Eskiden spor yapıyordum ben yani basketbol oynadım yıllarca daha sonra da evde mekik ve şınav çekmeye başladım omuzlar ordan geniş oldu

zevk işte kimine baksan hiç sevmiyor annem mesela omuzlarımla kürek kemiği arası biraz kas dokusu gözüküyor bende , onu hiç sevmiyor yıllardır spor yapmamama rağmen o aynı şekilde kaldı benim bir şikayetim Yok gerçi .. emzirme dönemi için hiç endişelenme ama Doğumdan sonra insanın vücudu ayrı şekilleniyor gibi yani göğüsler aynı kalsa da vücudun biraz değişecek hazırlıklı ol

hatta sütle beraber göğüsler geçici bi şekilde büyüyor hele benim o kuru göğüslerim şimdiki kadar filan olmuştu herhalde
ya aman bi kere ameliyat eşiğini aşınca korkmuyor insan bozulursa da bozulsun üç beş sene sonra bi daha ameliyat oluruz ne var

yeter ki telafisi olan birşey olsun maddi olarak yorar insanı ama olsun alacaklarımdan vs kısarım yine olurum bir şekilde ..
benim bitti kurtuldum ama bu kadar uzun emzirme sürecim olmasaydı belli bu göğüsler Yok olmayacaktı :) yani vardı ama küçüktü gerçi yine olmazdı sanırım ya ben bişey desem gülersiniz hepiniz şimdi bana batıl inanç bu tabii ama bizde şey vardır göğüsleri Yen'i uyanan genç kıza tas kapatırsan göğüslerine tas kadar göğsü olur işte fincan kapatırsan fincan kadar göğsü olur vs derler. Benim yengem de ufak olsun göğsüm diye nescafe Fincanı (ufak olanlardan ) kapamıştı harbiden göğsüm o kadar olmuştu

gerçekten saçma birşey ama bilemiyorum teyzeminkine tas kapamışlar mesela maaşallahı var

böyle rast gelmesi çok çok enteresan ama belki de bütün suç yengemde