Gecmis olsun doktorunuz kimdi buradan yazmak istemezseniz ozelden yazarsaniz sevinirim

Sizinle paylasildiysa doktor ismi benimle de paylasabilirmisiniz ozelden

Doktorunuz ismi nedir ve fiyatını nekadara yaptırdınız acaba bende İzmir’de olmak istiyorum

Geçmiş olsun Hangi doktara oldunuz acaba fiyatını öğrenebilirmiyim

Doktorunuz ismi nedir bende olmak istiyorum araştırıyorum

Yok kimse nedense cvp vermiyor devlet sırrı gibi.Ben de arastirma icindeyim hani biri su doktordan memnun kaldim dese isimiz bir nebze kolay olacak ama yok kimse kimseyevyardimci olmak istemiyor

Memnunmusunuz tavsiye edermisiniz ve ne yaptirmistiniz
Meme buyutme ve diklestirme. Diklestirme icerden yapildi yeterli oldu yalnizca gogsun alt kisminda izim var.( Oncesinde gorustugum herhangi bir dr a gtseydim lolipop seklinde diklestirme izlerim olucakti) Operasyondan 6 ay sonrasinda areola kucultme yaptirdim (dr um ucretsiz yapti). Cok ama cok memnunum. 1 yili gecti iz falan kalmadi. Zaten ip gb cok guzel bir dikis atmis. Areola da 2 haftada iyilesti. Operasyon sonrasi cok ilgiliydi. Ben hem cok istiyordum hem de cok tedirgindim operasyon oncesi. Dr umla 1 saat gorusme sonrasi tum tedirginligim gitti. Oncesinde yine izmirde birkac dr la gorusme gerceklestirmistim. Doktorumla gorustukten sonra arayisi sonlandirdim. Cok sukur dogru karar vermisim. Ben ne istediysem, dr um ne olucagini soylediyse sonuc o sekilde oldu.

Tesekkur ederim aciklamalariniz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…