorun olur canım <3
Ben de size teşekkür ederim uzun uzun anlattığınız için :)
Siz kaçıncı gün işe geri döndünüz acaba? Ben yıllık iznimi Kasım'da ayarlıyabilicem sanırım, olmadı ayrılıcam işten . Bir de his kaybı var mı, varsa da genelde geri geliyor muymuş ?
Ben masabaşı çalışıyorum . Biraz daha kolay atlatırım o zaman. Gerçi her türlü buna değer, hemen yaptırıp "gelsin bikiniler !" demek istiyorum :) Umarım sen de bir an önce tamamen iyileşirsin , rahat rahat hareket edersinCanım sen diye hitap edebilirsin burda biz bizeyiz dert ortağı süreç destekçisiyiz :) tıbbi olarak 4 gün yeterliymiş işe dönmek için, ne işle meşgulsün bilemiyorum ama ben bilgisayarcıyım 10 gün sonra işe başladım aslında 1 hafta da olurdu ama ben biraz naz yaptım :)) bilgisayar kasalarını kaldırması zor oluyor ağır kaldırmamak Lazım ya bir süre biraz da ondan dönmek istemedim ama işin masabaşı birşeyse çok daha rahat bi şekilde dönebilirsin sadece yukarıya Uzanmak biraz sorun oluyor ama olsun o kadarcık sonuçta istediğimiz göğüslere ulaşıyoruzhis kaybı hafif var ama çok normal her ne kadar ayaklansam da şu an iyileşme dönemindeyim biraz zaman daha lazım tamamen kendime gelebilmem için :)
Ben masabaşı çalışıyorum . Biraz daha kolay atlatırım o zaman. Gerçi her türlü buna değer, hemen yaptırıp "gelsin bikiniler !" demek istiyorum :) Umarım sen de bir an önce tamamen iyileşirsin , rahat rahat hareket edersin
Eğer izmirde isen reha gencosmanoğlu derim bende 15 gün oldu taktiralı çok memnunum ne ağrı ne acı ki bu protez de ikinci ameliyatim zaten 3 ayda gerçek şekline ulasiyor ödem falan geç kalma harekete gecMerhaba,
Aylardır forumu takip ediyorum , sayenizde meme silikonu hakkında çok yüzeysel bilgiye sahip olduğumu anlamış oldum
Ben de yaptırmayı düşüyorum , önümüzdeki mayıs düğünüm var. Umarım bir an önce korkumu yenip adım atabilirim
Kimse etiketlemiyo diye forumu unuttum yaa . trend konularda takılıyorum bacım
günaydınnn ikizlerim ve ben burdayıımmmm
Kimse etiketlemiyo diye forumu unuttum yaa . trend konularda takılıyorum bacımnasilsiniz
günaydınnn ikizlerim ve ben burdayıımmmmnasılsın @tiremisu
Selaaamm naber Canim? Nasil gidiyo?
ya tiremisucum benim doktor ne masaj verdi ne krem sadece sütyen sürekli takacaksın diye sıkı sıkıya tembihledi yoksa ne olursa olsun yerçekimine maruz kalır diye uyardı.ama 4.haftadan sonra bariz bi şekilde yumuşadı benimkiler olmazsa bi dahaki kontrolde soracağım masajı. krem değil de kantoron yağı alıp sürcem ben bakalım izler için iyiymiş sonuçta bitkisel bişey.Bdvye mi bakıyorsun Betüş içim şişiyor resmen benim hiç gelemiyorum.. iyilik sağlık canım ne olsun alışmaya çalışıyoruz Yeni memişlere :)
Elif'imm iyiyim kuzu ya 1 hafta sonra 1 ay olmuş olacak ben ameliyat olalı nasıl şekillenecek büyüyecek mi daha vs nasıl olacak meraktayım .. iz kremini aldım başlamadım da masajı da unutuyorum hep sonra hepsini toptan yapıyorum böyle sayılır mı :)) sen başladın mı masaja?
Selam canım senin 2 ay filan oluyor değil mi durumların nasıl masaj yapıyor mısın sen de ?
SormaTiramisu35 4 ay önce rinoplasti olmustum burun için dün revizyon oldum ugrayamadim foruma sen ne alemdesin
Ameliyat sütyeni mi dedi ben onu takmıyorum uzun zamandır çok gıcık birşey göğüsleri üçgen gibi ve ayrık gösteriyor giydiğim hiçbir şey yakışmıyor onunla sevmedim hiçya tiremisucum benim doktor ne masaj verdi ne krem sadece sütyen sürekli takacaksın diye sıkı sıkıya tembihledi yoksa ne olursa olsun yerçekimine maruz kalır diye uyardı.ama 4.haftadan sonra bariz bi şekilde yumuşadı benimkiler olmazsa bi dahaki kontrolde soracağım masajı. krem değil de kantoron yağı alıp sürcem ben bakalım izler için iyiymiş sonuçta bitkisel bişey.bence olur ya kremle masaj hem emilimi daha iyi sağlanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?