Tüp Bebek Merkezleri İzmir, merkez yardımı istiyorum, Özel Ege Tüp Bebek Merkezine Giden Var mı?

denizcim merhaba bugün yumoşlarım toplandı, 13 taneymiş, kalitesi hakkında bir bilgim yok.yarına belli olur sanıyorum.yum.toplama işlemi genel anestezi ile olmuyor, uyuşturuyorlar biraz her şeyi hissediyorsun, acı hissettikçe ilaçın dozunu arttırdılar..beni kötü yapan mide bulantısı ve baş dönmesi oldu:19: tansiyonum baya bi düştü:77: bakalım tahminen herşey yolunda giderse cuma günü transferim olucak...R:97:abbim emeklerimizi boşa çıkarmasın, bunları bidaha yaşatmasın inşallah...:49:

Karafesleğenim hamiş misin? Bir haberdar et bizi bu mesajı görürsen, meraklardayız?

canım merhaba 1 martta yumoşlar toplandı, 4 martta transfer oldu..şimdi beklemedeyim..18 martta sonuç alıcam...

Oh Maşallah arkadaşım. Sen aslında şu an hamişsin, İnşallah mucizen seninle olur hep... Kucak dolusu sevgiler... Arada topiğe gir de bişiyler yaz, senden haber alalım, sonuçta sen de bizim için bir umutsun... Öpüyorum:54:

canım tranferin hayırlı olsun inşalah rabbim yüzünü güldürsün.13 tane iyi bir sayı kaçı döllendi.dondorulmuşun varmı?inşallah ona gerek kalmaz gerçi bebişin inşallah seninledir arkadaşımmm iyi haberlerini bekliyorum allah yar ve yardımcın olsun....

Back
X