Detaylı paylasiminiz icin cok teşekkürler. Ben de benzer bir teknikle ameliyat olacağım, hafif seviye tübüler meme olduğu icin lolipop seklinde kesikler olacak. O yüzden size bir kaç şey sormak istedim:

1. Göğüs ucunda his kaybından korkuyorum, siz böyle bir şey yasadınız mi? Ayrıca ben daha evli degilim ama belki gelecekte anne olurum, emzirme konusunda doktorunuz bir yorum yapti mi?
2. Yara izleriniz ne durumda? (Bu tabiki kisiden kisiye mutlakada değişiyordur) Ama hani daha güzel olayım derken ya yara izlerinden dolayı cok pişman olursam yaparım bilmiyorum o yüzden 2 yıldır bu konu bende sürüncemede kaldı.
3. Psikolojik olarak yapaylik hissi sizi rahatsız etti mi, bende evet bomba gibi göğüslerim olsun diyorum sonra diyorum ki göğüslerimin doğal olmaması acaba psikolojik olarak beni yorar mi

Cevaplariniz icin şimdiden teşekkürler :)

Selamlar, ne demek elbette elimden geldiğince yardımcı olurum. Cevapları yazıyorum numaralarıyla.
1. His kaybı meme ucunda ameliyat sonrası oluyor ödemden dolayı ancak kademeli olarak 3 ayda geri geliyor. Emzirme konusunu ben doğum yaptığım ve tekrar çocuk sahibi olmayı düşünmediğimden detaylı sormadım. Ancak bildiğim kadarıyla doku alınmadığı için zarar veren bir operasyon değil en sağlıklısı doktorunuzdan bilgi almanız.
2. Yara izlerim var, ama hızla iyileşiyorlar. Bende biraz ekstra oldu yaşadığım durumdan kaynaklı yazıda bahsettim. Ona rağmen baya bir toparlandılar. Lolipop şeklindeki ameliyatlarda iz ciddi bir sorun olmuyor bir de zaten meme çok güzelleştiği için ve geçici bir durum olduğu için sabrediliyor. Benim adıma hiç sorun teşkil eden bir durum olmadı.
3. Hiç etmediği gibi psikolojik olarak çok da mutlu oldum. Yıllarca o sarkık memelerle gezmenin bende ne derecede sıkıntı yarattığını fark ettim hatta. Ben o kadar önemsemediğimi düşünürdüm şimdi bu halimdeki konforuma rahatlığıma giyimimdeki güvenime bakıyorum ve diyorum ki evet ne kadar bununla boğuştuğumu şimdi anlıyorum. Bir de seçiminiz burada fark yaratıyor. Benim yara izlerim olmasa kimse ameliyatımı anlamaz çünkü ona göre bir boyut seçtim ve doktorum da çok doğal ve güzel bir operasyon yaptı. Ne istediğimden de bu konuda çok emindim. Önümde büyük kocaman iki meme beni mutlu etmeyecekti kesinlikle ve ona göre olabildiğince ufak şekilli ve bana göre yeterli dolgunlukta olmasını istedim. Sağ olsun doktorum da ne istediysem aynen yaptı. Burada boyutu ne kadar büyütürseniz o kadar gösterişli ve yapay duruyor. Sevene saygım sonsuz ama benlik değiller.

Umarım yardımcı olur yazdıklarım sevgiyle kalın

Cok teşekkür ederim! :)

İzmir Göztepe eğitim ve araştırma hastanesi doktoru Türkiye'nin en iyisi diyorlar. Özelde olacaksaniz İstanbul Medipole göz atmanızı tavsiye ederim
Merhabalar yazınız için teşekkürler, bende İzmir'de doktor arayışı içindeyim, güvenilir işinde ehli bı doktor arıyorum, rica etsem doktorunuz kimdi isim verebilir misiniz?

Merhabalar, geçmiş olsun. Doktorunuzun ismini paylaşabilir misiniz
?

Çok açıklayıcı bir yazı olmuş teşekkür ederim kendi adıma , merakla okudum. Ameliyat sonrasındaki dikiş izleri beni çok korkutuyor. Çok fazla yok demişsin fakat olanlar için sonradan yapılması gereken bir şey var mı izlerin azalması veya kaybolması mümkünse

Merhaba detaylı anlatım için teşekkür ederim. Çok geçmiş olsun.sizin adınıza çok mutlu oldum.Doktor ismini paylaşırmısınız?

Selamlar, evet var yazıda da bahsettiğim gibi skar bandı ve skar kremi kullanmak faydalı oluyor. Bir de iyileşmenin en aktif olduğu o ilk zamanlardaki kısıtlara uymak lazım ağır kaldırmamak kolları dikkatli kullanmak. Onlar da yara izlerinin esnemesine sebep olabiliyor. Genel olarak doktorun önerilerini dikkate alır ve özen gösterirsen, cilt yapında da ize karşı bir yatkınlık yoksa minimum iz kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…