Ne demek umarım faydası olmuştur size de

Doktorum ameliyat sonrasında içi boş desteksiz, dolgusuz, balenli sütyen kullanmamı istedi. Memenin şekillenmesine katkısı oluyormuş. Ben zaten öncesinde de benzer çamaşırlar kullanırdım. En rahat ettiğim Victoria's Secret'ın bir dantelli balenli modeli var o oldu. Desteksiz dolgusuz grubuna bakarsanız görürsünüz benzer modeller hep var koleksiyonlarında. Şu aralar da indirim var galiba hatta. H&M'in de çamaşır grubu gayet başarılı. Benzer bir çamaşırı ameliyat sonrası zannediyorum artık küçük geldiğinden rahatsız etti bir büyüğünü aldım onu da kullanıyorum. Bazı markalarda kalıp darsa C giymem gerekecek gibi. Onun dışında sporcu sütyenlerini eskiden de pek severdim hala çok seviyorum ve o hafif sıkıştırma hali de gün boyu iyi geliyor. Onları da yine desteksiz dolgusuz kullanıyorum. Penti'nin birkaç mikrofiber ürünü var rahat ettiğim ve H&M'in spor grubundaki sütyenleri çok konforlu kullanıyorum. Pentilerde genelde içinde dolgu oluyor çıkarılabilir onları hep çıkarıyorum. Bende göğüs uçları öyle çok belirgin değil ameliyat sonrasında da o değişmedi o yüzden araya ekstra doku bariyer gerekmiyor rahat ediyorum ince kumaşlarla.
Geceleri çamaşır kullanmıyorum. Doktorum da gerek olmadığını söyledi. Ameliyat sütyenini gece gündüz 2 aya yakın kullandım ancak sonrasında bıraktım gece kullanmayı tamamen onay çıkınca doktorumdan.